Hae
Hannamaria

Kiitolliset & levottomat arkikuulumiset + lomareissu Italiaan

Niin maan törkeän pitkästä aikaa ajattelin jakaa ihan vaan kuulumisia! Lähinnä koska ihan vähän väsyttää, innostaa ja on jotenkin levoton olo samaan aikaan. Huomaan saman olotilan valtaavan joka vuosi näihin aikoihin, mikä ei sinällään yllätä.

työpuolella olen niin kiitollinen…

Mikäli olette seuranneet menoani Instagramissa @hannamariaw, olette saattaneet huomata että paljon on tapahtunut työrintamalla tänä syksynä! Päivätyöni yritys ostettiin alkuvuodesta ja sulautumista on tehty koko tämä vuosi enemmän tai vähemmän onnistuneesti, mutta konkreettisin vaihto omalla kohdallani oli koko tiimin ja roolin vaihto elokuun alussa Marketing Operations Managerin rooliin. Siinä sitä onkin ollut opettelemista, mielenkiintoista sellaista onneksi!

Tuntuu myös, että oman Instagramin suunta on tänä syksynä selkiytynyt ihan eri tavalla. Olen myös laajentanut pikku hiljaa YouTuben puolelle. TikTok pitäisi ottaa vielä haltuun, jotta paketti olisi kunnossa. Ja toki en blogia unohda, mutta tämän suunta on selkeä itselleni vain heinä-joulukuu -akselilla vuodesta, kun taas loppuvuodeksi (eli kevät + kesä) pitäisi keksiä jokin erilainen suunta jonka toteuttamisesta sekä itse nauttii, että lukijat saavat siitä jotakin irti. Ideoita?

Ollaan saatu myös Johannan kanssa VAMA Network rullailemaan ja toki suunnitelmia on sekä laajentaa, että kehittää nykyistä. Meillä molemmilla on kalenterit melkoisen täynnä, joten ennakointi ja suuri määrä valmisteluja on saatu tehdä että tämäkin rullaa! Pidetään joulukuun alussa myös workshop, jossa katsotaan tulevaisuutta uudella silmällä.

Ja toki kaiken muun päälle ajattelin, että miksipä ei uudelleenbrändätä omaa digimarkkinointi- ja vaikuttajamarkkinointitoimistoa! Alkusyksystä syntyi siis Voulio, joka keskittyy sekä B2B- että B2C-asiakkuuksiin. Olenkin päässyt tänä syksynä mm. IT-konsulttifirman somemainontaan käsiksi, toteuttamaan vaikuttajamarkkinoinnin kampanjoita asiakkaille ja konsultoimaan HubSpotin tehokkaassa käytössä myynnin ja markkinoinnin työkaluna.

Kaikki rullaa siis paremmin kuin hyvin työrintamalla! Töitä on paljon, mutta ei kuitenkaan liikaa ja olen viimein jopa opetellut sanomaan EI!

… Ja samaan aikaan arjessa levoton

Marraskuun alkuun asti palautuminen onnistui aivan vaivatta ja tuntui, että paletti pysyi todella hyvin kasassa. Nyt marraskuun pimeydessä kuitenkin on olo, että aivot eivät vain herää koko päivänä aivan täysin.

Tätä samaa probleemaa pimeyden kanssa on varmasti muillakin, eikä se itsellekään tule minään yllätyksenä tähän aikaan vuodesta että ”vähän väsyttää”. Ja koska ei herää, tuntuu ettei päivä myöskään pääse kunnolla käyntiin ja olen oravanpyörässä, jossa olo on levoton vaikka kuinka koittaisin vanhoja kikkoja. 

Jotta kaikkea ei tarvitse pitää mielenpäällä, olen ottanut taas tehokäyttöön kaikki listat ja merkitsen pienimmätkin asiat ylös. Teen tämän sekä niiden muistamista varten, että itselleni muistutuksena siitä, että vaikka tuntuu ettei päivän aikana tekisi mitään (edes heräisi), niin on silti tehnyt jotakin ja se riittää.

Olen kokeillut urheilla enemmän ja saada sitä kautta ajatukset muualle ja se toimii jotenkin. Olen viettänyt enemmän aikaa perheen ja ystävien kanssa, joka sekin toimii jotenkin (mutta vie toki sosiaalista patteria). Aloitin jälleen KSM66-valmisteen syömisen ja otan sitä 1-2 kapselia yöksi. Olen aloittanut katsoa suosikkisarjaani jälleen ja tiedossa on vielä tämän sykyn Harry Potter -maratoni. Kirkasvalolamppu on ollut käytössä jo lokakuulta lähtien (Innolux best, istuu parhaiten työpöydälle).

Oloa helpottaa kuitenkin se, että enää ei tarvitse kärsiä selkävaivoista ja vihdoin tuntuu, että keskivartalo alkaa olla melko vahva ja jämerä jälleen. Sen sijaan pitäisi käydä uudelleen mittauksissa ja verikokeissa, jotta yksi huolenaihe selviäisi joko turhaksi tai tietäisi ottaa vielä radikaalimmat liikkeet käyttöön. Tämäkin painaa takaraivossa jonkin verran.

Levottomuus on mulle tähän aikaan vuodesta normaalia ja helpottaa yleensä joulun tienoilla tai vähän jälkeen, mutta otan kaikki vinkit vastaan sen selättämiseksi jo ennakkoon. Samalla hyväntahtoisesti manaan alimpaan helvetin rakoon ne ihmiset joihin tämä ei tunnu vaikuttavan, tulkaa juttelemaan sitten tammikuussa! (vitsivitsi).

Seuraavana suunnaksi Italia

Haluan sanoa, että tästä on jo muodostunut rutiini, mutta ehkä vielä näin toista kertaa tehdessä ei ihan voi niin sanoa. Kävimme viime vuonna marraskuun lopussa Espanjassa ja pääsin käymään opiskeluaikojeni ensimmäisessä vaihtokaupungissa Torreviejassa ja sen ympäristössä viikon verran.

Nyt suuntana on tähän samaan synkkään vuodenaikaan sekä Milano, että Garda-järven ympärys ja päivä Venetsiassa. Viime vuonna lähdin tekemään lyhennettyä etätyöpäivää viikoksi, mutta nyt aion lomailla aivan totaalisesti — tai ainakin niin paljon kuin yrittäjänä voi!

Ensi vuonna toivottavasti onnistuu pidentää reissua etätyön muodossa tai tehdä vähintään sama viikon mittainen lomapätkä. Ainakin tänä vuonna tämä tulee niin tarpeeseen, jotta saa ladattua akut loppua pimeää aikaa varten ja palautuminen on toivottavasti helpompaa.

****

Ps. Tiedostan myös erittäin hyvin, että isommassa mittakaavassa nämä ovat aivan haistapaska-tason ajatuksia ja haasteita sekä olen erittäin etuoikeutettu, kun voin lähteä reissuun. Näitä kuitenkin jokainen kokee jossain vaiheessa arkeaan, osa harvemmin ja osa useammin – nyt on meikäläisen hetki 🙂

Millainen on teidän olo nyt marraskuussa?

Seuraa minua: Instagram / YouTube / TikTok

Vaikuttajien tietopankki ja yhteisö: VAMA Network

Lue myös:

Luonnonkometiikan joululahjaideat

Parhaat kosmetiikkajoulukalenterit 2022

Selektiivinen kosmetiikka- & luksuskosmetiikkajoulukalenterit 2022

Aikuisten joulukalenterit 2022

Miesten joulukalenterit 2022

Lasten joulukalenterit 2022

2 kommenttia

  1. Diiskuneiti kirjoitti:

    Sulla on kyllä mahtavia työkuvioita – onnea 🎉 Meidän täytyy alkaa käymään yhdessä vetelee tota Paavo Nurmen lenkkiä 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *