Hae
Hannamaria

Violetin hiusvärin freesaus

Oi että freesattu hiusväri tekeekin paljon koko yleisilmeelle. Tuntuu että on paljon enemmän oma itsensä ja muutenkin huolitellumman näköinen kun tukka on kuosissa. Tukka hyvin kaikki hyvin. Tämänkin kampaajakeissini sponsoroi osaksi Nordic Style & Beautyn yhteistyö Timma.fi:n kanssa, isomman osan kuitenkin kustansin itse.

Goldwell Elumen VV@ALL Timma.fiGoldwell Elumen VV@ALL Timma.fi

Tälläkin kertaa värjäys tehtiin Goldwellin Elumen VV@ALL -sävyllä. Kirjoittelin viimeisimmässä hiusväripostauksessa pidemmät pätkät Elumenista ja sillä värjäämisestä joten jos asia kiinnostaa, kannattaa käydä tuosta postauksesta lukemassa. Kuten viimeksi, myös tällä kertaa alle tehtiin hiusten vaalennusta raidoittamalla tiheää raitaa pää täyteen.

Goldwell Elumen VV@ALL Timma.fi

Vaalennuksen jälkeen lopputulos oli todella hauskan värinen ja oli kiva huomata miten nätisti tukka vaaleni vaikka alla oli jo yksi kerros elumenia. Tässä vaiheessa ei tukkan tungetusta punaisesta tai oranssista ole enää puhettakaan. Pienen sävytyksen kera olisi tuollaisen haalean pastellivioletin voinut jopa jättää lopputulokseksi.

Goldwell Elumen VV@ALL Timma.fi Goldwell Elumen VV@ALL Timma.fi Goldwell Elumen VV@ALL Timma.fi

Latvoja tasattiin todella vähän, sillä jonkinlainen kasvatusprojekti on vielä meneillään. Kasvatusprojektista voi lukea lisää Hiukset -tagin alta jos kiinnostaa. Reilu kolme ja puli vuotta tässä on kohta taidettu asian eteen tehdä töitä ja vielä vaan jatkuu!

Nyt on vaan kriisin paikka hiusparatiisissa. Meikäläisen vakkarikampaaja Sanna nimittäin lopettaa Kampaamo Lumon pidon ainakin reiluksi vuodeksi ellei kokonaan. Olen hänellä käynyt viitisen vuotta hiukset laittamassa kuosiin ja ongelma on suuri, sillä kuontalo pitäisi saada kuntoon ainakin kerran ennen brittejä. Jos joku tietää hyvää paikkaa Jyväskylässä joka osaa a) Elumenilla värjäyksen ja/tai b) ylipäätään värikkään homman, saa huudella!

Ps. Mikäli tuo kuvissa näkyvä paita kiinnostaa, on se ostettu yhteistyössä Lindexin kanssa. Tuosta yhteistyöstä pääset lukemaan enemmän täällä. Kirjoittelin samalla siitä mitä etsin omaan tyyliini ja millaisia asioita katson kaupassa.

Millainen kesälook teillä on hiuksissa?

8 kommenttia

 1. Mustikka M. kirjoitti:

  Todella kauniit hiukset ja väri sopii sinulle todella kauniisti! Jäin vain miettimään, onko hiuksia vaikea kasvattaa pidemmiksi, kun pidät tuollaista väriä yllä? Itse yritän saada kasvatettua myös pituutta enkä ole uskaltanut kuin samalla värillä kampaajalla laittaa jo parin vuoden ajan. Pelkään, että jos teen vähänkin jotain vaalennuksia tms. niin hiukset ottaisivat takapakkia kasvamisessa, vaikkaka hiusten kunto hyvä onkin ja nykyään on niin hyvänlaatuisia tuotteita ja ammattitaitoisia kampaajia. Ysärin lapsena muistan, kuinka aikoinaan vaalennukset olivat aika rankka käsittely hiuksiulle 🙂

  Entä, jos tavoitteenasi on kasvattaa hiuksia, haluaisitko testata jotain youtuben ihmeellisessä maailmassa olevia hius diy- tuotteita, joiden luvataan kasvattaa hiuksia? Olisi mielenkiintoinen postaus 🙂 Esimerkiksi tubettajat beautyklove ja farahdhukai ovat tehneet mielenkiintoisia videoita hiusnaamioista yms.
  Oikein hyvää kesän jatkoa!

 2. Anni Jää kirjoitti:

  Meillä Loihtimossa löytyy hyvää osaamista Elumen-värjäyksissä. 😉

 3. Katta /Arki(paska)ruokaa kirjoitti:

  Ihana väri! Sopii kyllä sulle tosi hyvin. Mulla ei ole mitään erityistä kesälookkia hiuksilla. Keväällä mulle laitettiin kiharat. Se piristää pitkien suorien hiusten kanssa kovasti omaa ilmettä. -Katta /Arki(paska)ruokaa

 4. Jasu kirjoitti:

  Niin kauniit hiukset!? Ja sopii niin hyvin just sulle, itselleni ei esim sopisi noin hyvin!? Tsemppiä hiusten kasvatukseen! ✄

 5. Enni kirjoitti:

  Pirteä väri! Hyvin tarttui!
  Mä ajattelin, että tänä kesänä aurinko saa vaalentaa mun hiukset, mutta juurikasvua mulla vaan näyttää olevan! 😀

 6. Teresa S kirjoitti:

  Upea väri ja kauniit kiharat! ?

 7. Jasmiina kirjoitti:

  Todella upea väri, sopii sulle tosi hyvin! ♥️

 8. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Upea väri <3 Itsellänikin on vihdoin ja viimeinen ensi viikolla käynti kampaajalla – viimeksi olen käynyt raskausaikana joulukuussa xD Instagramin puolelle tulee varmaan ainakin kuvaa lopputuloksesta 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.