Hae
Hannamaria

Kuvaille iholle: Lumene LÄHDE Pure Arctic Miracle kaksiosainen misellivesi

Postaus sisältää affiliate -linkkejä.

Olen jo vuosikausia käyttänyt misellivesiä aamurutiinissani ainoana puhdistustuotteena. Nyt, kun tämä Lumene LÄHDE Pure Arctic Miracle kaksiosainen misellivesi tuotiin markkinoille, on se melkolailla korvannut kaikki muut miselliveteni. Tämän pikkusisko, eli perinteinen yksifaasinen Lumene LÄHDE -misellivesi, on ollut markkinoilla jo Lumenen uudistumisesta lähtien ja nyt valikoimaan on saatu tämä kaksifaasinen, kuivalle iholle suunnattu versio! Tuote on saatu testiin PR-toimistolta.

Lumene LÄHDE Pure Arctic Miracle kaksiosainen misellivesi

Tuote koostuu siis kahdesta eri osasta (faasista): kevyemmästä, pullon alaosassa olevasta misellivesestä ja purkin yläosaan kerääntyvästä kevyestä öljystä. Tuotetta tulee ravistaa huolellisesti, jotta nämä kaksi faasia pääsevät sekoittumaan ja ne yhdessä muodostamaan puhdistavan ja meikit kasvoilta vievän tuotteen, joka samalla pitää huolta ihon kosteuttamisesta.

Kyseinen öljy myös liottaa mukavasti meikit, mutta ei ole kaikista tehokkain ase vedenkestävää ripsiväriä vastaan. Toisaalta taasen suosittelisin vedenkestävän meikin poistoon ylipäätään eri tuotetta mikäli vedenkestävää meikkiä käytät päivittäin. Tämä tuote on myös formuloitu ilman silikoneja ja hajusteita, josta suuri plussa!

Lumene LÄHDE Pure Arctic Miracle kaksiosainen misellivesi

Tämä on suunnattu erityisesti herkkähipiäisille normaali- ja kuivaihoisille ja olenkin itse nauttinut sen käytöstä aamuisella. Tuntuu, että tämä samaan aikaan puhdistaa ihon yön jäljiltä että tuo sille lisäkosteutta. Tämä jälkimmäinen on yleensä asia, jota misellivedet eivät pääse tekemään – ne yleensä keskittyvät vain puhdistamisen joka niiden alkuperäinen tarkoitus onkin.

Summasummaarum:

+ Sopiva misellivesi herkälle iholle
+ Sopiva normaalille ja kuivalle iholle
+ Saatavilla kolmessa eri koossa (kuvissa keskikoko eli 250ml) ja helposti etenkin Suomesta
+ Ei sisällä silikoneja tai hajusteita
– Ei tarpeeksi tehokas poistamaan yhtä tehokkaasti vedenkestävää meikkiä kuin perinteiset kaksifaasiset meikinpuhdistustuotteet
– Ei sovellu rasvoittuvalle iholle

Lumene LÄHDE Pure Arctic Miracle kaksiosainen misellivesi

Ps. Oletteko muuten huomanneet, että yhä isommassa määrässä Lumenen tuotteita lukee etiketin vasemmassa yläkulmassa prosenttiluku, joka kertoo miten paljon luonnosta peräisin olevia ainesosia tuotteessa on käytetty? Tämä ei siis tarkoita, että ainesosat ovat käsittelemättöminä purkissa suoraan perämetsästä, vaan että ne ovat luonnollisista lähteistä ja mahdollisimman luonnonmukaisia (kuten LÄHDE -sarjassa käytettävä lähdevesi tai HARMONIA -sarjan pakurikääpä).

Tämä Lumene LÄHDE Pure Arctic Miracle kaksiosainen misellivesi on myynnissä mm. Sokoksista, Stockmmaneilta sekä hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista. Verkosta sitä voi ostaa mm. eleven.fi:stä, Cocopandalta, KICKS.fi:stä, Nordicfeel.fi:stä sekä Stockmann.com:sta. Hintaluokassaan 250ml pyörii n. 8-10€ paikkeilla, 50ml matkakoko n. 3-5€ paikkeilla ja perhekoko 500ml noin 14-16€ paikkeilla.

Oletteko te löytäneet tämän tuotteen?

10 kommenttia

 1. Ninni Juutinen kirjoitti:

  Lumenen lähde on tuttu ja seuraavaks ajattelin kokeilla tätä! Lähde on ollut mulla jo pitkään suosikki enkä sitä enää suostu vaihtamaan, mutta tätä voisikin kokeilla ja tuo 50ml on niin symppiksen näkönenkin!

  • hannamaria kirjoitti:

   Sanopa mutta! Hyvä kuulla että Lähde -sarjan tuotteet on olleet hyviä! 🙂

 2. Johanna / P.S. Never Stop Smiling kirjoitti:

  Tää on ehdottomasti ostoslistalla! Misellivedet on ihania ja Lumene myös <3

 3. Elina//Vauhtihirmun elämää kirjoitti:

  Kuulostipa kivalle tuotteelle! 🙂 Tätä voisi kokeilla, koska voisi olla aika mukava ja sopiva minun iholleni.

  • hannamaria kirjoitti:

   Kannattaa ehdottomasti, ainakin tuo pikkuversio on hyvä kokeilukoko!

 4. Katta- https://arkipaskaruokaa.blogspot.fi kirjoitti:

  Kiitos esittelystä! Tämä vaikuttaa täsmätuotteelta mun iholle. Olen miettinyt miselliveden testaamista, mutta vaihtoehtoja on liikaa ja sopivan löytäminen on yleensä tuskaista. -Katta /Arki(paska)ruokaa

  • hannamaria kirjoitti:

   Tämä sekä se toinen Lumenen miselliveden versio on kyllä erittäin hyviä!

 5. Mari kirjoitti:

  Mulla on tästä minipullo odottamassa testaamista, täytyykin kaivaa se esille! Kuulostaa tosi hyvältä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *