Hae
Hannamaria

Bette Box Helmikuu 2018

Postaus sisältää affiliate-linkkejä, joilla tuetaan blogin toimintaa.

Vuoden toinen boxi, eli Bette Box Helmikuu 2018, saapui itselleni todella ajoissa jo kuun alkaessa. Muistaakseni sain noutoilmoituksen paketista jo 7.2. eli viidentenä arkipäivänä, joka on erityisnopeaan tänne Jyväskylän suunnille. Bette Box tuntuu tänä vuonna muutenkin petranneen taas lähetysten nopeudessa. Tämä boxi on saatu osana lahjatilausjaksoa Bette Boxilta.

Bette Box Helmikuu 2018Bette Box Helmikuu 2018

Tässä kuussa vaikutti olevan kahdenlaista boxia liikenteessä. Toisessa näkemässäni versiossa Amikan Perk Up -kuivashampoo oli korvattu Marc Anthony Nourishing argan oil conditioner -hoitsikalla ja boxista löytyi Lumenen Harmonia -sarjan näytepusseja, jotka itseltäni uupui.

Boxi silti mukaili hyvin ”sydäntalvi” -teemaa, vaikka osa tuotteista olikin ennestään itselleni tuttuja. Se sisälsi myös Mentoksen makeankirpeitä karkkeja, mutta tuo paketti tuhoutui jo ennen kuvien ottoa (hups!).

Bette Box Helmikuu 2018

Herbina Gloss & Shine kosteuttava shampoo (200ml / 3€). Tuoksu tässä perusshampoossa on sen parhaita ominaisuuksia. Tuote vaahtoutuu suhteellisen hyvin etenkin toisella vaahdotuskerralla. Perustuote, jota on pahan päivän varalle hyvä olla aina laatikossa odottelemassa. Saman sarjan hoitoaine ei päässyt lempparilistalle, mutta sekin on OK. Saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista.

Amika Perk Up -kuivashampoo (232,50ml / 27,90€, mukana 43,9ml testeri) on uusi tuttavuus. Tämä poistaa hiusten rasvaisuutta sekä muita epäpuhtauksia sisältäen riisitärkkelystä. Pakkaus on ihanan värikäs ja tämä koko sopiva matkakäyttöön. Itselleni silti täysikokoisena hiukan hintava, sillä esimerkiksi Biozell ja Batiste tekevät oivia kuivashampoita. Saatavilla Sokos-tavarataloista ja kampaamoista.

Bette Box Helmikuu 2018

Bio2You ravitseva 24h tyrnivoide pantenolilla (50ml / 29,50€). Merkki on ihan uusi tuttavuus ja herätti heti fiiliksen, että tämä on saatettava Saksalaisen Kaverin tietoon! Hän osti täältä nimittäin tyrnituotteita urakalla mukaan viimeksi. Tuote itsessään on rauhoittava, ravitseva ja nopeasti imeytyvä hoitovoide. Tämän tulisi tasapainottaa ja hoitaa ihon pH:ta kuntoon. Saatavilla Life -myymälöistä.

Bette Box Helmikuu 2018

Rfsu Sense Me oh Yes! stimuloiva intiimigeeli (40ml / 9,90€, mukana 10ml testeri) on gynekologisesti testattu ja ”pitäisi lisätä nautintoa”. Vähän punastuttava tuote, mutta hyvä että rfsu:n tuotteita tulee myös boxista ja niihin pääsee tätä kautta tutustumaan. Saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista, apteekeista ja verkkokaupoista.

Lumene Sisu Syväpuhdistava naamio (75ml / 28,90€, mukana 15ml testeri) kertoo jättävänsä kasvojen ihon sileäksi, raikkaaksi ja säteileväksi. Vaikuttavia aineita ovat mm. pohjoinen lähdevesi sekä männynkaarna- ja kuusenoksatyviuutteet. Suurella mielenkiinnolla testaan! Saatavilla hyvin varusteilluista päivittäistavarakaupoista, tavarataloista ja verkkokaupoista. 

Carmex Classic -huulivoide (7,5g / 2,55€) on ihanan perus huulituote, jota on hyvä olla aina laatikossa. Tällä hetkellä asunnossa ja laukuissa pyörii kolme auki olevaa tuotetta, joten se kertoo jotain tämän mahtavuudesta. Samoin kuin se, että tuote on ollut saatavilla jo 80 vuotta. Go Carmex! Saatavilla päivittäistavarakaupoista.

Tämä Bette Box Helmikuu 2018 -boxi oli OK, mutta tykkäsin enemmän viimeisestä parista boxista sisällöltään. Carmex ja Herbinan shampoo olivat jo liiankin tuttuja, vaikka hyvä näitä ”perustuotteita” on aina olla. Innostuin silti Lumenen naamionäytteestä sekä Bio2You:n tyrnivoiteesta!

Ps. mikäli oman Bette Boxin tilaaminen kiinnostelee, voit laittaa eripituiset tilaukset tulemaan täältä. Saatavilla siis perinteiseen tapaan jatkuva tilaus (jonka voi peruuttaa heti mikäli haluaa vain yhden kk boxin), 3kk tilaus sekä 6kk tilaus jossa tulee +1 boxi!

Oliko teille tuotteet yhtä tuttuja kuin minulle?

8 kommenttia

 1. Minnea/Minnean muruja kirjoitti:

  Mulla oli samat tuotteet 🙂 Olisin toivonut sen Harmonia- sarjan turvenaamion :/ Ei sillä, Sisu on loistava, mutta sitä löytyy kotoa jo kaksikin kappaletta.

 2. Linda kirjoitti:

  Mä sain vähän eri sisällön, mutta oikeestaan Carmexin huulivoide oli ainut, minkä olisin jättänyt mieluusti boksista pois. Noita kun on jo pari kappaletta näistä bokseista tullut 😀 Amikan kuivashampoota olisi hauska päästä testaamaan!

  • hannamaria kirjoitti:

   Haha, noita kyllä tulee tasaisin väliajoin! Tosin mitä sitä vakkaria vaihtamaan!

 3. Karoliina Kazi kirjoitti:

  Nämä boksit on ihania piristyksiä päivään, tässäkin on kivat tuotteet. Tuleeko sulla aina käytettyä kaikkia tuotteita?

  • hannamaria kirjoitti:

   Tosiaan, ihania piristyksiä! Aina ei kaikkia tule käytettyä ja mikäli tuote varsinkin on tuttu / omistan sen jo, lähtee se nopeasti kiertoon ilahduttamaan jotakuta muuta 🙂

 4. Mere kirjoitti:

  Ihanan raikkaan näköinen boksi! Olen miettinyt tilaamista, mutta sitten aina mietityttää ne tuotteet jotka sitten vaan jäävät käyttämättömänä nurkkiin pyörimään. Onko sulla tullut tuotteet pääsääntöisesti käyttöön?

  • hannamaria kirjoitti:

   Pääsääntöisesti tuotteet jää joko itselle käyttöön tai laitan ne eteenpäin kavereille & perheelle. Etenkin sellaiset jotka on tuttuja / jotka omistan jo, lähtee eteenpäin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *