Hae
Hannamaria

Hit & Miss: Maaliskuu 2018

Sisältää affiliatelinkkejä.

Hit & Miss Maaliskuu 2018

Maaliskuun suosikit ja inhokit oli jotenkin vaikea keräillä kasaan. Testasin melko heikonlaisesti uutta kosmetiikkaa kamojen läpikäydessä muuttorumbaa. Käänsin kuitenkin ajatukset niihin tuotteisiin joita kohti olen aina nojannut kun on pitänyt varmuutta löytää elämään Maaliskuussa, ja tässä ne ovat! Löydät edellisten kuukausien postaukset tagin Hit & Miss -alta.

——————————————————

HITS: Maaliskuu 2018

——————————————————

Hit & Miss Maaliskuu 2018

Maaliskuussa olleilta 3+1 päiviltä ostin hellään huomaani uuden tuoksun. Kyseinen tuoksu on hetkisen kummitellut takaraivossani, sillä kaipasin jotakin uutta ja hiukan yrttisempää fiilistä tähän kevääseen. Mulle tulee tästä mieleen joku ihana ja raikas drinkki, juotuna kesäiltana.

Kyseessä on Versace Versense Etd. Tämä on erittäin sitruksinen, raikas ja välimerellinen tuoksu. Alkutuoksussa avautuu bergamontti, viikuna, vihreä mandariini, erilaisia sitruksia sekä päärynä. Sydäntuoksusta löytyvät mm. lilja sekä jasmiini, pohjalla sen sijaan on useampaa eri puulajia, kuten oliivipuu sekä santelipuu.

Itse maksoin tästä 2009 julkaistusta tuoksusta 3+1 -päivillä tästä 30ml pullosta 39,90€ mikä on Sokokselle ihan hyvä tarjous (norm. hinta 52,90€). Muualta tätä löytyy edullisemmin, kuten Hajuvesi.fi:stä ja Bangerheadilta.

Hit & Miss Maaliskuu 2018

Toinen maaliskuun (sekä nyt vielä ainakin huhtikuun) suosikki on ehdottomasti tämä Jaclyn Hillin ja Morphen yhteistyössä tekemä paletti. Ostin tämä alkuvuodesta joululahjaksi saamallani lahjakortilla – ostoa jouduin itse asiassa odottamaan hetken, sillä aina jokin Beauty Baysta haluamistani tuotteista oli loppu.

Kirjoittelin tästä jo laajemman esittelyn hetki sitten, joten kannattaa siihen käydä tutustumassa! Tästä löytyy tiivistettynä kaikki, jota voi kevääseen ja kesään haluta.

Hit & Miss Maaliskuu 2018

Tähän samaan lykkäsin sitten kaksi lempparia. Kerastasen Elixir Ultime Colored Hair -hiusöljy on ollut käytössä jo ainakin 1,5 vuotta heti sen saamishetkestään asti ja on yksi parhaita hiusöljyjä joita olen omalle tukalleni tarjonnut. Tämä versio on tarkoitettu hiukan paksummalle hiukselle, kun taas kultaisempi versio samasta tuotteesta on kevyempi ja hennommalle tukalle. Tämä on melko hinnakas (42€ Bangerheadilla), mutta siihen nähden että omanikin on kestänyt jo 1,5 vuotta ja siitä on vielä hiukan auki puolet jäljellä, ei summa ole suuri. Cocopandalla hinta on hiukan edullisempi tälle 100ml pullolle, vain reilut 35€.

Toisesta ihmetuotteesta joka on pelastanut tämän vuoden talvi-ihoni! Puhuin tästä jo KauneusTuben kanavalle tekemässäni videossa ”Jokaiselle sopiva ihonhoitorutiini” ja kruunasin sen tämän talven kuningattareksi. LookFantasticin joulukalenterista tullut First Aid Beautyn Ultra Repair Creme -voide sopi omalle iholleni sekä iltaisin että aamuisin tiettyinä hetkinä ja se on vieläkin käytössä. Monikäyttöisyytensä puolesta olen käyttänyt tätä silloin tällöin myös käsiin sekä jalkapohjiin. Olen kasvanut rakastamaan tätä tuotetta.

——————————————————

MISSES: Maaliskuu 2018

——————————————————

Hit & Miss Maaliskuu 2018

Tämä menee ehdottomasti hutien laatikkoon. Muuton keskellä oli pakko saada jokin uusi shampoo sillä varastot olivat joko a) tyhjentyneet tai b) piilossa laatikoiden pohjalla. Tämän kanssa tuntui siltä, että kahdenkaan vaahdotuksen jälkeen hiukset eivät olleet puhtaat ja jouduin pitämään pesuvälin todella lyhyenä (normaalin 4-5 päivän sijaan 2-3 päivää). Tuoku oli ihan ok, mutta ei kiitos edes tähän hintaan.

——————————————————

Meikäläinen odottelee kunnon kevättä jo ihan urakalla. Olen jo valmis pyöräilykeleihin sekä lumen sulamiseen (vaikka talvesta pidänkin), samoin kuin varmistamaan itselleni kesätyöpaikan. Ehkä stressikin pikkuhiljaa helpottaa kun koulujuttuja alkaa saada pakettiin tältä keväältä!

Ps. Huomenna on Brand It -seminaari täällä Jyväskylässä! Tsekkaa tapahtuma tästä.

Löytyikö näistä teille tuttuja tuotteita?

12 kommenttia

 1. JonnaH. kirjoitti:

  Kérastasen hiusöljy on ihana, samoin tuo Versacen tuoksu. <3

 2. Mari kirjoitti:

  Ultra repair cream oli myös mun suosikkini, käytin tosin pääasiassa käsille ja kyynerpäille tms. Ihana tuote, loppui harmillisen nopeasti :). Ja tuo paletti nyt on vaan täyttä rakkautta <3

  • hannamaria kirjoitti:

   Kyynärpäille ja jalkapohjiin käytin itsekin kasvojen lisäksi. Ihan paras!

 3. Laura kirjoitti:

  Mulla taisi olla joskus toi Versacen tuoksu, muttei juuri napannut. FAB:n tuotteet on hyviä ’perusvoiteita’, joita käytin ennen enemmän, mutta nirsouden kasvaessa olen siirtynyt muuhun. 😀 Vartalotuotteita yhä ostaisin merkiltä!

  xx Laura / Laura Loukola Art & Beauty Blog

  • hannamaria kirjoitti:

   Näin tässä näkyy miten eri tuoksumaku voi ihmisillä olla! 😀

 4. Maria Glow kirjoitti:

  Täytyykin testata tuota Repair Creamia mun käsivarsiin, joihin on nyt iskenyt joku atopian pahenemisvaihe. Jännästi vieläpä sen jälkeen kun kuivattava aknekuurikin loppui jo. Sitä se on tämä kevät vielä kun iho kuivuu ennen kuin alkaa KESÄ! 😀
  Tsemppiä kevään loppurutistukseen, vielä ne lumet tuosta lähtee! 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Kiitos tsempistä! Ja mitä ihmettä, nyt sitten pukkas tuollaisen kuivuuden? 😀

 5. Katta -https://arkipaskaruokaa.blogspot.fi kirjoitti:

  Kerastasen hiusöljy alkoi kiinnostaa omaa paksua kuontaloa ajatellen. Myös tuoksun kaunis pullo ja kuvaus on omaan mieleen. Pitänee käydä tuoksuttelemassa.

  • hannamaria kirjoitti:

   Suosittelen ehdottomasti, on tuoksu ihana! Ja tuo hiusöljy on kyllä puhdasta rakkautta, en ole vielä kohdannut vastaavaa.

 6. NelliL kirjoitti:

  Nämä on kivoja postauksia lukea. Mukavaa huhtiluuta 🙂

 7. MINI-blogi kirjoitti:

  Kerastasen hiusöljy on ihanaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *