Hae
Hannamaria

Video: Lontoon ostokset – HUPSISTA!

Juu, Lontoossa tuli shoppailtua. Meneillään oli ihan kivat alet melkein jokaisessa paikassa, jotka yhdistettynä siihen tarjoomaan joka Lontoossa on, sai pienen pään välillä pyörälle.

Lontoon ostokset

Primark luojan kiitos on melko edullinen paikka tehdä ostoksia. Toisaalta tälläinen kulutuskulttuuri harmittaa sillä tahtoisi laittaa ne rahat ”kunnon” vaatteisiin, mutta etenkin jokapäiväisiä käyttövaatteita (jotka Lindexistäkään ostettuna ei kestäisi muutamaa vuotta enempää), olen antanut itselleni luvan Primarkista ostaa tässä rahatilanteessa. Saitteko ajatuksesta kiinni? Niin ja hei plussakokoiset ja leveäjalkaiset, Primarkista löytyy meille hyvin erikoisempaakin vaatetta ja kenkää!

Kosmetiikkaa tuli ostettua Bootsista, Superdrugilta sekä sitten vielä lentokentältä. Kuvassa näkyvässä Bvlgarin kassissa onkin reissun kallein ostos, mutta sellainen joka on tullut heti käyttöön ja josta saan edelleen aina iloa kun sen esiin kaivan. Kannattaa katsoa video jotta pääset selville siitä mikä tuo on 😉

Millaiset aleostokset teidän tuli tehtyä?

5 kommenttia

 1. Katri kirjoitti:

  No on kyllä aika paljon kaikkea 🙂 Mä tilasin Ralph Laurenin laukun Zalandon alennusmyynniltä, mutta omaksi pettymykseksi laukun tekstuuri ei ollut aivan toivomaani ja kantokahvat turhan pitkät. Mutta koitan vielä katsella desinger bageja vaikka sitten kevään mallistoiden aleista 🙂 perusjuttuja tulee kyllä ostettua helposti poistomyynneistä aina

  • hannamaria kirjoitti:

   Kyllä vaan, ei kannata pitää mitään mistä ei tykkää! 🙂 Toivotaan että löydät kivan laukun jostain!

 2. Liese kirjoitti:

  Kivat ostokset, fiilasin etenkin niitä sinisiä nilkkureita! 🙂

 3. Kosmetiikan Suurkuluttaja kirjoitti:

  Lontoo on kyllä mainio paikka ostosten suhteen! Sieltä löytyy ihan mitä vain. Tulee Lontoota ikävä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.