Hae
Hannamaria

Ihan tavallista mulle kuuluu

Törmäsin yksi päivä amisaikaiseen kaveriin töiden ohessa. Hän kysyi multa mitä mulle kuuluu ja miten menee, eli ihan perinteisen kysymyksen kun ei ole nähnyt toista hetkeen. Meni hetki miettiessä, että miten mulla tällä hetkellä ihan oikeasti menee ja mitä mulle kuuluu.

hannamaria kauneusblogi

Viimeisimmän life updaten jälkeen on muuttunut vain työtahti ja se, että olen jo muuttanut (ja parisen viikkoa asunut omassa kodissa).

Some ja blogi ovat pysyneet melko hiljaisena edelleen lukuunottamatta Instagram Storiesia, jota olen lähes päivittäin päivitellyt enemmän tai vähemmän. Muuten elämä on jatkanut kiireistä kulkuaan töiden (nimimerkillä maaliskuussa kaksi 6 päivän työviikkoa) sekä kahden suuremman opiskeluprojektin parissa.

hannamaria kauneusblogi

Mutta se mitä oikeasti kuuluu onkin hankalampi. En itse asiassa tällä hetkellä itse edes tiedä. Tiedän vain sen, että suuri motivaatiopula kaikkea kohtaan vaivaa.

Jaksan nousta aamuisin sängystä, kyllä. Käyn töissä ja opiskelenkin ihan iloisella mielellä. Mutta tuntuu koko ajan, ettei yhtään kiinnostaisi vaikka hommat saankin tehtyä ja jutut etenee. Tahtoisi vain hengailla himassa ja laittaa uutta asuntoa, sekä viettää hiukan enemmän vapaa-aikaa tehden niitä itselle mieluisia juttuja (kuten tätä blogia).

Tiedättekö mitä tarkoitan?

hannamaria kauneusblogi

Salillakaan en muista käyneeni milloin viimeksi, varmaan siitä jo parisen kuukautta on kohta taas aikaa. Raivostuttaa, mutten jaksa stressata. Tiedän, että enää muutama viikko ja sitten sitä vapaa-aikaa meinaa olla yllin kyllin.

Oman alan kesätöistä nimittäin ei ole hajuakaan. Mediatoimistot ja muut meinaavat kesiksi hiljentyä melko tehokkaasti, joten muuhun työhön on myös tullut pistettyä hakemuksia ja niistä tullut kyseltyä. Uskon kuitenkin vakaasti, että jotakin löytyy.

Ressaavaa ja kiireistä aikaa siis mennään vielä hetki, jonka jälkeen helpottaa ja pääsee taas omien kivojen juttujen pariin paneutumaan paljon enemmän. Nyt jo osaan vaalia puolikasta vapaata aamua, jonka saan viettää katsoen Youtubea, meikaten sekä tehden muita kivoja juttuja.

Millainen pari viikkoa teillä on nyt ollut?

Yksi kommentti

  1. Jantunen / Tuuletuksia kirjoitti:

    Tulin otsikon perässä kurkkaamaan blogiasi, jossa en ole vielä käynyt. Olipa jotenkin niin rehellinen ja arkisuudestaan huolimatta koskettava teksti. Kuvista aistii sen minkä kirjoitit, ja tietynlaisen pysähdyksen, vaikka en tiedä tuntuuko se sinusta siltä.
    Mitä minun pariviikkoiseen tulee, siellä sulatellaan ja järjestellään elämän suurinta katastrofia. Siitä näkökulmasta voisin sanoa, että palat hakevat joskus paikkojaan. Mutta kyllä ne niille oikeilleen loksahtelevat, ajan kanssa.

    Hyvää kevättä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *