Hae
Hannamaria

Bette Box Toukokuu 2018

Postaus sisältää affiliate – linkkejä. 

Bette Box Toukokuu 2018 näyttääpi tältä tällä kertaa! Miten se sattuukin, että kahtena perättäisenä vuotena Toukokuun boxi on ollut muita heikompi? Mikäli vertaa viime tuoteen, tuli mukana usea pikkutuote joista yksi oli muuten täsmälleen sama. Noh, keskitytään nyt käymään tämä kuitenkin läpite! Jos aiemmat Bette Box -postaukset kiinnostaa, suuntaa tänne. Tämäkin boxi on saatu osana sponsoritilausjaksoa.

Bette Box Toukokuu 2018

Tämän boxin teemana oli Valo. Pörriäisten karkottaminen, hiusten huolto ja kasvojen hoitaminen on ilmeisesti boxia ajatellessa ollut kova juttu. Boxi sisältääkin siis uutuuksia sekä joitain aiemmin nähtyjä tuotteita.

Bette Box Toukokuu 2018

Rich Pure Luxury Miracle Renew CC Cream -hoitovoide (15,90€ / 100ml) on itsellen ihan uusi tuote. Ja hei, CC on myös siirtynyt hiuksiin! Tämä on kuvaukseltaan elvyttävä ja raikastava hoitovoide, jolla muotoilusta tulee helpompaa. Sen tulisi tehdä hiuksista eloisammat, kosteuttaa ja suojata niitä elvyttäen kuivia kiharia tai olla apuan föönatessa. Pikaisen testin jälkeen lähtee meikällä kiertoon, samantyylisiä tuotteita nimittäin on jo hyllyssä. Saatavilla mm. Ego-myymälöistä, Kärkkäisiltä,  hyvin varustelluista parturikampaamoista ja Stockmannilta

Muumi hiuslenkit (6,99€ / pakkaus) on boxin hämmentävin tuote. Joo, ovathan ne hiuslenkkejä mutta että hyttysiä hätistäviä! Kesän ötökät tulisi pitää loitolla käsittely, jossa on käytetty eteerisiä öljyjä (kurjenpolvi, sitruunaruoho, piparminttu ja laventeli). Hassua oli myös maininta näiden vedenkestävyydestä. Väri ei todellakaan ole hiuslenkiksi mieleeni, joten aion pistää nämä pikkuiselle serkkutytölle etiäpäin ihan heti! Saatavilla www.salon24.fi -verkkokaupasta. 

Schwarzkopf Live Color Spray -värisuihke (7€ / 120ml) tuli itselleni ajateltuna väärässä sävyssä ja vappua miettien hiukan liian myöhään. Sinisestä hoitoaineesta on sen verran kauhutarinoita joten koska hinkua ei siniseen ole edes hetkellisesti, aion jättää tämän testaamatta. Varmasti oiva tuote yhden päivän käyttöön jos peset hiukset samana päivänä (en nukkuisi tämä päässä koska tyynyliinan tahriintuminen taattu). Toisessa värissä saattaisin siis testata! Saatavilla päivittäistavarakaupoista. 

Bette Box Toukokuu 2018

Ultrasun Face SPF30 -aurinkosuojavoide (25,50€ / 50ml) oli tosiaan saman kuun boxissa viime vuonna. Käytin tämän jo silloin ja tykkäsin kyllä, mutten koskaan ostanut suurempaa kokoa varastossa olevien muiden tuotteiden takia. Tämä suojaa kemiallisesti ja fysikaaliseesti UVA- ja UVB -säteiltä ja on vedenkestävä. Iho ei tämän jäljltä jäänyt rasvaiseksi vaan sille oli miellyttävä laittaa mm. meikkiä. Saatavilla hyvin varustellusita päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista.

Lumene VALO Glow Reveal Peeling Mask Kirkastava ja kuoriva naamio (14,90€ / 75ml) on tuote, josta olisin ehdottomasti voinut ottaa suuremmankin koon kotia! Nämä uudet VALO -sarjan tuotteet ovat muutenkin kiinnostelleet. Tämän sisältämän Nordic C -yhdisteen (eli C-vitamiinin ja lakan marjauutteen) sekä AHA -happojen kanssa sen tulisi piristää ihoa ja tehdä siitä aavistuksen kirkkaamman. Saatavilla hyvin varustellusita päivittäistavarakaupoista, tavarataloista ja verkkokaupoista, kuten Stockmannilta ja eleven.fi:ltä.

Kenzo World EdP -tuoksu on ihan kiva tuoksu, mutta siitä tullut kesäisempi EdT on vielä omaan makuuni pikkaisen parempi (se vaaleanpunaisessa pullossa oleva). Tälläinen näyte meikäläisellä onkin jo, joten tämä näyte menee etiäpäin. Jännä että siitä ei muuten tullut näytettä, sillä tämä sama EdP oli viime Syyskuun boxissa.

—————————

Sellainen paketti. Omaan makuuni oli tuo Lumenen näyte joka pitää pistää heti testiin, samoten aurinkosuoja tulee varmasti het käytettyä sillä uutta täysikokoista en ole korkannut vielä tälle kesää. Muuten boxi oli vähän meh tässä kuussa ja jos siitä itse maksaisin, voin myöntää että olisin pettynyt.

