Hae
Hannamaria

Bette Box Kesäkuu 2018

Postaus sisältää affiliate -linkkejä.

Bette Box Kesäkuu 2018 olkaapi hyvät! Tykkäsin boxin sisällöstä ehkä eniten tämän vuoden boxeista, sillä pienet ja käyttöön jäävät testikokoiset tuotteet ovat aina kivempia kuin suuret täysikokoiset, jotka jäävät käyttämättä. Jos aiemmat Bette Box -postaukset kiinnostaa, suuntaa tänne. Tämäkin boxi on saatu osana sponsoritilausjaksoa.

Bette Box Kesäkuu 2018

Tämän boxin teemana oli tropiikin tunnelmaa. Se kyllä välittyy boxista, sillä sen tuoteilla pyritään hemmottelemaan ja vaikka koot ovatkin pieniä, sopivat ne esimerkiksi reissulle todella kivasti! Hellekeleistä toipumiseen ja ihon uudelleen buustaamiseen tästä boxista löytyy jos jonkinmoista tuotetta, joten eiköhän käydä läpite!

Bette Box Kesäkuu 2018

Rexona Orchid Fresh -suihkusaippua (250ml / 1,79€) on varmasti perus hyvää Rexonaa. Tuoksu on todella kukkainen ja muistuttaa purkista haisteltuna hiukan pyykinpesuainetta, mutta varmasti pääsee käyttöön. Kiva uusi pakkaus muuten näissä suihkugeeleissä! Saatavilla hyvin varustelluista ruoka- ja päivittäistavarakaupoista.

XZ Omena Hiushuuhde (150ml / 4,20€) on jännittävä uutuus. Tuoksultaan tämä on todella ihana ja ominaisuuksiltaan sen tulisi siloittaa hiusten pintaa sekä parantaa niiden kammattavuutta. Tämä sisältää kotimaista omenaviinietikkaa ja sitä voidaan käyttää kolmella tavalla: shampoon ja hoitoainen jälkeen tehohoitona, shampoon jälkeen hoitoaineena tai shampoon tilalla hiusten hellävaraisena puhdistajana. Saatavilla päivittäistavarakaupoista.

Biozell Professional Volumizing -kuivashampoo (100ml / 4,90€) on luottotuote! Olen erittäin tyytyväinen että tätä tuli uusi purkki, sillä edellinen pääsi loppumaan noin viikko sitten ja uuden osto on jäänyt. Tämä raikastaa hiuspohjaa ja samalla tuo niihin ilmavuutta sekä kevyttä pitoa. Ihan supertuote kun pesuväli on venähtänyt hiukan pitkäksi! Saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista. 

Bette Box Kesäkuu 2018

Dove Original 0% Alumiiniton roll-on -deodorantti (50ml / 2,85€) lähtee kiertoon, sillä en vaihda mun Rexonasta mihinkään. Tämä pitää sisällään 1/4 Doven kosteusvoidetta, joka samalla hoitaa kainaloiden ihoa. Saatavilla hyvin varustelluista ruoka- ja päivittäistavarakaupoista.

Lumene Nordic Nude Natural Perfection CC-voide (30ml / 21,90€) saapui luokseni jo aiemmin viikolla täysikokoisena PR-toimistosta, joten tämä lähtee eteenpäin jollekin kamuselle! Tämä on koostumukseltaan valkoista, mutta sen sisältämät väripigmentit mukautuvat täydellisesti ihoon luoden kevyen peiton. Oiva tuote käytettäväksi niinä päivinä kun haluaa skipata meikkivoiteen, mutta kaipaa jotakin ihoa sävyttämään. Saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista, tavarataloista sekä eleven.fi:stä, Nordicfeel.fi:stä ja Lumenen tuotteita ylipäätään Cocopanda.fi:stä sekä Bangerheadiltä.

