Hae
Hannamaria

Bette Box Maaliskuu 2018

Postaus sisältää affiliate-linkkejä, joilla tuetaan blogin toimintaa.

En voi uskoa silmiäni, että nyt on jo kyseessä Bette Box Maaliskuu 2018. Tuntuu että alkuvuosi on mennyt ihan hujauksessa ja jos asiaa kunnolla ajattelee, tulisi koulun olla jo viimeistään 2 kuukauden päästä tältä keväältä purkissa. Mikäli olet muuten ihmetellyt missä olen, kannattaa lukea Life update -postaukseni.

Bette Box Maaliskuu 2018

Tämä boxi, kuten monet muutkin, on saatu osana lahjatilausjaksoa Bette Boxilta ja pääset lukemaan aiempien kuiden Bette Box -postauksia tästä. Tämä Maaliskuun boxi oli teemaltaan hyvinvointi, jossa korostettiin sitä että uuden vuoden lupaukset ovat pikku hiljaa saattaneet päästä katoamaan mielestä ja on aika saada ne taas raiteilleen! Tätä jos mitä tarvitsen juuri nyt.

Bette Box Maaliskuu 2018

Ziaja Olive -kasvovoide (9,90€ / 100ml, mukana 10ml näyte) on kiva lisä boxiin. Ziajan tuotteen on ihan hurjan tuttuja ja viime syksyn Bloggaajaboxissa olin mukana Ziajan Vuohenmaitopäivävoiteella. Tämän sanotaan olevan oiva kuivalle ja normaalille iholle, jonka kosteustasapainoa se auttaa ylläpitämään. Se myös rauhoittaa ihoa ja sopii hyvin meikin alle ollen kevyt. Saatavilla Sokos-tavarataloista, Sellon ja Hakaniemen Emotioneista sekä verkkokaupsta www.sokos.fi

Natusan Baby First Touch Baby Oil -hoitoöljy (3,20€ / 200ml) oli hassu ja erikoinen valinta boxiin. Siitä huolimatta että kyseessä on vauvaöljy, käy se aikuisellekin iholle esimerkiksi suihkun jälkeen kosteuttajaksi ja se sitookin parhaiten kosteutta levitettynä kostealle iholle. Tätä voi käyttää myös meikinpoistossa tai vaikka hierontaöljynä. Saatavilla hyvin varustelluista päivttäistavarakaupoista, Tokmannilta ja apteekeista.

SB12 Mild -suuvesi (15,90€ / 250ml) sopii hyvin teemaan ja olen enemmän kuin iloinen, että tästä tuli täysikokoinen versio vaikka bonustuote olikin. Olen SB12 suuri fani ja vaihtelen sekä näiden, että Listerinen välillä silloin kun suuvettä käytän. Tämä sopii päivittäiseen käyttöön ja sisältää fluoria. Saatavilla vain apteekeista, kuten täältä.

Bette Box Maaliskuu 2018

Nivea Cellular Anti-Age Volume Filling Pearls Serum -kasvoseerumi (19,90€ / 30ml) sisältää hyaluronihappoa, joka tasoittaa ryppyjä sekä kiinteyttää ja kosteuttaa ihoa. En olisi koskaan uskonut Nivean tälläistä tuovan markkinoille, mutta annan sille ehdottomasti mahdollisuuden! En usko että tämä mun Lumenen Hyaluronitiivistettä voittaa, mutta testiin menee!  Saatavilla K-Citymarketeista, Prismoista, Sokoks- ja Stockmann -tavarataloista sekä Hehkusta.

Lumene LÄHDE Pure Arctic Miracle -kaksiosainen misellivesi (4,90€ / 50ml) on mulle ihan uusi tuttavuus. Törmäsin tähän ensimmäisen kerran työpaikalla ja tykästyin siihen, miten hyvin se otti meikkiswatchit pois ja jätti jälkeensä pehmeän ja kosteutetun kämmenselän. Tämä hajusteeton koostumus onkin täydellinen kuivalle ja herkälle iholle. Saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista, tavarataloista ja verkkokaupoista, kuten eleven.fi -verkkokaupasta.

