Hae
Hannamaria

It’s Skin The Fresh -kangasnaamiot

Postaus sisältää affiliate-linkkejä.

Ei mennyt ihan kuin strömssöössä. Sain jokunen aika sitten testiin näitä It’s Skin The Fresh -kangasnaamioita, mutta sekä omien että kaverin kanssa iltaa istuessa testattujen versioiden pohjalta osaan antaa teille arvion näistä n. 2€ / kappale maksavista kangasnaamioista.

It's Skin The Fresh -kangasnaamio

Merkkinä It’s Skin on eteläkorealainen ja sen tuotteet ovat Soulin yliopiston dermatologien kehittämiä.  Meikeissä ja ihonhoitotuotteissa käytetään runsaasti luonnollisia ainesosia, josta annan suuresti plussaa. On myös hienoa, että kyseisellä merkillä on suomenkieliset verkkosivut ja sen tuotteita on hienosti pitkin Suomea saatavilla.

It’s Skin The Fresh -kangasnaamio löytyypi kymmenessä eri versiossa. Ostolakossa -blogin Virve kirjoitti hetki sitten kaikista näistä suuremmat arviot joten mikäli kaipaatte jokaisesta erikseen esittelyn, kannattaa suunnata hänen ”Testissä kaikki It’S SKIN The Fresh -kangasnaamiot”-postaukseensa.

It's Skin The Fresh -kangasnaamio

Yleisfiilis naamioista

Jokainen testaamani naamio on ihan perushyvä, muttei värisytä maailmaa juurikaan. Kangas on sama jokaisessa on naamiossa ja itse pidän sitä hiukan ”tuhtina” kankaana verrattuna esimerkiksi Holika Holikan kangasnaamioihin.

Itse tykkään käyttää naamioita ylipäätään joko illalla rauhoittamassa unille ja muuten iltaan tai kuten kaverini kanssa kokeilimme, ennen meikin tekoa virkistävänä ja kosteuttavana tuotteena. Näiden jäljiltä naama ei jää niin lähmäiseksi, että joutuisin puhdistamaan kasvoni misellivedellä joten niitä voi huoletta käyttää ennen meikkiä. Jäljelle jääneen seerumin voi hieroa kasvoille ja olla tyytyväinen.

It's Skin The Fresh -kangasnaamio

Asettuminen kasvoille

Niet. Nope. Nein. It’s Skin The Fresh -kangasnaamio ei istu kavoille saatika pysy paikallaan.

Mitä useammin käytin näitä naamioita, sitä enemmän ärsyynnyin miten nämä valuvat ja eivät oikein istu kasvoille. Koitin niitä leikkomatta koloja isommaksi sekä laittamalla vain tuotteen kasvoille sellaisenaan pienine koloineen. Kangas on mielestäni niin paksua, että se on mahdoton saada repimällä nätimmäksi – siinä ei myöskään ole lovia, josta sitä voisi suurennella helposti.

Kuten näkyy kuvista, ei naamio oikein istu – huomasin tämänkin vaihtelevan, sillä testien edetessä jotkin naamiot pysyivät paremmin kuin muut (muuta mikään ei hyvin). Leuan alle jäävä osa sekä suun ympärys irtoaa koko ajan ja naamio valuu otsasta vaikka istuisit vain paikallasi katsomassa sarjaa televisiosta. Saati jos yrität juoda jotain tai keskustella kaverin kanssa. Ei istu meikäläisen naamaan, mutta kuka tietää miten se muille natsaa ja mielellään kuulenkin teidän fiiliksiä!

Summasummaarum: Itse sisältö on perushyvää ja edullista, mutta kangas on raskasta eikä naamio istu omille kasvoilleni kovinkaan hyvin. Myöskään paikallaanpysyvyys ei ole huippuluokkaa.

Nämä It’s Skin The Fresh -kangasnaamiot löytyvät useimmista Hehku -kaupoista, ASOS -verkkokaupasta, joistain Citymarketeista, eleven.fi:stä sekä apteekeista. Tarkemmat jälleenmyyjät löydät It’s Skin:n omalta sivulta, josta joitain tuotteita voi myös tilata.

Oletteko te testanneet näitä?

12 kommenttia

 1. Laura kirjoitti:

  Kangasnaamioissa kyllä tärkeää on niiden asettuminen iholle, koska se on todella ärsyttävää, jos naamio valuu kokoajan kasvoilla :/.

 2. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  En muista ainakaan testanneeni. Itselläni ei vielä vastaan ole tullut kangasnaamiota, jota olisin joutunut kokoajan korjaamaan paremmin kasvoilleni, vie kyllä hieman pois siitä rentoutushetkestä tuollainen :/

  • hannamaria kirjoitti:

   Kyllä ehdottomasti vie! Onneksi nämä kuitenkin monella muulla toimii!

 3. Viivi kirjoitti:

  Oon testannut muutamia It’s Skinin kangasnaamioita ja tykkäsin kyllä! En ainakaan itse muistaisi etteikö naamio olisi pysynyt paikallaan tai istunut kasvoille nätisti. Tai yleensä kaikki kangasnaamiot on tuntunut kasvoilla lähes samoilta paitsi Garnierin kangasnaamiot jotka oikeasti istuu ja pysyy kasvoilla vaikka naamion vaikutusaikana touhuaisikin vaikka koti hommia. Mä itse tykkään käyttää kangasnaamioita just ennen meikin tekoa 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Just ennen meikin tekoa on kyllä kiva käyttää naamioita! Garnierit istuu mullakin todella hyvin – tahdon kanssa kokeilla It’s Skiniltä muitakin naamiota kuin näitä Fresh -linjan versioita.

 4. Rakkaudella Henna kirjoitti:

  Vau, tämmöiset on kivoja! Ja nämä uusia tuttavuuksia!

 5. Satu kirjoitti:

  En ole näitä, vain geelinaamioita!

 6. Kirsikka W. kirjoitti:

  Mä olen ihan rakastunut näihin ItS Skinin Fresh -sarjan naamioihin! Omilla kasvoilla ne pysyvät täydellisesti, ja ainoastaan Mitomon maskit ovat sopineet kasvoille yhtä hyvin 🙂 Ja kohtuullisen edullinen hintakin on plussaa!

  • hannamaria kirjoitti:

   Aika jännä! Pitää kattoa noita Mitomon naamioita jostakin että pääsee testaamaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.