Hae
Hannamaria

Vuoden 2017 suosituimmat postaukset

Vieläkö jaksatte lukea viimevuodesta? Toivottavasti. Idea tähän postaukseen tuli kahvarilta sekä parista muusta blogista, jossa listailtiin viime vuoden luetuimpia postauksia. Itseäni tämä lista yllätti ja oli hyvä käydä tätäkin dataa hiukan paremmin lävitse!

ASOS Grooming Calendar Miesten joulukalenteri

5 x Miesten joulukalenteri

Viime syksyn yllättäjä! Tätä katsottiin ihan hirveä määrä ja se sijoittuu edellen Googlatessa todella hyville sijoituksille kun käyttää hakusanoja ”joulukalenteri miehille” yms. Tämä on kirjoitettu viime Lokakuussa.

Tykkäsin tehdä tätä postausta, sillä oli mukava päästä kunnolla kaivelemaan ja katsomaan mitä kaikkea tuolle toiselle tyypille on saatavilla. Toki suurin osa näistä kalentereista oli sellaisia jotka olisin voinut itsekin ottaa, mutta idea lähti ihan tuosta ASOS Grooming -kalenterista joka on enemmän miehille suunnattu.

Lidl Cien products tuotteet

Halppiskometiikkaa: Cien by Lidl

Lokakuussa 2016 (!?) kirjoitettu postaus Lidlin Cien -sarjan meikeistä sekä muista tuotteista. Näitä tuotteita arvostellessa päädyin itselläni pitämään vain nuo huulipunat, jotka edelleen on käytössä muiden ollessa hiukan floppeja. Etenkin sävy 15 Nude Brown ja 12 Betty Passion on ihan mahtavia!

Ihmettelen todella miten tämä postaus on koko ajan kärjessä jalähes joka kuukausi edelleen top5 joukossa. Kenties tämä tarkoittaa sitä, että olisi aika tehdä uusittu versio tästä sekä tutustua ja esitellä muitakin saman hintaluokan merkkejä. Vai?

L'Oreal Clay Mask Multimasking Instadetox

495 – L’Oreal Pure Clay -savinaamiot

Ja toinen yllättäjä, tämäkin vuodelta 2016 (syyskuulta!). Muistan kun nämä naamiot julkaisunsa aikaan ”rikkoivat potin” ja olivat loppuunmyytynä monesta eri paikasta. Etenkin tuota mustaa taidettiin metsästää ihan urakalla kaikkialta. Myös multimasking alkoi olla juttu, jolla nämäkin myytiin kuluttajille.

Nythän tähän tuoteperheeseen on tullut kaksi uutta naamiota. Mietin että pitäisikö nuokin testata ja arviot niistä julkaista vaikkei hype niiden yllä ole kovinkaan suurta vielä ollutkaan.

Autodude.fi Opel Kadett D

Kesäautona Opel Kadett – auto varastosta kesäkuntoon

Postaus, jota varten piti pohjustaa ja pedata vaikka ja mitä yhteistöitä, aikaa ja rahaa. Julli siis laittoi tämän suosikkikesäautonsa kuntoon alusta asti ja yhteistyö tuli kuvioihin kun auto piti parin vuoden varastolioista pestä ja puunata. Lyötiin hynttyyt yhteen autoduden kanssa ja laitettiin mm. arvonta tätä varten pystyyn.

Kyseinen auto oli meillä koko kesän ajossa, mutta on nyt jälleen talviteloilla odottelemassa kevään projekteja ja kesän mahdollisia ajeluita. Oli kyllä erilainen kokemus tälläinen aiempien vuosikymmenien auto, tyhjensin siitä mm. akun kerran jättämällä valot päälle… Hups.

L'Oréal Infallible Fixing Mist viimeistelysuihke

L’Oreal Infallible Fixing Mist -meikinkiinnityssuihke

Ja viimeisenä top viidessä on tämä viime keväänä lanseerattu Infallible Fixing Mist, josta tuli heittämällä mun suosikki. Olen nyt toisessa, vai jo kolmannessa, pullossa menossa ja tätä kehtaa käyttääkin ihan eri tavalla kuin UD:n All Nighteria hintansa puolesta. Sanon vielä kertaalleen, että pohjalla oleva sakka tulee sekoittaa kunnolla nesteeseen jotta vältyt niiltä valkoisilta pilkuilta – erittäin tärkeä pointti!

———————————

Yllätyin kyllä ihan ehdottomasti näistä muutamasta, kuten Opel -postauksesta sekä tuosta Cienin postauksesta. Tästä inspiroituneena aion kyllä tänä vuonna kiinnittää vielä enemmän huomiota siihen mikä teitä oikeasti kiinnostaa, jotta saan tuotetta molempia (sinua ja minua) miellyttävää sisältöä!

Loput suosituimmista postauksista olivatkin meikkiaiheisia, joka sinällään ei yllättä. Mitä pidempään blogia tekee, sitä enemmän tietyt tuotearvostelut ja vastaavat saavat näkyvyyttä Googlen haun avulla.

Mitkä on teidän suosikkipostauksia lukea?

10 kommenttia

 1. Katri kirjoitti:

  Sika kiva toi autopostaus, se on semmonen josta löydän jotain mielenkiintoista juuri kun harvempi lifestyle/kosmetiikka puolen bloggaaja ehkä tällaisia vastaavia tekee 🙂

 2. Anna | Tämä matka -blogi kirjoitti:

  Autopostaus näyttää ainakin yhdistävän meidän blogeja. Itselläni vuoden 2017 voi tiivistää: ”Mies luki kännykällään su klo 22 autoista ja seksistä”.

  Otsikko on tietenkin yleistys. Kymmenen kärki, hakusanat sekä lukijoita koskevat tiedot, ovat aivan liian ylimalkaisia, jotta mitään tarkkoja linjauksia voisi tehdä. Totta kuitenkin on, että seksi ja autot kiinnostivat, sunnuntai ja maanantai ilta olivat suosituimpia lukuaikoja, blogia luettiin eniten kännykällä ja miehiä lukijoista löytyy enemmän kuin naisia.

  Liki kaikki TOP10 listalle päässeet tekstit vastaavat lukijan ongelmaan tai tarpeeseen mihin etsitään ratkaisua.

 3. marja liljeström kirjoitti:

  Monen hintaluokan kosmetiikan esittely on parasta. Se halpa voi olla todellinen löytö. Tämä koskee meikkejä. Kunnolliset ja paljon, tiiviisti hoitavia ominaisuuksia sisältävät hoitovoiteet ovat kalliin hintansa ansainneet. Kokemusta jo on tässä iässä.

 4. Minnea/Minnean muruja kirjoitti:

  Tykkään kyllä kaikista sun postauksista, mutta kosmetiikka kiinnostaa eniten! Ehdottomasti lisää tuotetestejä edullisilta merkeiltä, kuten Cien!

 5. NelliL kirjoitti:

  Minä hyppäsin sellaiseen aikaan blogiisi, että aloit esitellä joulukalentereita ja ne ovatkin jääneet mieliini sen vuoksi. Mielenkiintoisia juttuja ja tutustuin paljon uusiin tuotteisiin ja asioihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *