Hae
Hannamaria

Lindexin kesäsuosikit & -25% ALEKOODI tilauksiin 1.6.

Postaus sisältää affiliate -linkkejä.

Tänään on tarjolla -25% alekoodi Lindexin verkkokauppaan + ilmaiset toimitukset 6.6. asti kaikkiin tehtyihin tilauksiin! Löydätte kyseisen alekoodin postauksen loppuosasta ehtoineen, mutta sitä ennen ajattelin koota teille mun kesäsuosikit Lindexin valikoimasta.

En tiedä miten moni teistä tietää, mutta oon ihan täysin Lindex -fani. Ostan sieltä (sekä Marks & Spenceriltä) lähes kaikki vaatteeni, sillä mallistot vaan yleensä natsaa omaa makuuni kaikista parhaiten. Heillä on myös meitä plussakokoisia ajateltu, sillä koot menee jopa 3XL asti. Heillä myös XL todellakin on XL, eikä monien muiden ketjujen tapaa vastaa numerokokoluokissa 40 -kokoa. Tiedätte kyllä mistä kaupoista puhun.

Lindex alekoodi

 

Mekko 24,90€ / Kietaisuhame 19,90€ / Kuviollinen pusero 24,90€ / Pusero 9,99€ / Cold Shoulder -pusero 24,90€Cold Shoulder -pusero Tencel®-sekoitteesta 14,99€ / Raidallinen pusero Tencel®-sekoitetta 19,99€ /

Tupsukorvakorut 7,99€ / Pieni olkalaukku 14,99€ / Shopper-kassi 2,99€ / Aurinkolasit 9,99€ / Aurinkolasikotelo 7,99€

Osan kollaasin tuotteista itse asiassa omistan jo, hups! Arvaatko mitkä? Niinjoo, ja taisin samalla kerätä itselleni ostoslistaa tätä kollaasia tehdessä…

Itse pidän eniten Lindexin Holly & Whyte -sarjan tuotteista, joista suurin osa omista Lindexin vaatteistani onkin. Myös heidän sukkansa sekä rintaliivinsä ovat ihan mahtavia – mm. Tämä Diva -malli on mukavin ja yksinkertaisimmillaan nätein jota koskaan päälläni on ollut.

Alekoodi tosiaan on friyay25 ja voimassa vain tänään 1.6.! Tarjous ei koske jo alennettuja tuotteita, mutta nuo Outletin hinnat on kyllä jo todella edullisia ihan ilman tätä lisäaleakin!

Millaiselta teidän kesävaatekaappi näyttää?

11 kommenttia

  1. Minnea kirjoitti:

    Laitoitko jotain tilaukseen? Minä nappasin yhden raitamekon 🙂

    • hannamaria kirjoitti:

      Todellakin, laitoin toisen tota mun vakkarimekkoa, laukun sekä pari paitaa 😀

  2. souliina kirjoitti:

    Tuo raitatoppi on kaunis <3 Täytyykin käydä Lindexillä viikonloppuna:)

  3. NelliL kirjoitti:

    Kivoja juttuja monta. Mun kesävaatekaappi näyttää muoviselle…Se on lähes kokonaan pakattu jätesäkkeihin 🙂

  4. Emma kirjoitti:

    Veikkaisin, että siulla on toi sinivalkoraidallinen paita? 🙂 Se sopisi kivasti hiuksiin ja näyttää muutenkin tosi söpöltä kesäsäihin!

    • hannamaria kirjoitti:

      Sitä harkitsin mutta oli mun koko loppu, en siis vielä päässy onnelliseksi omistajaksi!

  5. Katta -https://arkipaskaruokaa.blogspot.fi kirjoitti:

    Lindexillä on kyllä kivoja vaatteita. Harmillisen harvoin vain tulee hyödynnettyä sitä. Sukkahousut ja stay upit ostan kyllä aina sieltä! ?

  6. Veikko kirjoitti:

    Moikka! Huomasin että artikkelissasi mainitaan Lindexin alennuskoodi, mutta se ei ilmeisesti enää toimi vaan on vanhentunut. Löysin uuden toimivan koodin: bra2006

    Tuolla ei saa valitettavasti noin hyvää alennusta, mutta saa rintaliiveistä 20% alennuksen. Koodi on löydetty Tarjoushaukan nettisivuilta https://www.tarjoushaukka.fi/alennuskoodi/lindex/ ja olisi mahtavaa jos voisitte tässä artikkelissa esim. linkata/viitata tälle sivustolle, sillä sieltä löytynee Lindexin alennuskoodeja myös jatkossa ja näin tämä artikkeli pysyy ajantasalla myös tulevaisuudessa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *