Hae
Hannamaria

Ystävänpäiväalessa Jeffree Star Family Bundle

Postaus sisältää affiliate -linkkejä.

Jeffree Star Family Bundle on kenties täydellisin Ystävänpäivälahja, jonka voi meikkifriikille puoliskolleen hankkia. Itse sain tämän kaunokaisen PR-lahjana Oletkaunis.fi -verkkokaupalta, jolle suuri kiitos tästä! Olen himoinnut tätä settiä nimittäin siitä asti kun se markkinoille tuli.

Jeffree Star Family Collection Jeffree Star Family Collection

Jeffree Star Family Bundle

Setin ideahan on kuvastaa Star -perhettä. Setin yläosasta löytyvät itse Jeffreen ja Nathanin sävyt, ja setin alaosasta heidän kolmen omistamansa koiran mukaan nimetyt huulipunat. Tämä kuusikko julkastiin Suomessa viime vuoden puolella osana ”Star Family” -kokoelmaa, johon kuului kaksi huulikuorintaa sekä yksi Skin Frost -korostuspuuteri.

Jeffree Star Family Collection

Sävyt ovat erikoiset ja ihan jokaiseen makuun tämä ei todellakaan ole. Meille meikkifriikeille kuitenkin tämä setti osuu kuin nenä päähän, sillä etenkin sinisen eri sävyjä on joskus hankala hyvän koostumuksen kera löytää. Eniten himoituksen kohteena ja pari kertaa huulille päässeenä on nyt ollut Jeffreen oma sävy, Wifey, joka on setin täydellinen punainen.

Jeffree Star Family Collection Jeffree Star Family Collection

Näistä kaksi ovat sellaisia sävyjä, jotka pääsevät enemmänkin käyttöön. Sävyt Wifey ja Nathan kulkevat meikissäni muutenkin mukana ja nyt voin muiden brändien tuotteet korvata näillä Velour Liquid Lipstickeillä.

Pysyvyys näissä Velour Liquid Lipstick -tuotteissa on hyvä ja en ole useammankaan tunnin käytöllä huomannut huulimeikin rikkoontumista. Syödessä nämä lähtevät hiukan liikkumaan, mutteivat läheskään niin paljon kuin esimerkiksi NYX Professional Makeup Soft Matte Lip Creamit. Tuoksukin kaikissa on OK, ei juurikaan herätä tunteita suuntaan tai toiseen. DIVA -sävyä en malta että pääsen jossain meikissä käyttämään, se on ihana!

Jeffree Star Family Collection

Jeffree Star Family Bundle on Sokoksissa ja Emotioneissa alennuksessa, sillä menossa on kampanja 14.2. asti, jossa tämän setin voi ostaa itselleen 39,90€ hintaan (norm. 50,00€). Jeffree Starin tuotteita sekä tätä settiä on saatavilla seuraavista myymälöistä: Sokos Helsinki, Tampere, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Oulu sekä Emotion Sello ja Emotion Iso Omena.

Psst! Tiedättehän, että tänään 10.2. klo 21 pärähtää myyntiin Jeffree Starin uusi Love Sick -kokoelma Oletkaunis.fi:n puolelle! Kyseessä on aika ultimaattinen ystävänpäivä setti sekin ja tummanpunainen ilme puhuttelee ainakin meikäläistä! Niin ja myyntiin on tullut ihanat meikkilaukut sekä peilit klassisessa JS-pinkissä.

Psst x2!! Huomasin myös, että 14.2. asti koko valikoima on -20% (poislukien osa Jeffree Starin tuotteista sekä lahjakortit).

Mitä te teette Ystävänpäivänä?

10 kommenttia

 1. Written by Neea kirjoitti:

  Tuo Wifey on kyllä täydellisen sävyinen! Itsellä on ollut etsinnässä just se the täydellinen punainen huulipuna, ja eri merkkejä on tullut testailtua, mutta vielä ei ole löytynyt sitä oikeaa.

 2. NelliL kirjoitti:

  Super söpöt värit ainakin 🙂 Hyvä idea.

 3. Anna | Tämä matka -blogi kirjoitti:

  Apua. Sininen huulipuna? Siis missä ihmeessä tuota väriä voi käyttää. Mä olen niin pihalla näistä meikkijutuista välillä…huomaan… 😀 Tuo Nathan-sävy olisi juurikin itselleni sopiva. Söpöjä pakkauksia.

  • hannamaria kirjoitti:

   Haha 😀 Ei sitä arkena tuukkaan käytettyä, mutta vaikka luomivärin pohjana, rajauksena tai huulilla erikoisemmassa meikissä vois toimia. Myös ripsiin näitä voi laittaa, joten ripsarinakin menis!

 4. Minna kirjoitti:

  Tää on kyllä niin ihana setti ❤️ Kelpais tällainen ystävänpäivälahja!

 5. A. S kirjoitti:

  Wife näyttää täydelliseltä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.