Hae
Hannamaria

Bette Box Elokuu 2018

Postaus sisältää affiliate -linkkejä & Bette Box saatu.

Bette Box Elokuu 2018 kerettiin meikäläiselle spoilata jo monenkin tyypin toimesta somessa ennenkö sain omani käsiini. Paketti tuli ajoissa, mutta a) unohdin sen työpäivän jälkeen hakea ja b) en sen jälkeen kerennyt aiemmin. Jos aiemmat Bette Box -postaukset kiinnostaa, suuntaa tänne. Tämäkin boxi on saatu osana sponsoritilausjaksoa.

Bette Box Elokuu 2018 Bette Box Elokuu 2018

Tämän kuukauden teemana on ”a working girl” eli paluu arkeen. Teemana on ilmeisesti lisäkosteus jota kroppa huutaa kesän jälkeen. Uutuusmerkkinä löytyy Love Beauty & Planet -merkki, joka on täysin vegaaninen. Mukava yllätys! Mutta hypätään boxiin.

Bette Box Elokuu 2018

Love Beauty & Planet Volume & Bounty -shampoo & hoitoaine (mukana matkakoot 100ml, oikeasti 9,90€ / 400ml) oli tosiaan kiva nähdä boxissa. Merkki on täysin vegaaninen enkä ole siihen aiemmin törmännyt. Tuoksu on todella hyvä ja huumaava ja taitaakin tulla tuotteiden sisältämistä kookosvedestä sekä Mimosankukasta. Pullo on 100% kierrätettyä materiaalia ja tuotteet itsessään eivät sisällä parabeneja, silikoneja tai väriaineita. Testiin menee! Saatavilla K-Citymarketeista, Sokoksilta, Prismoista ja Hehku-myymälöistä.

Ibero meikkisieni 8kpl (3,90€ / 8kpl) oli ilmeisesti kohdennettu pitkäaikaistilaajille. En oikein osaa olla mitään mieltä näistä, sille ne palauttavat meikäläisen yläasteelle kun ei ollut BeautyBlenderiä tai muita meikkisieniä kuin nämä kolmion malliset. Olen nähnyt kyllä paljon parempia pitkäaikaistilaajille tarkoitettuja lahjoja, joten hämmentää hiukan! Joko kiertoon tai pakkiin. Saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista.

Dove Replenishing Ritual -vartalovoide (3,39€ / 250ml) oli kyllä ihan OK lisä sillä vartalovoiteita ei voi olla liikoja, mutta kyllä tämä kiertoon lähtee. Heinäkuun Boxin minttuviina-Dermosiliä on nimittäin niin paljon vielä käyttämättä että tarvetta aukaista uutta ei vielä(kään) ole. Silti olisin kaivannut jotain muuta kuin Dovea (merkki rupeaa olemaan jo vähän nähty) tai heiltä jotain uutuustuotetta. Saatavilla hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista.

Bette Box Elokuu 2018

Hohde Tehovoide (mukana 8ml ilmaisnäyte, normaalisti 40ml / 44,90€) on itselleni ihan uusi tuttavuus mutta ilmeisesti Bestseller! Kyseessä on kotimainen luonnonkosmetiikan sarja, jolla on oma verkkokauppa (ja ainoa paikka josta tuotetta saa). Tämä tehovoide sisältää ravinteita, vitamiineja sekä antioksidantteja jotka kiinteyttävät ihoa ja antavat sille ihanaa hohdetta. Joko testiin itse tai kiertoon. Saatavilla verkkokaupasta hohdekosmetiikka.fi

Lanvin Modern Princess -tuoksunäyte on kiva lisä. Itse tuoksu on todella mukana ja taidan antaa tämän mammalleni, joka perustaa muutenkin Lanvinin tuoksuista jonkin verran! Tuoksunäytteet ylipäätään ovat tosi kivoja oppia tuntemaan jokin tuoksu paremmin, joten on kiva huomata että niitä löytyy edelleen boxeista. Tuotetta voi ostaa mm.

Yes to… -kasvonaamio (10ml / 4,90€) oli kohdennettu pitkäaikaistilaajille. Merkin tuotteet sisältävät vähintään 95% luonnollisia raaka-aineita, eivätkä lainkaan mm. parabeeneja. Tämä kertakäyttöinen mutanaamio on detox-vaikutteinen ja pitäisi puhdistaa ihoa perinteisen mutanaamion tapaan. Olen erilaisia Yes to -tuotteita halunnut testata jo pidempään joten tämä menee testiin mielellään myös! Saatavilla Sokos-tavarataloista ja -verkkokaupasta, Ego -myymälöistä ja verkkokaupasta. Merkin tuotteita voi ostaa myös oletkaunis.fi -verkkokaupasta.

—————-

Mietin tässä vain, että millainen oli boxi ei-pitkäaikaistilaajille. Kävin kurkkimassa ja pakko sanoa, että nyt ei ”ländätty” tätä aloitusta työsyksylle niin hyvin kun oltaisiin voitu (vertaa viime vuoden todella hyvä boxi). Kaksi itselleni uutta merkkiä oli boxiin eksynyt, josta suuresti plussaa! Noh, mutta ensi kuun boxi tuleekin olemaan itselleni viimeinen hetkeen. Lähden nimittäin sinne vaihtoon, joten pistin boxin tauolle ja palaan sen pariin jälleen kun olen Suomessa ensi vuoden puolella.

Mikäli oman Bette Boxin tilaaminen kiinnostelee, voit laittaa eripituiset tilaukset tulemaan täältä. Saatavilla siis perinteiseen tapaan jatkuva tilaus (jonka voi peruuttaa heti mikäli haluaa vain yhden kk boxin), 3kk tilaus sekä 6kk tilaus jossa tulee +1 boxi!

Mitkä fiilikset teille jäi tästä boxista?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.