Hae
Hannamaria

2 – tuuri

Eli käytiin keskiviikkona Ronjan kanssa Tuurissa. Se paikka on varmaan sen verran surullisenkuuluisa, ettei kaipaa esittelyjä.

Lähdettiin aamusta joskus varttia vaille kymmenen ja oltiin jo hyvissä ajoin paikan päällä. Populaa oli aivan jumalattoman paljon, ei meinannut päästä eteen eikä taakse ja kassoille sai jonottaa aivan törkeän kauan. Siinä on muuten yksi kritiikin aihe, henkilökuntaa on ihmismäärään aivan liian vähän!

Mutta sitten niihin ostoksiin. Vaikka sanoinkin viime kirjoituksessa että en oikeastaan tarvitse mitään, niin kyllähän sieltä mukaan lähti hiukan asioita…

Ensimmäisenä on tämä ehkä maailman parhain löytö. Jeanne En Provencen Le Temple des Secret tuoksuu täsmälleen samalta kuin Lancômen La vie est belle, joka on yksi tämän hetken lempituoksuistani, mutta aivan liian kallis. Tämä kaunokainen maksoi vain 11,50e ja siinä on sentään 60ml tavaraa. Ja mun käytössä se kestää todellakin pitkään. En oo missään muualla törmänny tähän merkkiin Keski-Suomen alueella kuin Jyväskylän KICKSissä, joten sieltä kannattaa lähteä metsästämään jos halajaa omaansa.

Toiseksi parhaimpana löytönä nimeäisin Lumenen Wild Rose-huulipunan sävyssä 79 – Ruusu nupussa. Tämä on aivan täydellinen marjanpunainen jokapäiväiseen käyttöön. Omistan muutaman muunkin Lumenen huulipunan ja ne ovat kyllä laadultaan tosi hyviä hintaansa nähden. Ainiin, tällä oli hintaa 1,95e – luultavasti poistuva sävy kun noin halvalla lähti 🙂

Viimeisenä muttei vähäisimpänä ostin W7 -merkkisen ripsivärin (hintaa n. reilu kolme euroa), kosteuttavan kasvonaamion (hintaa huimat 1,20e) sekä KC Professionalin No Nothing-shampoon (hinta hiukan alle 7 euroa). Ripsari pääsee vasta ensi viikolla testaukseen, samoin kasvonaamio, mutta shampoo on jo vanha tuttu – ja aina perus hyväksi todettu sellainen.

Kokonaisuutena voisin sanoa että oli tosi hyvä reissu, seura oli hyvää ja mukava maisenvaihdos tuli tehtyä.

Ensi viikolla sitä maiseman vaihdosta sitten tapahtuukin oikein urakalla, kun tiedossa on maanantaista keskiviikkoon kestävä reissu Turun saaristoon. Siitä lisää myöhemmin!

We, me and Ronja, were at Tuuri this Wednesday. We started our day early so we could get as much shopping done as possible. 😉 I managed to pick up a perfume by Jeanne En Provence, which smells just like Lancôme’s La vie est belle, but is sooo much cheaper. It’s a true find – 11,50 euros and 60 ml of perfume. Amazing!

Then I also picked up a lipstick by Lumene in shade 79 – Budding Roses (I haven’t tried out the color yet, but the formula is amazing), a mascara by W7 (never tried before, should be interesting…) and a moisturizing shampoo by KC Prosessional.

I’m travelling to Turku next week and I’m bringing my camera with me so expect lots of pictures from that trip 🙂

2 kommenttia

  1. Minna kirjoitti:

    Kivoja ostoksia ja edullisesti! :O Meillä on töissä noita No Nothing -hiustuotteita, mutta itse en ole niitä vielä kokeillut. On tullut käytettyä vain Goldwelliä ja KMS Californiaa siellä töissäkin asiakkaiden hiuksille.

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Mistään moista tuon sarjan tuotteista en osaa sanoa, muuta tuo + hoitoaine on kyllä aika perus hyvä kombo. Seuraavaksi täytyy testata värjätyille hiuksille tarkoitettua sarjaa, värjäsin tuossa torstaina hiukset uudelleen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.