Hae
Hannamaria

Elumenilla violetit hiukset – Goldwell Elumen VV@all

Nyt meni violetiksi! Kärräsin itseni taasen Kampaamo Lumo:n Sannan penkkiin ja päähän läntättiin Goldwell Elumen VV@all pienen vaalennuskeissin jälkeen. Ennen -kuvat löytyy todella helposti tästä Violettien hiusten haalistuminen -postauksesta ja voin kertoa, että omaan silmään alkukuontalo oli melko karun epätasainen. Jos muut hiusjutut kiinnostaa, kannattaa suunnata tagin Hiukset -alle. Oman kampaajakeissini sponsoroi osaksi Nordic Style & Beautyn yhteistyö Timma.fi:n kanssa, osan kustansin itse.

Goldwell Elumen VV@alldav

Prosessi aloitettiin tosiaan raidoittamalla ja leikkaamalla kuontalo. Olin itse alkuun miettinyt, että koko hiuksen voisi vain vaalentaa ja tuohon päälle vetäistä värin. Tultiin kuitenkin tulokseen, että hiusta suojellakseen (ja tyvikasvun kanssa hiukan paremmin pärjätäkseen), olisi hyvä tehdä vain vaalennus vain raidoittamalla.

Niinpä päähän raidoitusaineet ja lopputulos on yllä! Raidoituksen jälkeen hiukset kuivattiin ja napsaistiin. En edes muista paljonko senttejä lähti, mutta veikkaisin about kymmenen luokkaa. Ohut hiirenhäntä sai kyytiä ja nyt hiukset ovat taasen kevyemmät, lyhyemmät ja parempikuntoiset

Goldwell Elumen VV@all

Sanna pitää kaapissaan vain kevyttä varastoa nyt etenkin sisustustöidensä ohella tekiessään vain osaa viikkoa kampaajana. Tämän vuoksi ennen aloitusta itse kävin hakemassa pientä ruokaa ennen aloitusta ja Sanna kipaisi tukussa hakemassa kaksi purkkia Goldwell Elumen VV@all -väriä, joista vain toinen tuli käytettyä sen riittäessä sopivasti. Jaiks!

 

Goldwell Elumen VV@allGoldwell Elumen VV@all

Pysyvyytensä puolesta elumen käyttäytyy kuin kestoväri, mutta koostumukseltaan se on kuin geelimäinen suoraväri. Tämä Goldwell Elumen VV@all on juuri täydellinen violetti ja olen erittäin tyytyväinen, että sillä päätettiin kuontalo värjätä!

Violetti sävy pysyy todennäköisesti huomattavasti enemmän tällä keinolla paikoillaan kuin pelkällä suoravärillä. Toki suoraväreillä ja värinaamioilla aion tätä violettia ylläpitää, samoin kuin suojata väriä auringonsäteiltä kunnollisella aurinkosuojasuihkeella.

Goldwell Elumen VV@all Goldwell Elumen VV@all

Raidoittaminen ja huonon latvan poistaminen ennen elumenia toimi kuin unelma. Osa hiuksesta on tummempaa ja osa vaaleampaa, joista etenkin vaaleat raidat toimivat aivan mahtavana lisäbuustina violetilla. Toivon, että tyvi haalistuu kauniisti ja loppuvaiheessa sulautuu edes jokseenkin nätisti uuteen, oman väriseen tyveen. Sen näkee kylläkin vasta sitten!

Muistattehan hei, että mulla on Kampaamo Lumoon edelleen alekoodi HANNAMARIA, jolla saa -15% kampaamo- ja parturipalveluista! (kerrothan koodin varauksen yhteydessä, voimassa toistaiseksi).

Ps. Kokeilin vaiheeksi postauksien julkaisua myöhäisempään aikaan ja eli jo alkuillasta tai vasta iltaisella. Kertokaa toki mitä pidätte tästä tyylistä!

Millainen teidän kesälook on hiusten osalta?

14 kommenttia

 1. Laura kirjoitti:

  Upee väri! Mun hiusten kesälook on perus ruskee, koska viime kesän käytin vaalentamalla hiuksia ja ylläpitämällä sitä, joka ei sitten ollutkaan ihan oma juttu, joten ruskealla mennään ja kasvatus projektilla 🙂

 2. Viivi kirjoitti:

  Aivan ihanan väriset nuo hiukset! <3 Ihailen aina muiden räväkämpiä hiuslookkeja ja mietin, että uskaltaisko joskus itsekin.

  • hannamaria kirjoitti:

   Kiitti! Kannattaa kerran kokeilla ja jos ei ole oma juttu niin takaisin etenkin tummaan pääsee kyllä!

 3. Kaitlin kirjoitti:

  Ihana väri!

 4. Charming Nails kirjoitti:

  Todella ihana väri <3

 5. Johanna / P.S. Never Stop Smiling kirjoitti:

  Vitsi mikä muutos! Tuli todella kaunis väri 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Kiitos! Ja on kyllä muutos, vaikka periaatteessa samaa jahdattiin jatkuvasti 😀

 6. Mira Rinne kirjoitti:

  Wautsi mikä väri ja valloittavan ihastuttava tukka muutoinkin! 🙂

  Mira | http://fashionpoetry.eu/

 7. Emma kirjoitti:

  Tosi kivanväriset hiukset! Joskus on niin kiva kokeilla jotain uutta ja toi tosiaankin sopii siulle <3

  Itsekin juuri kirjoittelin uusista hiuksistani – tuli aika samantyyliset, mutta erivärisenä!

  http://www.haaveitajahauiskaantoja.fi/2018/06/balayage-raidoitus-eli-taatusti-ihanat.html

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.