Hae
Hannamaria

Hit & Miss: Tammikuu 2018

Postaus sisältää affiliate -linkkejä.

Hit & Miss Tammikuu 2018

Palataan tauolta tämänkin parissa! Jotenkin viime syksynä tuntui, etten enää joka kuukausi liian kiireisen koulu- ja työrytmin takia kerennyt kokeilla niin paljon uutta kuin olisin tahtonut, ja näidenkin postausten teko jäi. Samoja suosikkeja ja inhokkeja kun ei voi jokaisena kuukautena pyörittää ympäri! Löydät edellisten kuukausien postaukset tagin Hit & Miss -alta (viimeisimpänä viime vuoden suosikit)!

——————————————————

HITS: TAMMIKUU 2018

——————————————————

The Ordinary Full Coverage Foundation Revlon brush

The Ordinary Coverage Foundation sävyssä . Ai tsiisus miten hyvä ja edullinen meikkivoide iholle, joka kaipaa peittoa! Testasin tätä sekä itselläni useamman kerran, että kerran äidilläni ja vaikka meillä onkin _ihan_ erilainen iho, toimi se molemmilla. Teen tästä erikseen Meikkivoidemaanantai -postauksen, sillä tuote on ihan uskomaton. Tätä myy mm. BeautyBay, samoin kuin heidän omat sivunsa.

Revolutionin meikkivoidesivellin on todella erikoinen suosikki viime kuulle. Otin tämän käyttöön yhdessä tämän meikkivoiteen kanssa alkukuusta ja olen tätä komboa käyttänyt useampaan kertaan. Siveltimessä itsessään ei ole juuri mitään erikoista; se on aivan perinteinen tasapäinen ja suht. tiivis meikkivoidesivellin, mutta luo todella hyvän ja tasaisen pinnan tämän meikkivoiteen kanssa. Tuote itsessään oli osa n. 10€ settiä joten hinta oli todella edullinen.

RCMA powder Lumene VALO Artic Berry Cocktail

RCMA No-Color -puuteri on tullut nimettyä uudeksi lemppari-irtopuuteriksi. Se on hienojakoista, mutta kuitenkin sen verran ”tuhtia”, että baking onnistuu hyvin. Tällä ei millään saa flashback -efektiä aikaiseksi eikä iho näytä liian puuteroidulta. Olen käyttänyt tätä sekä meikkisienen, että siveltimien kanssa useaan eri tarkoitukseen ja on todellakin pitkäkestoinen (pieni määrä riittää pitkälle). Ainut miinus on, että tämä omasta mielestäni ainakin pitää kaataa erilliselle alustalle jotta tuotetta voi käyttää tehokkaasti. Tuotteesta olen tehnyt pidemmän postauksen ja sitä myy BeautyBay.

Lumene Artic Berry Cocktail -tehotiiviste pelasti ihoni tänä talvena. Etenkin kovien pakkasten iskiessä oli tämä paras vaihtoehto illoille perinteisen seerumin sijaan. Kirjoitin tuotteesta jo pitkän postauksen parin muun ihanan Lumene -tuotteen kera. Ainut miinus jota olen pidemmällä käytöllä alkanut huomaamaan on, että kaksi faasia eivät enää palaudu ja pullo näyttää ”hassulta” koostumuksensa puolesta. Silti se on ihan kunnossa ja käytän sen hyvillä mielin pois. umenen tuotteita myy kivijaloissa perinteiset Citymarketit, Prismat, Sokokset ja Stockmann, verkossa mm. eleven.fiStockmann.fi ja Nordicfeel.fi.

——————————————————

MISSES: TAMMIKUU 2018

——————————————————

Tea tree peppermint foam Tea tree peppermint foam

Tsiisus mikä tuote. Tämän Tea tree Foaming Facial Fash:n ostin Lontoosta, kun tarvitsin jotakin vaihtoehtoista putsaria Balean tuotteen tilalle. En sen tarkemmin katsonut minkä nappasin hyllyltä mukaan (riitti sana vaahtoputsari), mutta olisi pitänyt. Tässä on niin vahva piparmintun tuoksu, että oskat pois. Tuote myös ”virkistää ja kihelmöi” iholla hiukan, jota en hae putsariltani. En ole tämän huomannut ihoärsytystä aiheuttavan ja vaahtokin on ihana, mutta tuo tuoksu on vain niin vastenmielinen että ei ole nautinto tätä käyttää. Saa nähdä käytänkö pois.

Tälläiset suosikit ja inhokit tällä kertaa! Hirveä määrä tuotteita tuli testattua tässä vuoden alussa, joista itse asiassa meikkien osalta on tulossa videotakin. Mikään näistä ei ole tainnut suuremmin blogissa vilahtaa, joten oli vaihteeksi jotakin oikeasti superuutta!

Millaisia uusia suosikkeja ja inhokkeja te löysitte vuoden alkuun?

 

14 kommenttia

 1. JonnaH. kirjoitti:

  Lumenen Berry Coctail on ihana, monivuotinen suosikki! <3

 2. marja liljeström kirjoitti:

  Ok postaus. Mutta tuo ”tsiisus” on täysin tarpeeton ja tyhjä sana. Hieno blogi, josta kuitenkin tulee esiin – väkisinkin – tietty ylimielisyys. Olen lukenut paljon täsmällisempiä ja hyvin kirjoitettuja kosmetiikkablogeja. Vähän nöyryyttä. Please. Olisi silloin kivempi seurata blogiasi. Tämä on henk. koht. ajatukseni. Älä julkaise tätä krtiikkiä. Jyväskylä ei ole muodin mekka. Pikkukaupunki. Sanon näin, vaikka itse asun tällä hetkellä korvessa Etelä-Savossa. Mutta olen asunut myös Ateenassa, Kööpenhaminassa ja Turussa.

  • hannamaria kirjoitti:

   Kiitos kommentistasi Marja! Toki julkaisen kommenttisi, kuten kaikki muutkin. Mikäli tuntisit minut niin tietäisit, että ylimielisyyttä ei löydy. Toki mikäli blogi ja omalaatuinen kirjoitustapa ärsyttää, löytyy monia muitakin blogeja ja kanavia joita voit seurailla!

 3. Maria Glow kirjoitti:

  Ordinaryn meikkivoiteita kyllä kiinnostais niin kokeilla! Hirveen vaikea on nyt löytää sopivaa kun iho on kuiva, mutta kaipaisi silti vielä peittävyyttä. 🙂 Ehkäpä tähän vielä jossain vaiheessa ratkaisu löytyy 😀

  • hannamaria kirjoitti:

   Mulla on silmänalusiho ja luomet kuivuneet nyt todella pahasti tässä viimeisen parin viikon aikaan ja niihin jää moni voide kiinni, tämäkin erittäin hiukan (niin ja varsinkin peiteaine, se vasta jämähtääkin). Parhaimmasta päästä tämä kuitenkin on omia meikkivoiteitani nyt tälle ajankohdalle talvessa!

 4. marja liljeström kirjoitti:

  Kiva että olet löytänyt hyvän meikkivoiteen. Minä tykkään myös irtopuuterista. Iho ei todellakaan näytä puuteroidulta. Vahvat tuoksut ei ole kivoja. Minä saan jopa päänsäryn niistä. Olen kosmetiikkalaiska. Mutta olin reissussa ja huomasin jättäneeni kotiin primerin ja meikkivoiteen. Pakon edessä ostin uudet, ja olen niihin todella tyytyväinen. Elizabeth Ardenin heti iholla vaikuttavan primerin. Meikkivoiteeksi Guerlainin Aqua Nuden. En kadu edellistä kirjoitustani. Minä yleensä kirjoitan suoraan mitä mieleen tulee. Silti mukavaa kevään odotusta.

  • hannamaria kirjoitti:

   Kiitos tuplakommentista, onpa eri tyylinen kuin tuo aiempi mutta sinun mielen tuotetta vissiin kummatkin! XD Mutta tsiisus sentään kun unohtui tuotteet kotiin, hienoa että löysit mieleiset kuitenkin tilalle!

 5. NelliL kirjoitti:

  Itse en uskalla käyttää mitään kovin vahvan tuoksuisia juttuja. En pelkästään ihon vuoksi vaan olen hajuherkkä ja saan kamalan migreenin. Kun luin tekstin niin aloin haistaa kuvan 😀

  • hannamaria kirjoitti:

   Haha, vielä kun tuo kuvan tuoksuminen saataisiin oikeaksi ominaisuudeksi verkon puolelle 😀

 6. tuulanneli kirjoitti:

  The Ordinary Coverage Foundation alkoi heti kiinnostamaan peittävyyden ansiosta. Täytyypä laittaa nimi ylös!

  Kivaa viikkoa sinulle Hannamaria 🙂

 7. Mari kirjoitti:

  Ordinaryn meikkivoide ja RCMA no color powder on myös mun kestosuosikkeja, ihan loistavia tuotteita molemmat 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.