Hae
Hannamaria

24h ALE COCOPANDALLA: Black Friday Summer Edition

Kaupallinen yhteistyö: Cocopanda.fi & postaus sisältää affiliate-linkkejä.

Cocopandalla on vain tänään käynnissä Black Friday -tyyppinen päivän kestävä ale, mutta Summer Edition! Kokosin tärpit, joita kannattaa pitää silmällä allaolevaan kollaasiin teille valmiiksi, joten ei muuta kuin ostoksille!

Cocopanda Black Friday Summer Edition

Physicians Formula Butter Bronzer Light / Real Techniques Setting Brush / Real Techniques Miracle Complexion Sponge 2 Pack / Maybelline Lash Sensational Mascara / Makeup Revolution Revolution Conceal & Define ConcealerL’Oréal Paris Paradise Extatic Mascara / Lumene Nordic Nude CC -voide 30ml / Beauty Blender Liquid blendercleanser / Estée Lauder Double Wear -meikkivoide / NYX Professional Makeup Love you so Mochi -korostuspaletti / Smashit Cosmetics -luomiväripaletti / Makeup Revolution Liquid Highlight

 

Black Friday Summer Edition

Redken All Soft shampoo 500ml / Redken All Soft hoitoaine 500ml / Kérastase Elixir Ultime -hiusöljy / Paul Mitchell Super Skinny Serum 150ml / Osis+ Flatliner 200ml -lämpösuojasuihke

Pakko vielä nostaa näistä erikseen juuri esittelemäni YSL Tatouage Couture Liquid Matte Lip Stain (linkki postaukseen) sekä Redkenin All Soft -shampoo & hoitoaine (esitelty tarkemmin tässä postauksessa).

Koko* valikoima on vähintään -25 % alennuksessa, kaikki* meikit vähintään -30 % alennuksessa ja kaikki* hiustenhoitotuotteet vähintään -30 % alennuksesssa! (*Pois lukien ByNoor, Sigma & John Masters Organics; NYX Professional Makeup -25 %; uutuudet -10 %).

10 kommenttia

 1. Linda kirjoitti:

  Oi vitsit kiitos vinkistä! Olisin missannut nää alet ilman tätä sun postausta<3 😀 Ja tänään oli onneksi palkkapäiväkin 😉

 2. NelliL kirjoitti:

  Nyt tuli kyllä iso satsi kaikkea jännää 🙂 Tuo meikkipaletti on ihanan raikkaan oloinen, niin kesäinen.

 3. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Tuo Smashit Cosmetics -luomiväripaletti on aivan upea <3

 4. Jonna Aleksiina kirjoitti:

  Kiitos vinkeistä! 🙂

 5. Hanna-Mari / life with Hanna-Mari kirjoitti:

  Mun piti käydä tsekkaamassa oisko tuolla jotain kivaa, mutta unohdin ihan täysin. Voi harmi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.