Hae
Hannamaria

Tarjous + avoimet ovet 14.2. Elefit -liikuntakeskuksessa

elefit_avoimet_ovet

Hei pumppi päälle N-Y-T nyt!

Meikäläisen salilla, eli Elefit -liikuntakeskuksessa,  on 14.2. Ystävänpäivänä voimet ovet, jollon voit ilmottautua kuvassa näkyville ryhmäliikuntatunneille täysin veloituksetta. Ilmoittautua voi vastaanotossa, joka on auki ma, ti ja to 15-18 ja pe 9.30-12.30. Poikkeuksellisesti nyt 14.2. keskiviikkona he ovat myös auki mutta ilmoittautumista ei kannata jättää viimetippaan!

Mikäli ryhmäliikunnat ei ole sun juttu, on paikanpäällä myös ilmasta kuntosaliohjausta! Facebook -tapahtuma löytyy tästä, josta voit laittaa tapahtuman muistiin!

TARJOUS:

Blogini kautta hinta Elefitille on 55€/4vkoa, normaalisti 69,90€/4vkoa
+ korttipantti 10e, jonka saa kortin palautuksen jälkeen takaisin

Hintaan kuuluu kuntosalin vapaa käyttö joka päivä klo 6-22, oma kuntosaliohjelma sekä kaupungin laajin ryhmäliikuntavalikoima.

Mikäli haluatte liittyä Elefit:n jäseneksi, kannattaa se tehdä mun kautta laittamalla s-postia osoitteeseen hannamariav (at) hotmail.fi. Saat mun kautta liittyessä ilmaisen treenikuukauden tehdessäsi 12kk sopparin!

Elefit on liikuntakeskus, joka on kohdennettu ainoastaan naisille. Se sijaitsee aivan Jyväskylän keskustassa, osoitteessa Kauppakatu 30. Käynti tapahtuu Aalto-salin vasemmalta puolelta sisäpihan lävitse toiseen kerrokseen. Vastaanotto on auki ma-to 15-18, pe 9:30-12:30. Kulkukortin kanssa salilla voi treenata joka päivä 06-22. Puh. 014 236 950, puhelimeen vastataan vastaanoton aukioloaikoina.

Elefit Somessa:
Facebookissa Elefit
Instagramissa @elefit_jkl

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *