Hae
Hannamaria

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri 24. luukku: Joulunpunainen huulimeikki

Ihan ensialkuun, hyvää joulua kaikille ja ihanaa että olet eksynyt tätä postausta! Kosmetiikkabloggaajien joulukalenterin viimeinen luukku on viimeinen postaus tämän vuoden kalentereita ajatellen, vaikka Beauty Pop Up -arvonta onkin vielä käynnissä! 

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri 2017

Muiden vuosien joulurauhasta poiketen Kosmetiikkabloggaajien joulukalenterissa tulee yhteisenä luukkuna postaukset teemalla jotain punaista. Tykästyin tähän ajatukseen todella sillä digijoulurauha nykyään on hiukan häilyvä käsite puhelinten koko ajan kuitenkin hilluen mukana.

Urban Decay Vice Lipstick 714 Mega MatteUrban Decay Vice Lipstick 714 Mega Matte

Itse valitsin toteutettavaksi punaiset huulet sillä täydellisellä Urban Decay Vice Lipstick 714 Mega Matte & 24/7 Glide-On Lip Pencil 714 -huulituotekombolla, joka on blogissa näkynyt jo useampaankin kertaan.

Punaiset huulet mulle symboloi sitä perinteistä ja erittäin klassista meikkiä. Ne voi helposti yhdistää lähes meikittömään lookkiin tuomaan ”sitä jotain” ja nostattamaan mieltä, tai käyttää osana muuta meikkiä (kuten minä tässä). Punainen huulipuna nostattaa mielen heti ihan eri sfääreihin ja ollessaan kantajalleen täydellisen sävyinen, kirkastaa ilmettä.

Urban Decay Vice Lipstick 714 Mega Matte Urban Decay Vice Lipstick 714 Mega Matte

Pidän tästä kombosta juuri siksi, että se ei luonnossa ole pohjasävyltään viileä, eikä lämmin. Kombo on kauniin neutraali ja näyttää upealta monella eri ihonsävyllä.

Mattainen koostumus on myös miellyttävä eikä kuivata juurikaan (toki mikäli omat huulet ovat ennakkoon kuivat, pelastaa ne vain kunnollinen kosteutus). Olen tätä käyttänyt niin keiton kuin kahvinkin kanssa syödessä ja korjailua joutuu tekemään vain aivan suun sisäosaan melko vähän. Mega Matte -koostumus on näin ollen yksi suosikeistani Urban Decaylta.

Urban Decay Vice Lipstick 714 Mega Matte

Tämä on puna, jota suosittelen kaikille hyvää ja kestävää punaista huulipunaa etsiville. Se täydellinen punainen huulipuna.

Meikissä käytetyt tuotteet (*- merkityt saatu):

Urban Decay 24/7 Glide-On Lip Pencil 714*
Urban Decay Vice Lipstick 714 Mega Matte*

Tänä vuonna Kosmetiikkabloggaajien joulukalenterissa mukana ovat seuraavat bloggaajat & blogit:

1. KIDULT / 2. Kultainen kynsilakka / 3. Beauty Highlights / 4. Keyword: Love & In This Light / 5. Henna V / 6. Wasting Lifestyle & RiaG Beauty Blog / 7. Shopaholic Mom Life & The Domino Effect / 8. Dioriina / 9. Neiti Minttukihara / 10. Mizz Annie / 11. Blinger Shimmer & Divine / 12. Nena Sofia’s Nails / 13. The Queen of Glitter / 14. Smoky Eye Candy & Miss Aria / 15. Wohoo meikän vuoro! Alekoodi vielä tänään 24.12. voimassa. / 16. Huulipunamania / 17. The Diary of a Shopaholic / 18. Hanna Julia & Charming Nails 19. Mennen ja tullen 20. Maria Glow & Elina K / 21. My personal galaxy & Jenni Janas / 22. Strokes of color / 23. Better Nail Day / 24. Yhteinen luukku – jotain punaista!

Millainen on teidän täydellinen punainen huulipuna?

13 kommenttia

 1. JonnaH. kirjoitti:

  Tosi kaunis puna. Hyvää joulua H! <3

 2. Annae kirjoitti:

  Oikeasti punaista punaa ei ole käytössä ollenkaan..!

  • hannamaria kirjoitti:

   Jos vaan yhtään houkuttaa niin kannattaa tämä setti itselle käydä nappaamassa!

 3. NelliL kirjoitti:

  Nätin punainen 🙂

 4. Ninni / Visions kirjoitti:

  Ompa ihanan sävyinen puna! Todella kaunis 🙂

 5. Teresa S kirjoitti:

  Upea sävy! Tosiaan ei ole viileä eikä lämmin. Mehukas. Kiitos vinkistä tuon voisin haluta itsellekin. Kauniit kuvat!

 6. Mari kirjoitti:

  Tuo on kyllä huikean kaunis puna, pitäisi itsekin ostaa se 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.