Vichy Aqualia Thermal Rehydration Creme -kasvovoide (50ml / 26€) on ihan uusi tuttavuus ja tämän boxin alle 30-vuotiaille kohdennettu tuote. Sen tulisi sisältää mineraalipistoista Vichy Thermal Spa -lähdevettä, kasviperäistä sokeria ja kosteuttavaa hyaluronihappoa joiden tulisi kosteutetaa ihoa 48 tuntia. Testiin menee. Saatavilla apteekeista.

Lumene LÄHDE 24h tehokosteusvoide (50ml / 19,90€, mukana 15ml näyte) on superhyvä kosteusvoide kesään. Tämä on kevyt sekä raikas kosteusvoide, joka imeytyy nopeasti. LÄHDE -sarjan tuotteet sisältävät pohjoista lähdevettä sekä luonnollista ja tehokkaasti kosteuttavaa koivun mahlaa. Saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista, tavarataloista ja eleven.fi:stä, Nordicfeel.fi:stä Lumenen tuotteita ylipäätään Cocopanda.fi:stä sekä Bangerheadiltä.

Bette Box Kesäkuu 2018

Garnier Ambre Solaire After Sun -kangasnaamio (3,90€ kpl) onkin jo testipöydällä, muttei ole vielä päässyt käyttöön! Ostin oman kappaleeni jo aiemmin, mutta hyvä näitä on olla useampi! Tämä erittäin ohut kangas sisältää taikapähkinää ja hyaluronihappoa, joten se on erittäin kosteuttava ja sopii hyvin auringonoton jälkeiseen hetkeen. Kirjoittelen enemmän kun pääsen testaamaan. Saatavilla päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista.

Kocostar Tropical Eye Patch Coconut -silmänympärysnaamio (4,90€ / pari) on hajusteeton ja biohajoavasta materiaalista valmistettu silmänympärysnaamio. Yhdessä tälläisessä pussissa on aina yksi per silmänalunen. Tämän sisältämän hydrogeelin tulisi täyttää hiukan silmänalusten pienimpiä juonteita. Vaikutusaika on n. 10-15 minuuttia. Mulla Kocostarilta onkin pari näitä settejä, joten kiva päästä vertailemaan tätä niihin! Saatavilla Stockmannilta, heidän verkkokaupastaan sekä Beauty Pop Up:lta. Kocostarin tuotteita ylipäätään saa Cocopanda.fi:stä, Nordicfeel.fi:stä sekä eleven.fi:stä.

Mikäli oman Bette Boxin tilaaminen kiinnostelee, voit laittaa eripituiset tilaukset tulemaan täältä. Saatavilla siis perinteiseen tapaan jatkuva tilaus (jonka voi peruuttaa heti mikäli haluaa vain yhden kk boxin), 3kk tilaus sekä 6kk tilaus jossa tulee +1 boxi!

Pidättekö enemmän tämäntyylisestä boxista vai siitä, että tuotteet ovat suurempikokoisia ja niitä on vähemmän?

9 kommenttia

  1. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

    Mulla boxista uupui Vichy (joka olikin näköjään tällä kertaa alle 30-vuotiaille kohdennettu) ja kuivashampoo oli toinen, muutoin boxeissa ei kai variaatiota ole nyt ollutkaan? 🙂

    https://blingershimmer.blogspot.com/2018/06/bette-box-kesakuu-2018.html

    • hannamaria kirjoitti:

      Mitä olen kattellut niin nuo oli tällä erää ainoita joissa huomasin variaatiota! Kiva boxi kyllä oli!

  2. Karoliina kirjoitti:

    Kiva boxi tässä kuussa – olen tykännyt Vichyn tuotteista ja toi after sun kangasnaamio lähtee kyllä lomalle mukaan!

  3. tuulanneli kirjoitti:

    Nämä beutyboxit ovat mielenkiintoisia, koska pääsee testailemaan tuotteita. Odotan vain, että kuka tekee ensimmäisen tälläisen luonnonkosmetiikasta. Vai onko jo ulkomailla tehty?
    Kivaa alkanutta viikkoa 🙂

  4. Rakkaudella Henna kirjoitti:

    Kiva sisältö tällä kertaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *