Hae
Hannamaria

Bette Box Tammikuu 2018

Postaus sisältää affiliate -linkkejä.

Vuoden ensimmäinen kauneusboxi, eli Bette Box Tammikuu 2018 on viimein esillä täälläkin! Sain taas pakettini pari päivää Etelä-Suomea myöhemmin ja spoilaantumisen vaara oli suuri, jälleen kerran. Pidin kuitenkin salaisuuden ja paketin aukaistessa mietin hetken, että miksi…? Näet edelliset Bette Box -postaukset tästä.

Bette Box Tammikuu 2018Bette Box Tammikuu 2018

Ensimmäinen boxi tälle vuotta oli ihan OK. Kivoja tuotteita, joista osa menee suoraan matkakapsäkkiin ja osa tulee käyttöön jossain vaiheessa (teet itse asiassa on jo osaltaan juotu!). Teema boxille oli mukava (Trendit haltuun) ja sitä kun ajattelee, suurin osa tuotteista sopi hyvin. Aletaas käymään tuotteita läpi!

Bette Box Tammikuu 2018

Simple Eye Make-Up Remover -silmämeikinpoistolaput (3,95€/30kpl) päätyvät meikkipöydälle. Mulla on tällä hetkellä kaksi pakettia Simplen misellivesi-wipeseja pöydällä myös, joten nämä ovat hyvä lisä noille. Uskoisin näillä lähtevän edes jokseenkin vedenkestävä silmämeikki myös. Sopii herkälle iholle ja käytöstä pieni muistutus: aseta lappu silmille, anna sen olla siinä hetki kevyesti painaen ja sitten pyyhi pois. ÄLÄ HANKAA! Voit käyttää lapun molemmat puolet. Saatavilla hyvin varustelluista K-kaupoista ja Citymarketeista.

Twinings infuso -teepussit olivat ihan kiva lisä. Hiukan ihmettelen miten nämä kuuluvat boxin teemaan, mutta uuden teen testailusta en koskaan kuitenkaan kieltäydy.

Pepsodent Long Active White Fresh -hammastahna (2,65€ / 75ml) menee matkatuotteiden sekaan. Loppuikin Lontoon reissulla juuri sopivasti matkahammastahna, joten tämä pääsee ensi kerralla testiin. Saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavakaupoista , hypermarketeista ja suurimmista supermarketeista.

Bette Box Tammikuu 2018

Lumene Nordic Seduction Silky Lip Fluid -huulikiilto sävyssä 11 Varjo (17,90€/4,5ml) on ihanan sävyinen tuubissa, mutta huulille laitettuna melko nihkeä sävyltään. Olisin kaivannut ihanaa marjaisenpunaista lopputulosta, sen sijaan tuntui kuin huulille olisi laittanut kirkkaan kiillon. Varmaan ihan OK tuomaan jonkin muun huulituotteen lisäksi kiiltoa huulelle. Tämän pitäisi olla kosteuttava ja hoitava kiilto, mutta olen näitä kohtaan aina hiukan skeptinen ja ennemmin valitsenkin yleensä suoraan huulivoiteen tai -öljyn. Saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista, tavarataloista sekä verkkokaupoista (Stockmann, eleven.fi)

Ibero ripsiharja ja -kampa (5,90€ / kpl) lupaa erotellut ja näyttävämmät ripset. Itse en ripsikampojen suuri ystävä ole, mutta eiköhän tuo harjaspää ainakin pääse käyttöön ellen anna tätä eteenpäin. Saatavilla Prismoista ja K-Citymarketeista.

Lierac Hydragenist -seerumi (52€/30ml, mukana 8ml näyte) on boxin mielenkiintoisin tuote! Olen tästä tuotteesta kuullut todella hyvää, sillä se sopii kaikille ihotyypeille ja kosteuttaa intesiivisesti, samalla kun AHA-hapot uudistavat ihoa. Näyte myös itsessään tuli hyvin hygieenisessä tuubissa kapealla päällä, josta pidin (helpompi kuin näytepakkaus pipettipullossa). Saatavilla apteekeista sekä apteekkien verkkokaupoista.

Sellaine oli Bette Box Tammikuu 2018! Ihan jees, osa tulee heti käyttöön ja kiva päästä testaamaan, mutta etenkin tuosta Lieracin tuotteesta olen innoissani!

Ps. mikäli oman Bette Boxin tilaaminen kiinnostelee, voit laittaa eripituiset tilaukset tulemaan täältä. Saatavilla siis perinteiseen tapaan jatkuva tilaus (jonka voi peruuttaa heti mikäli haluaa vain yhden kk boxin), 3kk tilaus sekä 6kk tilaus jossa tulee +1 boxi!

Millä fiiliksellä te olitte tästä boxista?

11 kommenttia

 1. Linda kirjoitti:

  Boksi oli munkin mielestä ihan ok, toi Lieracin seerumi oli tosi kiva ja sain myös pitkäaikaistilaajille tulleen shampoon, mikä oikeastaan pelasti koko boksin. Jotenkin toi näyttää mun silmääni jotenkin vajaalta ilman sitä shampoota :/ Harmi ettei se tullut kaikille tilaajille!

  • hannamaria kirjoitti:

   Joo vähän harmi! Oisin itekin ton shampoon mielellään ottanu!

 2. Katri kirjoitti:

  No toihan oli oikeasti tosi surkea boksi, ainakin itse sivustakatsojana olisin ollut pettynyt. Äiti sai pitkäaikais-tilaajalahjana sen shampoon ja sitä ilman ei välttämättä olisi enää saanut pelastettua boksia. Toivottavasti tulevat olisi taas parempia, itsekin aion taas tilata kun saan vanhoja kaapeista pois 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Mulla tästä tuli muutama tuote suoraan käyttöön, joten sinällään ei turha mulle ainakaan! 🙂 Toivotaan että mieleisempiä tuotteita löytyy tulevasta boxista!

 3. Laura Paukkonen kirjoitti:

  Omaan silmään kyllä aika tylsä sisältö tälläkertaa? kuitenkin kyllä heti tuo huulikiillon sävy pisti silmään joten pisteet sille!

  • hannamaria kirjoitti:

   Oli hiukan LivBoxin tasoa enemmän kuin mitkä muut oli, harmi sinällään! Huulikiillon sävy olisi ollut ihan jees jos olisi ollut sama kuin tuubissa. Huulilla kuitenkin melko väritön eikä tummu edes huulilla ollessaan.

 4. Minnea/Minnean muruja kirjoitti:

  Olin vähän pettynyt :/ Suurin osa tuotteista ei ollut omaan makuuni, vaikka varmasti monia miellyttivätkin. Helmikuuta odotellessa 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Harmi kuulla! Munkin puolesta nuo teet oisi voineet vaihtaa johonkin muuhun tuotteeseen!

 5. Mari kirjoitti:

  Pitkäaikaistilaajalahjan kanssa boksi oli mun mielestä hyvä, mutta ilman sitä jäi vähän vaisuksi :/ Tykkäsin kyllä tuotteista ja kaikki jäi omaan kokeiluun.

  • hannamaria kirjoitti:

   Nyt kun mulle on tosta shampoosta sanottu niin jäin kaipaan, muuten en 😀

 6. Hanna-Mari kirjoitti:

  Vaikuttaa ihan kivoilta tuotteilta, mutta pakko ehkä yhtyä muiden kommentteihin boxin vaisuudesta verrattuna aiempiin kuukaisiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.