Hae
Hannamaria

0 – Minä

Kuten jo LIKÖÖRIKAHVIN puolella mainitsin, olisi varmaan uusi esittely aivan paikallaan. Siitä on aikaa, kun olen viimeksi kirjoittanut mitään, ja paljon on kerinnyt muuttua. Nämä tälläiset ”tässä minä” -jutut on aina hiukan kiusallisia kirjoittaa, mutta koitetaan.

Olen nykyään 19, reilun puolen vuoden päästä jo kaksikymppinen (ikäkriisi tekee tuloaan…), valmistuin juuri Media-assariksi ja ylioppilaaksi sekä olen jo jonkin tovin viime vuodesta lähtien työskennellyt Myyntiassarina.

En jatka opiskelujani ensi vuonna ollenkaan, vaan pyrin jatkamaan nykyisen työni parissa. Haen opiskelemaan kunnon opiskelupaikkaan vasta ensi keväänä uudelleen, tänä keväänä tuli vastaan ajan riittämättömyys. Aiemmin oli selvää, että hakisin opiskelemaan graafista suunnittelua tai pakkausmuotoilua, mutta tässä pikku hiljaa vuoden edetessä on eteen tullut mm. liiketalouden eri alojen opiskeluvaihtoehtoja ja myyntityön koulutusohjelmia, joten en ole vielä aivan varma mihin päädyn hakemaan.

Miksi sitten aloitan uuden blogin kun en vanhaakaan jaksanut kirjoittaa? Koska siitä alkoi tulla pikemminkin velvollisuus kuin mukava harrastus ja vanhat (nolot) postaukset alkoivat ahdistaa. Toki aikakin loppui Herran astuttua mukaan kuvioihin, viimeisen kouluvuoden alettua ja päättyötyön & kirjoitusten lähetessä. Mutta jos jostakin oikeasti tykkää, siihen löytää kyllä aikaa. Ja tällä kertaahan ajattelin löytää sitä aikaa!

Lähiaikoina on tiedossa muutama reissu, mm. Tuuri heti huomenna! ja Helsinki sitten elokuun alussa. Toiveissa olisi keritä käydä muuallakin, mutta katsotaan miten aika riittää. Onneksi tällä hetkellä tarvitsee olla vain kolme päivää viikossa töissä kun porukkaa on niin hirveästi lomalla ja työt loppuu muuten kesken.

Tässä blogissa tulee siis näkymään ihania kuvia, allekirjoittaneelle uusia maisemia, hihkuntaa kivoista jutuista ja sen sellaista. Katson myöskin josko ainakin osan postauksesta kirjoittaisin englanniksi, jotta muutama ulkomaalainenkin kaveri pysyisi mukana.

Jos mun lätinät jaksaa kiinnostaa edelleenkin ja säännöllisen epäsäännöllinen postaustahti ei haittaa, niin seurailtua saa seuraavista paikoista:

Instagram
Bloglovin

Ja toki tuolta oikeasta sivupalkista löytyy normaali Blogspotin oma nappi sekä oman kuvani alta Google+ -jutut.

Ps. Ruokatauot kunniaan, ei tämäkään muuten olisi onnistunut! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.