Niin, ja joissain boxeissa oli mukana Vichyn näyte? Minulla ei lapusta edes tuosta tuotteesta lukenut, joten voi olla että se oli vain +30 -vuotiaiden boxissa. Ainakaan pitkäaikaistilaaja -tuotteesta ei ollut kyse, sillä ne olen saanut.

Mikäli oman Bette Boxin tilaaminen kiinnostelee, voit laittaa eripituiset tilaukset tulemaan täältä. Saatavilla siis perinteiseen tapaan jatkuva tilaus (jonka voi peruuttaa heti mikäli haluaa vain yhden kk boxin), 3kk tilaus sekä 6kk tilaus jossa tulee +1 boxi!

14 kommenttia

 1. Miia kirjoitti:

  Mulle ei tullut tuota Vichyn voidetta vaikka olen yli kolmekymppinen, tiedä sitten millä perusteella se osalle tuli.
  Olen vuoden alusta tilannut Bette boxia, mutta lopetin nyt tilauksen. Tuntuu että odotan aina laatikolta niin paljon ja sitten tulee pettymyksia 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Aika erikoinen ettei tuota voidetta tullut! Ymmärrän lopetuspäätöksesi 🙂

 2. Tyttö harmaasilmäinen kirjoitti:

  Minulle tuli tuo Vichyn voide, lappusessa kerrottiin sen olevan kohdennettu tuote yli 30-vuotiaille. Jännä kuitenkin, miten osa alle 30-vuotiaista oli sen saanut, ja osa yli 30-vuotiaista ei. Minun boksiini voi kurkata täältä: https://tyttoharmaasilmainen.blogspot.fi/2018/05/bette-box-toukokuu-2018.html

  • hannamaria kirjoitti:

   Sanopa muuta, tuo Vichyn tuote on nostattanut hämminkiä kyllä!

 3. Charming Nails kirjoitti:

  Tämän kuun boksissa on kyllä tosi paljon hajontaa…vaaleanpunahiuksisena olisi vaaleanpunainen suihke kelvannut…sininen jää käyttämättä. Mulla oli se Vichyn voide mutta muutoin sama kuin sulla 🙂

  https://charmingnails.blogspot.fi/2018/05/toukokuun-bette-box.html

  • hannamaria kirjoitti:

   Mullekin olisi pinkki tai harmaa käynyt paremmin, sinistä en uskalla kyllä päähäni laittaa 😀

 4. Linda kirjoitti:

  Mulle sanottiin Betteltä ensin, että toi Vichy oli nimenomaan pitkäaikaistilaajien tuote. Kun vastasin, että olen itsekin pitkäaikaistilaaja, vastaus oli, että tuote oli +30v pitkäaikaistilaajille suunnattu. Ensi kuussa pitäisi tulla kuulemma alle 30-vuotiaille pitkäaikaistilaajille jokin extratuote. Ei tässä muuten mitään, mutta kun tota Vichyä on saaneet myös ei-pitkäaikaistilaajat sekä alle 30-vuotiaat niin en enää tiedä mitä pitäisi ajatella. Turha kai vaivata päätään tällä, vaikka ärsyttääkin kun ei oikeesti tiedä yhtään millä perusteella toi todellisuudessa on bokseihin laitettu!

  • hannamaria kirjoitti:

   Hämmentävää todellakin! Toivotaan että meikäläisellekin ensi kuussa tulee jotain extraa!

 5. paula kirjoitti:

  onpa boxien taso nykyään huono! eipä harmita yhtään etten käyttänyt pisteitäni tähän toukokuun boxiin. pettymys olisi ollut taattu!

 6. Laura kirjoitti:

  Tämän kuun boksi oli hämmentävä. Nuo hiuslenkit olivat kaikista isoin hämmennys ja sitten Schwarzkopfin hiusspray… Minulla on tummanruskeat hiukset, joten tuo sininen ei nyt oikein passaa… Aika iso pettymys kyllä tämän kuun boksi…

  • hannamaria kirjoitti:

   Oli kyllä itsellenikin todella hämmentävä boxi enkä olisi tälläistä sisältöä odotellut. Itselläni tästä meni 4/6 kiertoon!

 7. susanna kirjoitti:

  Harkitsen nyt tän boksin perusteella kyllä vahvasti Betten lopettamista, niin iso pettymys tää oli. En ylipäätään ymmärrä mikä funktio tolla sinisellä suihkeella tossa boksissa oli, eihän sitä oltu ajateltu ollenkaan! Vappu meni jo, ja mullakin on muistaakseni tiedoissa ilmoitettuna että omaan punasävyiset hiukset, niin ei niihin nyt ihan noi sinisävyt sovi. muutenkin ihan blaah-tasoa kaikki, lumenen maskinäyte oli ehkä ainut positiivisen vastaanoton multa saanut. Tyhmää 🙁

  • hannamaria kirjoitti:

   Tää kuukausi oli kyllä harmillisen heikko. Aiemmin keväällä ja ennen sitä tuli kyllä useampi kiva boxi joista oon tykkäilly ite.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.