Hae
Hannamaria

Bette Box Heinäkuu 2018

Postaus sisältää affiliate -linkkejä & Bette Box saatu.

Bette Box Heinäkuu 2018 kuuluu ehdottomasti vuoden mielenkiintoisimpien boxien joukkoon. Lähes jokainen tuote jää omaan testiin ja useamman kokeilua odotan innolla! Jos aiemmat Bette Box -postaukset kiinnostaa, suuntaa tänne. Tämäkin boxi on saatu osana sponsoritilausjaksoa.

Bette Box Heinäkuu 2018Bette Box Heinäkuu 2018

Tämän kuukauden teemana on ”on the road” (eli tienpäällä mennään). Lomaillaan, rentoudutaan ja matkataan – boxiin onkin laitettu paljon matkalle ja kesän menoihin tarpeellista tuotetta, joita aletaankin nyt käymään tarkemmin lävitse. Mukana oli myös pari pitkäaikaistilaajan tuotetta, joten mielenkiinnolla odotan niitä versioita jotka eivät olleet näin pitkäaikaistilaajalle.

Bette Box Heinäkuu 2018

Four Reasons Black Edition Hydro Wash -shampoo (4,50-6,90€ / 100ml) oli kohdennettu pitkäaikaistilaajille. Tämän shampoon tulisi olla täyteläinen, kosteuttava ja hiusväriä hiukan suojaava. Tuoksultaan se on vaniljainen ja hei, tämä sopii myös vegaaneille! Saatavilla parturi-kampaamoista ja Sokos -tavarataloista, verkossa tuotetta myy Stockmann.fi.

Four Reasons Black Edition Daily Treatment -hoitoaine (4,50-6,90€ / 100ml) oli kohdennettu pitkäaikaistilaajille. Tämäkin tuoksuu vaniljalle ja se sopii kaikille hiuslaaduille. Tuote sisältää mm. herneproteiinia, jonka avulla se lisää kiiltoa ja selvittää tehokkaasti. Saatavilla parturi-kampaamoista ja Sokos -tavarataloista, verkossa tuotetta myy Stockmann.fi.

Bioré Limited Edition Cheetah Print Deep Cleansing Pore Strips -puhdistusliuska tuli näytteenä boxissa. Olen aiemmin käyttänyt muita Biorén tuotteita ja niistä tykännyt, joten tämäkin pääsee testiin het seuraavalla naamiokerralla! Muita merkin Pore Strips -tuotteita saatavilla mm. Nordicfeel.fi:stä sekä Sokos -tavarataloista.

Bette Box Heinäkuu 2018

Fendurex urheilujuomajauhenäyte (13,50€ / 13 annospussia) oli erikoinen tapaus boxiin. Tämä ei sisällä keinotekoisia lisäaineita tai keinotekoisia väri- ja makuaineita, joten mietin että mille se sitten maistuu… 1 pussi sekoitetaan 0,5l vettä. Pussin päälliosassa ovelasti myös laitettu leima ”ei sisällä dopingaineita”. Hyvä tietää, haha! Ps. Kaipaatteko finfen apua pakkausten ulkonäön kanssa, voin jeesata! Saatavilla verkkokaupasta finfen.fi.

Nivea Dry Fresh Roll-on -antiperspirantti (2,45€ / 50ml) on vissiin tuoksultaan uusi (muuten kyllä muistelisin Nivealla ennenkin antiperspiranttia olleen?). Tämän tulisi kosteuttaa ja hiukan hoitaakin ihoa, mutta kuitenkin blokata hienhaju. Kevyt tuoksu joka tässä on, tulisi haihtua iholta tuotteen imeydyttyä ihoon. Itse olen vannoutunut yhdelle ainoalle döxälle, joten kiertoon menee. Saatavilla hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista.