Manna Kadar HD -ripsiväri (29US / 10ml) sekä Salus Floradix -ravintolisä olivat boxin ”ulkopuoliset”, jos näin voin sanoa. Floradix -tyyppistä uutetta oli muistaakseni hetki sitten boxissa myös ja kyllä se tuli juotua, mutta en syttynyt aiemmin. Manna Kadarin meikit on mulla muutenkin jääneet käyttämättä, joten uskon että pistän tuon ripsivärin suoraan kiertoon.

———————–

Sellainen tällä kertaa! Mitkä nousi tästä hyvinvointiboxista teidän suosikeiksi? Itse aion ainakin antaa mahdollisuuden heti saunan jälkeen tuolle Natusanin vauvaöljylle sekä ennen saunaa meikinpoistossa Lumenen misellivedelle vielä uudelleen!

Ps. mikäli oman Bette Boxin tilaaminen kiinnostelee, voit laittaa eripituiset tilaukset tulemaan täältä. Saatavilla siis perinteiseen tapaan jatkuva tilaus (jonka voi peruuttaa heti mikäli haluaa vain yhden kk boxin), 3kk tilaus sekä 6kk tilaus jossa tulee +1 boxi!

Miten teidän maaliskuu on lähtenyt käyntiin?

7 kommenttia

 1. JonnaH. kirjoitti:

  Musta tää boxi oli kiva, ainoastaan toi vauvaöljy oli sellainen joka ei itseäni säväyttänyt näistä. 🙂 Maaliskuu on lähtenyt kivasti käyntiin, kevättä odotellessa…

 2. Marjo kirjoitti:

  Lumenen LÄHDE -misellivesi on yksi lempparini. Käytän päivittäin ja olen erittäin tykästynyt siihen. Ziajan tuotteista pidän ja tuota kasvovoidetta voisin hyvinkin haluta kokeilla.
  Mukavaa sunnuntaita Hanna 🙂

 3. Teresa kirjoitti:

  On kyllä erikoista että oli vauvaöljy mukana, vaikka niin monikäyttöinen onkin. Täytyypä tutustua tohon boxiin paremmin, muut tuotteet vaikutti kivoilta 🙂

 4. Hanna-Mari kirjoitti:

  Vaikuttaa kivoilta tuotteilta, tuo vauvaöljy oli hyvä vinkki itselle. Meillä sitä löytyy, mutta ei ole tullut itselle käytettyä. Maaliskuu on lähtenyt oikein hyvin käyntiin 🙂

 5. Minnea kirjoitti:

  Mulle boxi oli hieman pettymys. Puolet tuotteista oli mielenkiintoisia, mutta toinen puoli ei napannut 😀 Itseäni eniten kiinnosti tuo seerumi! Pitääkin käydä kurkkaamassa, mikä tuo vinkkaamasi Lumenen seerumi on.

 6. Mari kirjoitti:

  Mun mielestä tää oli ihan kiva boksi, ei mitenkään paras ikinä, mutta ei huonokaan. Vauvaöljyn annoin eteenpäin, en olisi sitä käyttänyt ja ripsari osottautui aika huonoksi, muuten kivat tuotteet 🙂

 7. Jenna kirjoitti:

  Kiva boksi näin ensitilaajalle, oli paljon kaikkea erilaista. Tuosta nivean kasvoseerumista olin innoissani, kunnes levitin tuotetta kasvoilleni. En tiedä sitten onko mulla raskaus tuonut jotain yliherkkyyttä hajuaistiin, mutta tuo haisee ihan järkyttävälle… Ripsari oli myös pettymys, ei oikein näytä miltään ripsissä. Kasvovoide oli positiivinen yllätys, jättää ihon ihanan pehmeän tuntuiseksi ^^ ja vauvaöljy oli meille mieluinen, jaetaan se yhdessä meidän 9 kk pikkuisen kanssa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.