Hae
Hannamaria

Bette Box Huhtikuu 2018

Postaus sisältää affiliate-linkkejä.

Nyt seilaillaan jo huhtikuussa joka tarkoittaa, että on vuorossa Bette Box Huhtikuu 2018! Boxi tuli tässä kuussa yllättävän myöhään, sillä sain vasta 9.4. toimitusvahvistuksen boxista ja sain tietää sen olevan liikkeellä. Toimituksesta muuten on nyt annettava plussaa, sillä Posti hoiti paketin omaan Pakettiautomaattiini jo 11.4. mennessä! Jos aiemmat Bette Box -postaukset kiinnostaa, suuntaa tänne. Tämäkin boxi on saatu osana sponsoritilausjaksoa.

Bette Box Huhtikuu 2018 Bette Box Huhtikuu 2018

Tässä kuussa valmistaudutaan kevään julhiin ja boxi on myös tuotteiltaan erittäin teeman mukainen. Jokainen osa-alue siveltimistä ihonhoitoon on ajateltu ja vaikka kaikki näistä eivät omaksi lemppareiksikaan tai käyttöön pääse, on boxi teemaan nähden kivan onnistunut.

Bette Box Huhtikuu 2018

Schwarzkopf Gliss Supreme Length -hoitoaine (3€, 200ml) on pitkille hiuksille tarkoitettu ja hiuksiin jätettävä hoitoaine. Tämän tulisi ehkäistä sähköisyyttä sekä hoitaa hiuksia jonkin verran. Suihketta voi käyttää sekä kuiviin että kosteisiin hiuksiin, mutta itse tykkään käyttää tämäntyyliset tuotteet pyyhekuiviin hiuksiin. Saatavilla päivittäistavarakaupoista.

Mossa Vitamin Cocktail Active Renewal Facial Oil -kasvoöljy (15,90€, 30ml) on tuote, jota olen halunnut kokeilla jo pidempään! Olen ylipäätään tämän talven aikana rakastunut kasvoöljyihin, joten tämä on ehdottomasti ollut listalla. Tämän tulisi heleyttää sekä uudistaa ihoa ja sopia erityisesti kuivalle ja väsyneelle iholle.

Aukaisin paketin kokeillakseni koostumusta ja se on ensinnäkin aivan todella ihanan tuoksuinen! Toisekseen öljy on todella kevyt verrattuna esimerkiksi tähän Lumenen Artic Berry Cocktail -tehohoitoon, jossa öljyjen lisäksi on muita tehoaineita. Tuote myös imeytyi todella nopeasti eikä jäänyt tahmaisen tuntuiseksi. Saatavilla Sokoksista, Prismoista, Stockmannilta, Natural Goods Companylta, Ruohonjuuresta, Biodellysta, luontaistavarakaupoista, apteekeista sekä luonnonkosmetiikan verkkokaupoista.

Bette Box Huhtikuu 2018

Lumene Nordic Chic CC Color Coreting -peitekynä (15,90€, 1,8ml) sävyssä Peach. En vielä aukaissut tuotetta mutta mitä olen nähnyt, on sävyltään sellainen että sopii jopa vaaleahkolle suomalaiselle ja viileälle iholle. Tämä persikansävyinen tuote on tarkoitettu nimenomaan tummien silmänalusten ja ylipäätään kasvojen sinertävyyden peittoon ja odotan innolla sen testaamista! Tuote tulee levittää meikki- tai peitevoiteen alle ja en uskokaan tämän yksinään peittävän omaan makuuni tarpeeksi. Saatavilla eleven.fi:stä, hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista, tavarataloista sekä verkkokaupoista.

Ibero matkasivellinsetti 4kpl (10,90€) on ihan kiva tuote sellaiselle, joka ei ole yhtä high maintenance kuin meikäläinen. Itse tarvitsen ihan täysikokoiset siveltimet matkallekin mukaan ja näistä ainoastaan poskipunasivellin on sellainen, jonka näkisin omaan arkikäyttööni käsilaukussa jäävän – ja silloinkin puuterille. Saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista.

Bette Box Huhtikuu 2018

Oscar de la Rentan tuoksunäyte lähtee mulla kiertoon, sillä olen tätä töissä jo useampaan otteeseen tuoksutellut ja tullut tulokseen ettei se ole minun makuuni.

Bio2You Anti-Ageing Eye Gel Patch -silmänympärysnaamio (8,70€ / pari) on itselleni ihan uusi tuttavuus. Rakastan silmänympäruslappuja ja -naamioita yli kaiken, joten odotan tämänkin testaamista innolla! Näiden naamiolappujen tulisi sisältää aktiivista kollageenia sekä hyaluronihappoa, jotka eivät tee kuin hyvää tuolle osaa kasvoista. Kimmoisuuden lisääminen, kosteutus sekä ryppyjen vähentäminen kuulostaa _aina_ hyvältä! Saatavilla Life-myymälöistä.

Ps. mikäli oman Bette Boxin tilaaminen kiinnostelee, voit laittaa eripituiset tilaukset tulemaan täältä. Saatavilla siis perinteiseen tapaan jatkuva tilaus (jonka voi peruuttaa heti mikäli haluaa vain yhden kk boxin), 3kk tilaus sekä 6kk tilaus jossa tulee +1 boxi!

Mitä mieltä te olette tämän kuun boxista?

9 kommenttia

 1. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Mulle tuli Lumenen peitekynä violettina, mutta muutoin sisältö oli sama ja tykkäsin kyllä kovasti 🙂

  https://blingershimmer.blogspot.fi/2018/04/bette-box-huhtikuu-2017.html

 2. Mima kirjoitti:

  Aika heikko boxi. Ainoa kiva tuote olk omassa boxissa ainakin lumenen cc värissä Persikka. Onneksi tuli se sävy ainakin. Himalaya herbalsin voide olen jo testannu ja vaikka tykkäsin siitä niin en olisi ostanu uudelleen… Parfyymistä innostuin ekana mutta kun eilen kokeilin niin sain päänsärkyä… Tämä oli tän kauden viimeinen boxi mulle ja tästä lähden nyt innoissani kokeilemaan Lookfantastic boxi!

  • hannamaria kirjoitti:

   Aivan, sulle taisi tulla tuo lyhytaikaisempien tilaajien versio :/ Se oli kyllä hiukan heikko, mutta onneksi sait sentään sävyn Persikka tuosta Lumenesta!

 3. Mia kirjoitti:

  Vaikea sanoa, onko boxi hyvä vai huono, kun en ole noita säännöllisesti seurannut. Mutta sen tiedän, että Lumenen peitekynä on fantastinen tuote!

 4. Katta- https://arkipaskaruokaa.blogspot.fi kirjoitti:

  Minulla on jäänyt nämä paketit tilaamatta, kun tulee niin paljon sellaista mitä ei vain tarvi. Tuo peitekynä kyllä alkoi kiinnostaa.

 5. Mere kirjoitti:

  Kivan näköinen boksi. Oon monesti miettinyt tilaamista mutta aina mietityttää sitten ne turhat tuotteet. Mahtaakohan näissä olla usein luonnonkosmetiikkaa mukana?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.