Hae
Hannamaria

1 – this left feels right

Tilasin tälläisen n. kuukausi sitten ja kyllä sitä on odoteltukin. Tämän saapumisessa kesti hieman pidempään kun oli tukustakin loppu, mutta nyt levy on onnellisesti täällä. Hienosti muuten hoiti Äx homman: laittoivat pahoitteluviestiä muutama viikko tilauksen jälkeen ja kysyivät haluanko odotella levyn saapumista vai haluanko rahani takaisin. Propsit hyvästä asiakaspalvelusta!

 Tällä levyllä on suurin osa Jovin parhaista biiseistä (toki niitä on enemmän kuin mitä tämä levy pitää sisällään…), joten olihan se pakko saada kun hintaa oli Levykauppa Äxän kautta n. 10 euron verran postilaatikkoon tuotuna. Ei paha sanon minä. Huomenna Tuuriin mentäessä saattaa tämä soida aika lailla, jos matkaseura niin sallii!
 
Huomenna siis Tuuri, katotaan tarttuuko mitään matkaan kun ei ole tosiaan tarvetta ostaa ensi vuodelle koulutarvikkeita. Kaippa siellä ainakin matkaseura löytää aarteita mukaansa kosmetiikkapuolelta, kuka tietää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.