Korres Olympus Tea 3in1 -puhdistusemulsio (28€ / 200ml, mukana 16ml näyte) on kyllä tosi kiva ylläri! Tämä sopii myös vegaaneille ja sen pitäisi sopia jokaiselle ihotyypille luonnollisten emulgaattoreiden sekä erilaisten öljyjen ollessa hellävaraisia iholle ja silmille. Tuote tulee hieroa kevyesti iholle ja poistaa liika emulsio vanulapulla (jonka jälkeen kasvot voi vielä huuhdella halutessaan). Tämän tulisi poistaa myös silmämeikki, mutta itse käyttäisin tätä aamuisin ns. maitomaisen putsarin sijaan ilman vettä. Saatavilla mm. Ego- ja Hehku -kaupoista, Sokos- ja Stockmann -tavarataloista sekä verkosta korres.fi sekä Stockmann.fi.

Bette Box Heinäkuu 2018

Happy Smile Adults Manual -hiilikuituhammasharja (3,50€ / kpl) oli boxin yllättäjä. Kuvitelkaa auton hiilikuitualusta (kevympi, kestävämpi, kalliimpi) ja tuokaa se mielikuva tähän hammasharjaan. Haitekkiä sanoisinko; antibakteeriset harjakset jotka ovat hellävaraiset ikenille eivätkä vaurioita kiillettä. Menee heti vanhan harjan tilalle – se olikin jo aika vaihtaa ja vähän salaa olin kytiksellä odottamassa uutta harjaa Bette Boxista jossain vaiheessa! Saatavilla verkkokaupasta happysmile.fi.

Dermosil Nature Organic Body Butter Mint -vartalovoi (9,70€ / 200ml) pääsee heti käyttöön! Rakastan minttua ja kaipaan kipeästi uutta vartalovoita. Testasin tämän heti ja mintun tuoksu on voimakas; jos minttuviina herättää tunteita, skippaa tämä. Tuote itsessään imeytyi nopeasti ja ei ole voiksi sieltä tuhdimmasta päästä, mutta varmasti kosteuttaa. NAM! Saatavilla dermosil.fi -verkkokaupasta.

————————–

Sellaista tällä kertaa! Ihania tuotteita joista tälläinen kaikennähnyt kosmetiikkahiirikin syttyy!

Mikäli oman Bette Boxin tilaaminen kiinnostelee, voit laittaa eripituiset tilaukset tulemaan täältä. Saatavilla siis perinteiseen tapaan jatkuva tilaus (jonka voi peruuttaa heti mikäli haluaa vain yhden kk boxin), 3kk tilaus sekä 6kk tilaus jossa tulee +1 boxi!

Mikä fiilis teille jäi tästä boxista?

10 kommenttia

  1. Elina //Vauhtihirmun elämää kirjoitti:

    Tuo minttu-vartalovoi kuulostaa aivan minun jutulleni! Minttu on aivan ihana tuoksu <3 Ja eipä nuo shampoo ja hoitoainekaan huonolle kuulostanut 🙂

  2. NelliL kirjoitti:

    Tulee niin kesäinen fiilis tuosta räsymattotaustasta 🙂 Sopii hyvin kuviin.

  3. Miia kirjoitti:

    Ei pitkäaikaistilaajille tuli pari boksia aiemmin jo tullut genesis scalp syväpuhdistava shampoo minimaalisessa 30ml koossa. Samasta erästä vissiin molemmat kuin menee vanhaksi 07/2020. Olen todella pettynyt sisältöön kun korresin putsarikin oli onneton näyte. Iso putkilo täynnä tyhjää. Onneksi sorruin vaan tarjoushintaiseen boksiin. Ainoa lohtu oli dermosilin vartalovoi.

    • hannamaria kirjoitti:

      Tuo Dermosil oli kyllä hyvä lisä! Ja kyllä olisin ilman pitkäaikaistilaajan etuutta itekin kaivannut jotakin lisää boxiin.

  4. Veera kirjoitti:

    Itselleni tää oli ihan pettymys. Deodorantti toki pääsee käyttöön, mutta oli toki tylsä, ja korresin putsari ihan jees matkakäyttöön. Muuten ihan onneton sisältö kun tosiaan noi Four Reasonsit itseltä puuttui.

    • hannamaria kirjoitti:

      Harmi kuulla! Ja joo ilman näitä pitkäaikastilaajille tarkotettuja puteleita jäi vähän vajaaksi.

  5. Minna M kirjoitti:

    Tavallaan kiinnostaisi joskus boksi tilata, mutta en vakuuttunut vielä tarpeeksi tehdäkseni tilausta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *