Hae
Hannamaria

Meikkivoidemaanantai: Smashbox Studio Skin 15 Hour Wear Hydrating Foundation

Postaus sisältää affiliate -linkkejä & tuote saatu PR-toimistolta.

Maanantaisin julkaistava Meikkivoidemaanantai -postaus käsittelee tuotearvostelun itselleni uudesta meikkivoiteesta, BB- tai CC-voiteesta. Jokaisen meikkivoiteen kuvaan postaukseen levitettynä kostealla meikkisienellä sekä ilman minkäänlaista pohjustajaa. Postauksen ulkopuolisissa testeissä käytän mm. siveltimiä levitykseen, samoin kuin erilaisia pohjustajia. 

Smashbox Studio Skin 15 Hour Wear Hydrating Foundation pääsin viimein kevyen päivityksen saatuani testiin! Kyseinen sävy oli itselleni ilman päivetystä liian tumma, mutta käyttöön pääsynsä jälkeen en sitä ole käsistäni laskenut. Löydät täältä aiemmat Meikkivoidemaanantai -postaukset.

Smashbox Studio Skin 15 Hour Wear Hydrating FoundationSmashbox Studio Skin 15 Hour Wear Hydrating Foundation

Pakkaus

Pumppupullosta täydet pisteet! Tämänhintaisessa meikkivoiteessa saakin olla mielestäni hintaan kuuluva pumppupullo (kyllä, puhun sinulle Double Wear) ja joka vielä annostelee sopivan määrän tuotetta yhdellä pumppauksella (itse käytän n. 2-3 kasvojen ja kaulan alueelle peiton määrästä riippuen). Itse pullo on aivan ihanaa ja klassista Smashboxia pienellä twistillä, samoin pahvipaketti jossa tuote tulee. Lasipullo on jykevää materiaalia ja selvisi jo yhden kädestä tippumisen puulattialle.

Tuotetta on 30ml, joka on melko perinteinen määrä meikkivoiteelle (vrt. Double Wear 30ml ja esittelemäni YSL All Hours 25ml). Kirkkaan lasin lävitse näkee suoraan oikean sävyn tuotteelle eikä maitolasin tapaan sitä tarvitse arvailla. Todella harkittu kokonaisuus pakkauksensa puolesta, pakko sanoa.

Smashbox Studio Skin 15 Hour Wear Hydrating FoundationSmashbox Studio Skin 15 Hour Wear Hydrating Foundation

Koostumus ja sävyt

Koostumus on öljytön ja todella helppo levittää. Tämä on enemmänkin kosteuttava meikkivoide kuin mattapinnan tuova pohja (toki sellaisenkin tästä saa kunnon puuteroinnilla ja pohjustuksella). Mieleeni tulee heti juuri arvostelemani Lumenen Nordic Chic CC-voide, mutta tämä on vain hiukan tuhdimpi, pitkäkestoisempi ja peittää paremmin.

Koostumus muuttuu hiukan sen asetettua kasvoille, mutta mielestäni vain parempaan suuntaan – tämän kanssa kannattaakin mennä kevyemmällä kädellä ja antaa ensimmäisen kerroksen asettua osaksi ennen toisen levitystä. Asetuttuaan koostumus ei nimittäin ole niin ”kostea” ja vähäpeittoinen enää.

Sävyvalikoima tässä on yllättävän hyvä, vaikka taasen Suomeenhan tuodaan supistettu valikoima. Tämä minulla kasvoilla oleva on melko vaaleasta päästä, mutta etenkin KICKSeissä myytävä 0.5 on todella paljon vaaleampi ja veikkaisin tuon olevan itselleni OK talvisävy. Tätä on saatavissa useassa eri pohjasävyssä ja pelkästään Smashboxin omalla sivulla FAIR -kategorian sävyjä on saatavilla 9 kappaletta.

Smashbox Studio Skin 15 Hour Wear Hydrating Foundation Smashbox Studio Skin 15 Hour Wear Hydrating Foundation

Pelkkä meikkipohja ilman peiteaineita, puutereita yms.

Peitto ja levittyvyys

Tykkään erityisesti tämäntyylisistä meikkivoiteista näin kesällä, sillä peittoastetta voi vaihdella ja lopputulos ei ole liian tunkkainen isommallakaan kerrostamismäärällä. Peittoa löytyy kevyestä puolipeittävästä täyteen peittoon ja kerrostaminenkin onnistuu todella huoletta. Työstöaikaa on todella hyvin tämän meikkivoiteen kanssa ja parhaiten tämä ehkä levittyy kasvoille joko meikkisienellä tai kevyehköllä siveltimellä – tiiviimpi sivellin nostaa peiton tasoa mutta lyhentää työstöaikaa.

Smashbox Studio Skin 15 Hour Wear Hydrating Foundation Smashbox Studio Skin 15 Hour Wear Hydrating Foundation

Lopputulos koko meikin kanssa n. 15 min pohjan levityksen jälkeen.

Smashbox Studio Skin 15 Hour Wear Hydrating Foundation

Meikit kasvoilla n. 1,5h & pyöräilyn jälkeen

Smashbox Studio Skin 15 Hour Wear Hydrating Foundation

Meikit kasvoilla n. 10 tuntia ja takana pyöräilyreissu.

Viimeistely ja pysyvyys

Kuten todettu, tämä on ennemminkin kosteuttava meikkivoide kuin mattapinnan tuova pohja. Viimeistely on siis peittävä ja hiukan riippuen ihotyypistä sekä alla käytetyistä muista tuotteista normaalista ja hiukan kuulaasta puolimattaan. Aivan täysin mattapintaisen pohjasta saa muiden tuotteiden, kuten pohjustuksen ja puuterin kanssa.

Pysyvyys on ihan todella hyvä! Olin tällä viimeksi SuomiPopeissa suorassa auringonpaisteessa monta tuntia n. 25-30 asteen lämmössä ja pohja pysyi suhteellisen hyvänä (kaiken päälle vielä pyöräilin alueelle ja takaisin). Ylläolevissa kuvissa näkyy tarkemmin eritellyt kuvat eri tilanteista, joissa meikit on olleet kasvoilla. Mikään pohjustus-peitevoide-meikkivoide-baking -combo ei ole vielä onnistunut laseista tulevia hankaumia pitämään poissa, jos jollain on tuohon resepti niin antaa tulla!

N. 10 tunnin jälkeen pohja alkaa rakoilla hiukan sieltä täältä, mutta ei-mattameikkivoiteiden kanssa tuokin on jo erittäin hyvä saavutus. Pidän tuotteesta erittäin paljon, sillä se ei tartu kuiviin kohtiinikaan ja pysyy niin pyöräilymatkat kuin helteelläkin oikein hyvänä.

Ostopaikat ja hinta

Smashboxin tuotteita myy parhaiten Suomessa KICKSit ja KICKS.fi -verkkokauppa. Tämän meikkivoiteen hinta KICKSin verkkokaupassa on 39,50€ mikä sinällään on sekä paljon, että toisaalta OK-hinta näin hyvästä meikkivoiteesta. Vaikka KICKS.fi:n kanssa onkin itselläni melko heikkoja kokemuksia verkkokaupan julkaisun alkuvaiheesta, uskallan heitä nykyään suositella sillä olen kuullut paljon positiivista taasen lähiaikoina ja tehnyt itse yhden onnistuneen tilauksenkin, jonka kanssa ei ollut mitään hämminkiä.

Millainen kokemus teillä on kosteuttavista meikkivoiteista?

8 kommenttia

 1. Anita kirjoitti:

  En tiiä millä tavoin tuo kosteuttaa. Mulla se menee mattaiseksi kasvoilla. Peittävyys on hyvä.

  • hannamaria kirjoitti:

   Verrattuna perus mattameikkivoiteeseen on tämä melko paljon kosteampi ja kosteuttavampi koostumukseltaan 🙂 Hyvä että tykkäät!

 2. Marianne / STAY FRESH kirjoitti:

  Kiva kuulla kokemuksia itselle tuntemattomasta tuotteesta! Ihana kun kirjoitat niin kattavasti! 🙂

 3. NelliL kirjoitti:

  Minun on vaikea käyttää keväästä lähtien syksyyn mitään meikkivoiteita. Yksi iso syy on mun vitiligo ja saan sen vuoksi sellaisia pisamalaattoja, tulee niin epätasainen ihosta varsinkin jos laittaa meikkivoidetta :/ Kuulostaa kyllä tosi hyvälle tuo.

  • hannamaria kirjoitti:

   Ymmärrän, se tuo kyllä omat haasteensa! Ehkä joku erittäin kevyt täsmäpeittoon tarkoitettu peiteaine ja superkevyt kerros puuteria tai sävyttävää päivävoidetta voisi olla sulle ratkaisu jos minkäänlaista pohjaa tahdot käyttää – ihan todella hyvin voi mennä au naturelinakin!

 4. Mari kirjoitti:

  Tää kuulostaa kyllä ihan tosi tosi hyvältä! Voisin ostaa kokeiluun seuraavaksi kun meikkivoideostoksille menen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.