Hae
Hannamaria

Garnier Ambre Solaire UV Water -aurinkosuojasuihke

Postaus sisältää affiliate -linkkejä.

Jo jonkin aikaa on testissä ollut Garnier Ambre Solaire UV Water -aurinkosuojasuihke. Jouduin itse asiassa kysymään tämän arvosteluun hiukan apuja Nordic Style & Beauty -ryhmästä erään ominaisuutensa puolesta, mutta voin jo näin alkuun sanoa että olen aika ihastunut tähän aurinkosuojaan. Hypätään kuitenkin tarkempaan arvioon nyt!

Garnier Ambre Solaire UV Water -aurinkosuojasuihke

Lähtökohdat testaukselle

Olen tätä testannut nyt noin kolmisen viikkoa ja olen todella ihastunut. En ole se suurin auringonpalvoja, vaan haluan että rusketukseni tuleekin arjen ohessa ja ulkona touhutessa. Sen takia itselleni tärkeää onkin se, että tuote imeytyy nopeasti, ei jää ”tahmaisen” tuntuiseksi mutta suojaa kuitenkin hyvin.

Olen myös sitä sorttia joka ei pala juuri koskaan. Ainut kerta kun olen palanut oli PoweCupissa jossa oltiin koko päivä auringossa suorassa auringonpaisteessa – ja silloinkin paloin vain vähän olkapäistä. Kasvot ja dekolteen suojaan aina erikseen eri tuotteella, mutta muulle kropalle kaipaan suojaa niiden lisäksi vaikken olekaan palavaa sorttia.

Garnier Ambre Solaire UV Water -aurinkosuojasuihke

Kyseessä on siis kaksifaasinen aurinkosuoja suojakertoimella 30 (muista ravistaa aina kaksifaasiset tuotteet). Ylempi faaseista on öljypohjainen ja juurikin se, joka pitää sisällään UVA- ja UVB -suojat. Alaosassa taasen on vesipohjainen faasi joka tekee tuotteesta niin kevyen ja osaltaan raikkaan. Tämä sisältää myös hiukan Aloe veraa, joka tuo kosteutta iholle samalla.

Tämän sanotaan olevan vedenkestävä, mutta itse en sitä ihan allekirjoita. Toki tämä on hikoilunkestävä, mutta uinnin jälkeen ainakin itse koin että pitäisi hiukan lisätä koko kroppaan lisää täyden suojan aikaansaamiseksi. Koostumus on todella vesimäinen verrattuna muihin aurinkosuojiin, mutta sisältää kuitenkin hiukan öljyisyyttä ja kosteuttavuutta.

Garnier Ambre Solaire UV Water -aurinkosuojasuihke

Suihkemuoto on erittäin kätevä ja suihku itsessään antaa todella hyvän määrän tuotetta kerrallaan ja kattaa kerralla ison alueen kropasta. Itse koen että tätä voi käyttää joko ainoastaan suihkuttamalla tai suihkutus + kevyt hieronta ihoon. Kevyellä levityksellä tuntuu jotenkin että tuote oikeasti pääsee joka paikkaan ja lukittautuu ihoon.

Aurinkosuojan teho oli se osa, johon kysyin apua. Sainkin runsaan määrän kommentteja tuotteesta, että se on todettu erittäin tehokkaasti esimerkiksi Kreikan matkalla ja monesti muutenkin rantakäytössä, samoin myös urheillessa. Hyväksytty siis myös niiltä, jotka saattavat herkemmin palaa! (Ps. muistakaa myös lisätä sitä aurinkosuojaa päivän mittaan useaan otteeseen, yksi SPF50 kerros aamulla ei pelasta palamiselta).

Plussat ja miinukset

+ Kevyt ja ei-rasvainen fiilis
+ Kestää hikoilun erittäin hyvin
+ UVA- ja UVB -suoja
+ Helposti sekoittuva (kunhan ravistaa huolella)
+ Tuotetta voi käyttää keveytensä vuoksi myös hiuksiin
+ Helposti saatavilla
– Ei välttämättä teholtaan yhtä suojaava kuin paksummat saman SPF kumppanit
– Hiukan hintava verrattuna perus-Niveaan tai muihin perusvoiteisiin, mutta tätä kuluukin vähemmän ja on paljon miellyttävämpää.

Ostopaikat

Tuotetta myy monet päivittäistavarakaupat sekä isommat marketit. Hintaa tuotteella on ostopaikasta riippuen n. 14e (pakkaus 150ml). Verkosta tätä saa tilattua Nordicfeelistä sekä Nelly.comista.

Mitä mieltä olette tästä tai ylipäätään aurinkosuojista?

8 kommenttia

 1. Satu kirjoitti:

  Kuullostaa hyvältä tuotteelta. Itse suosin vaahtoja! Ne on ihania levittää!

 2. NelliL kirjoitti:

  Kivan mallinen putelo on kyllä. Itse en tätä sarjaa voi käyttää ollenkaan.

 3. MINI-blogi kirjoitti:

  Mulla on ollut tätä käytössä ja tykkään tosi paljon! Tää on ihanan kevyt ja ei tahmaa, mutta mietittyy kuinka sit toimii jos ui paljon, en ehkä ulkomailla käyttäisi.

  • hannamaria kirjoitti:

   Uinnin jälkeen ylipäätään kannattaa lisätä aurinkosuojaa oli se miten vedenkestäväksi väitetty tahansa 🙂 Ulkomailla ainakin itse lisäisin vielä enemmän tätä kuin suomessa jotta suojakerros pysyisi hyvänä!

 4. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Useimmiten valitsen pitkähihaisen/lahkeisen asusteen ennen suojaa, mutta joskus tropiikissa on kyllä pakko kädetkin suojata kasvojen lisäksi. Tämä tuntuu muuten kivanoloiselta, mutta nesteenä en ehkä valitsisi tätä matkalle mukaan matkatavaroiden leviämisvaaran takia.

 5. JonnaH. kirjoitti:

  Menee testattavien listalle ehdottomasti, juuri tuo keveys houkuttaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.