Hae
Hannamaria

Hit & Miss: Helmikuu 2018

Sisältää affiliatelinkkejä.

Hit & Miss Helmikuu 2018

En tiedä yhtään, minne Helmikuu meni. Jotenkin tuntuu, että koko kuukausi vain hujahti ohi alkukuun ollessa ihana ja kuun loppuessa hiukan inhoittavasti. Onneksi uusia juttuja tuli kuitenkin testattua ja elämä jatkuu, joten aletaas käydä läpi. Löydät edellisten kuukausien postaukset tagin Hit & Miss -alta.

——————————————————

HITS: TAMMIKUU 2018

——————————————————

Hit & Miss Helmikuu 2018

MAC Cosmetics Prep + Prime Fix+ -suihke on mulle todella vakkari nykyään. Koska ihoni ei enää ole niin rasvoittuva kuin aiemmin vaan pikemminkin kuiva aika-ajoin, olen alkanut puolimattojenkin meikkivoiteiden kanssa käyttää tätä Fix+ -suihketta perinteisten pitkittävien suihkeiden sijaan. Tämä ihmetuote toimii myös luomivärien intensiivisyyden esiintuomiseen sekä pitkään päivään freesaamaan meikkipohjaa. Tuotetta on saatavilla Sokos.fi– sekä KICKS -verkkokaupoista.

Maybelline SuperStay -meikkvoide on esitelty Meikkivoidemaanantaissa ihan kunnolla, mutta oli pakko vetäistä se vielä tänne Helmikuun suosikkeihin. Tämä on se täydellinen meikkivoide: pitkäkestoinen, peittävä eikä jää kakkumaiseksi iholla. Valitettavasti tätä ei vieläkään meinaa saada Suomesta eikä maahantuoja osannut sanoa milloin se olisi saatavilla, joten kannattaa tuolta postauksesta tsekata ostopaikat jos tätä mielii käsiinsä saada.

Hit & Miss Helmikuu 2018

Eylure x Fleur de Force Brow Tamer -kulmatuote on sellainen, jota ilman en ennen tiennyt osaavani elää. Siitä asti kun tämän testasin, on se kuulunut ihan vakkareihin. Tuubin ruskea pää on värillinen kulmakarvageeli, joka pitää kulmat paikallaan, tekee niistä täyteläisemmän näköiset sekä tuo karvat sekä niiden tummuuden ihan erilailla esiin. Tämä muistuttaa minua hiukan Benefitin Gimme Brow Volumizing Brow Gelistä, mutta on huomattavasti edullisempi. Tätä saa LookFantasticin verkkokaupasta, samoin kuin muita Eyluren ja Fleur de Forcen yhteistyötuotteita.

Molton Brown Body Wash, Gingerlily on se täydellisimmän tuoksuinen suihkugeeli. Sain tämän LookFantasticin joulukalenterista ja Lushin tuotteen loputtua vaihdoin tähän. Ja mitä puree lovee tämä onkaan! Inkivääri, valkoisen liljan uute, seetripuu ja öinen hyasintti tekevät yhdessä niin ihanan mausteisen, raikkaan ja monivivahteisen suihkugeelin ettei koskaan ennen. Ainut huono puoli on, että tämä on melko hintavaa – yksinään tosin kun käyttää niin kestää pitkään! 300ml iso purkki maksaa 24€ Stockmann.com -verkkokaupassa. Ja oi että, tästä tuoksusta on käsisaippuakin… Näitä saa myös Bangerheadilta, jossa hinnat ovat melko samat.

——————————————————

Tässä kuussa ei sitten ollutkaan huteja. Keskityin koko kuukauden melkeen vain niihin positiivisiin puoliin ja asioihin, joka sitten loppukuusta tulikin tarpeeseen. Pieni life update on varmaan tehtävä, sillä niin monta uutta juttua on tullut kuvioihin (ja osa lähtenyt), että hankala pysyä itsekin välillä perässä.

Millainen teidän helmikuu oli?

10 kommenttia

 1. JonnaH. kirjoitti:

  Molton Brownin suihkugeelit on ihania! Jotenkin tykkään niiden voimakkaista tuoksuista, ne ei kuitenkaan jää iholle pöllyämään pitkäksi aikaa, vaikka suihkuhetki onkin melkoinen tuoksujen ilotulitus. 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Kuvasit just niin hyvin kaiken mitä yritin tässä postauksessa sanoa tuosta tuotteesta! 😀

 2. Maria Glow kirjoitti:

  Minäkin tykkään kovasti MACin Fix+, se on just hyvä vähän kuivemmallekin iholle. Samoin tuo Molton Browmin Gingerlily on ollut herkku! Ei kuivattanut mun superkuivaa ihoa ja tuoksu on niin ihana! <3

 3. Satu kirjoitti:

  Onko tuossa Gingerlily tuoksussa tuo inkivääri kuinka voimakas? Muuten houkuttaisi:)

  • hannamaria kirjoitti:

   Ei se kovin voimakas ole – itse tykkään juuri siksi, että se sekoittuu hyvin muihin tuoksun osiin ihanasti eikä hyppää silmille!

 4. Noora kirjoitti:

  MACin Fiz+ on mulla vielä vähän tuossa hit ja miss rajamailla, en ole päättänyt pidänkö siitä vai en 😀 Toimii kyllä super hyvin meikkivoiteen alla, mutta päälle laitettuna lopputulos on ehkä hieman liian ”rasvaisen” näköinen..

  • hannamaria kirjoitti:

   Ite tykkään freesata sillä meikin + toki se käy luomivärien kanssa paremmin kuin mikään muu!

 5. Minnea kirjoitti:

  Hmm..nyt alkoi houkuttelemaan tuo MACin suihke! Myös suihkugeeli kuulostaa herkulliselta!

  Jään odottelemaan life updatea! Ja toivottavasti maaliskuu alkaa paremmissa fiiliksissä kuin miten helmikuu loppui!

  • hannamaria kirjoitti:

   Tuo Fix+ on vaan kyllä ihana! Ja kyllä tuo hiukan paremmissa alkoi, nyt on jo olo parempi mutta samaan aikaan niin hämmentynyt ja murheinen. Vuoristorataa siis mennään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *