Hae
Hannamaria

5 x Vaatteet juuri omaan makuun

Kaupallinen yhteistyö: Lindex & Adtraction

Minä jos kuka on ääripäiden ihminen mitä tulee vaatteiden ja muodin suhteen. Yhtenä päivänä saatan viipottaa menemään korkkareissa, mekossa ja oikeen laittaa hiukset + meikin ihan vaikka kouluun, toisena sen sijaan vedän päälle mustat perushousut ja peruspaidan heittäen hiukset nutturalle meikin ollessa minimaalinen.

Lindex Adtraction Lindex Adtraction

Plussakokoisena arvostan myös sitä, että löydän samasta paikkaa näille molemmille ääripäille sopivaa vaatetta. Sytyn yleensä uusille trendeille melko hitaasti (nimimerkillä kimonot olleet muodissa jo ikuisuuden ja tämä on itselleni ensimmäinen) ja hiukan ”jälkijunassa”, sillä tahdon ensin fiilistellä ja miettiä sopiiko se itselle. Vyölaukkuunkin todennäköisesti innostun siinä vaiheessa kun se on poissa muodista.

Lindex Adtraction Lindex Adtraction

*Kimono – Lindex 39,90€

*T-paita – 9,99€

Shortsit – Lindex (viime kesän mallisto)

Korvikset – H&M

*Laukku – Lindex 29,99€

Oma makuni on vaatteissa todella laaja ja nykyään onneksi tiedän jo miten minkäkin tyylinen malli tuppaa istumaan. Plussatyttönä tämä auttaa melko paljon sovituskopissa sillä voi jo vaatekauppaa skannatessaan jättää tietyt mallit hengariin. Ainut ongelma itselleni ovatkin vaatteiden koot, sillä olen erikokoinen jaloista ja yläkropasta (niin, ja torson puolesta menisi yleensä kokoa pienempi kuin mitä käsivarret antavat periksi). Haba on liian iso, hehe.

Lindex Adtraction Lindex Adtraction

Toinen vakkaripaikkani vaatteille on Lindex, sillä kokoja on laajennettu jopa 3xl asti. Ja heillä XL on oikeasti XL (yleensä 44/46), ei mikään tiedätte-kyllä-minkä-kaupan ”XL” (40). Mallit ovat myös itselleni todella imartelevia ja olen kevään mittaan löytänyt Lindexiltä kolme upeaa mekkoa, joista kahta olen jo päässyt käyttämään (yksi upeus mm. uudessa bannerissa täällä blogissa!).

Uusin löytyy meikäläisen Instagramista kohokohdasta ”Fashion”.Rakastankin sitä, että löydän nykyiselle 44/46/48 -kropalleni vaatteita melko helposti kahdesta eri paikkaa niin kesävaatekaappia kuin muitakin vuodenaikoja ajatellen.

Lindex Adtraction

Kuvat: Minnean muruja

Viisi juttua, joita rakastan omassa tyylissä ja/tai joita hamuan shoppaillessa:

 • Hyvä hinta-laatu -suhde (nimimerkillä tämä Lindexin valkoraidallinen Holly & Whyte -sarjan paita on edelleen käytössä viiden vuoden jälkeenkin, todiste 1.)
 • Hyvä tai täydellinen istuvuus; mikään ei ole inhottavampaa jos housut jää liian alas ja pömppö tursuaa tai paita on liian kireä. Se epävarma olo mikä näistä itselle tulee on ihan järkky.
 • Värit, jotka sointuvat hyvin mustan, valkoisen sekä silloisen hiusvärini kanssa. Näitä tulee metsästettyä jatkuvasti ja kuvissa onkin juuri omia lempparivärejä käytettynä vaatteissa.
 • Oman kropan tunteminen; tämä on sellainen johon kannattaa pyrkiä. Se helpottaa huomattavasti kun tietää miten tietyt mallit istuvat, minkä korkuiset vyötäröt housuissa ovat liian matalat ja miten pitkät hihat paidassa ovat välttämättömyys.
 • Erilaisten materiaalien ja kuosien yhdistely; kuten esimerkiksi tässä uudessa vihreässä laukussa (lempivärini btw violetin lisäksi!) on tasaisempaa ja kovaa materiaalia, kultaa yksityiskohdissa ja läpässä jonkin sortin keinonahkaa. U-P-E-A.

Kertokaa muuten mikäli tahdotte nähdä ja kuulla enemmän (plussa)muotijuttuja, nämä on enemmän olleet esillä Instassa ja mielellään laajentasin tännekin jos kiinnostusta on!

Mistä työ shoppaatte vaatteenne?

 

13 kommenttia

 1. Anniina kirjoitti:

  Tuo kimono sun päällä on todella upea! Koskahan niitä olisi myynnissä? *-*

 2. Minnea kirjoitti:

  Nää värit näissä kuvissa <3 <3 <3 Lindex on hiipinyt omaksi lempikaupaksenikin viime vuosina!

  • hannamaria kirjoitti:

   Sanopa muuta! Ja hei unohin merkitä sut aiemmin näihin kuvaajaksi, homma korjattu! <3

 3. Tia kirjoitti:

  Näyttää kyllä hyvältä tuo sinun asu ja toi laukku on aivan ihana! Itselläni on vaikeaa löytää juuri oikean malliset vaatteet, varsinkin nyt kun lihoin.

  • hannamaria kirjoitti:

   Kiitos! Mitä olen sun kuvia katsellut niin tosi hyvin olet kuitenkin vaatteita löytänyt. Kannattaa Lindexin valikoima myös tsekata ehottomasti 🙂

 4. NelliL kirjoitti:

  Kivalta näyttää 🙂

 5. Katta /Arki(paska)ruokaa kirjoitti:

  Kivoja asuja. Lindexillä on muuttunut valikoima vuosien aika paljon. Tykkään kovasti. Itse shoppaan vaatteeni aika pitkälti ulkomailta outleteista. ? -Katta /Arki(paska)ruokaa

  • hannamaria kirjoitti:

   Kiitos! Ja nuo ulkomaiden outletit on kyllä mahtavia paikkoja!

 6. Hanna-Mari / life with Hanna-Mari kirjoitti:

  Itse olen myös todella ääripäiden rakastaja vaate- ja meikkiasioissa 😀 Ostan itselleni vaatteet lähinnä kirpparilta, tykkään laadusta ja kestävyydestä. Parasta on, jos löytyy kirpparilta laatutavaraa! 🙂

  https://lifewithhannamari.blogspot.com/

  • hannamaria kirjoitti:

   Se on kyllä parasta! Itse olen alkanut karsastaa kirppareita niiden korkeiden hintojen takia. Laadusta toki maksan, mutta perus ketjupaita saattaa maksaa saman verran tai enemmän kuin uusi kaupasta täällä Jkl kirppareilla joten moti laskenut hiukan vaatteiden kirpparointia kohtaan 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.