Hae
Hannamaria

3 – tuore

Käytiin viime viikolla Ronjan kanssa syömässä Tuoreessa, joka on salaattibaari Jyväskylässä. Hinta-laatusuhde oli aivan kohdallaan, sillä 8,90e sisälsi itse kokoaman salaatin, pienen sämpylän, ruokajuomaksi veden sekä jälkkärikahvin tai -teen.

Systeemi oli aika yksinkertainen: kokoaminen aloitettiin pelkästä salaatista. Alimmalta hyllyltä sai valita kaksi täytettä, keskimmäiseltä hyllyltä sai valita toiset kaksi ja ylimmältä hyllytä yhden täytteen.

Alimmalla hyllyllä oli ”lihaisammat” ja raskaammat täytteet, kuten kanaa, lohta jne. Toisella hyllyllä oli hedelmiä ja vihanneksia, kuten vesimelonia, tomaattia jne. Ylimmältä hyllyltä valittiin joko leipäkuutioita tai jotakin siemeniä. Ja myöskin salaatinkastike sisältyi hintaan. Jos halusi lisätäytteen, maksoi sen euron per täyte.

Itse valitsin kanan ja fetan, vesimelonin ja sipulin sekä leipäkuutiot. Kuten jo kerkesin hehkuttaa, oli aivan mahtavan makuinen annos! Myöskin paikka oli sisustukseltaan aivan erinomainen, tosi raikkaan ja tyylikkään näköinen.

Salaattien lisäksi Tuoreesta saa myöskin smoothieta ja ihan perus kahvilatuotteita, kuten teetä ja pullaa. Tulee varmasti käytyä ihan vain smoothiellakin, salaatti vakuutti niin paljon paikan laadusta. Jos olette Jyväskylän alueella niin poiketkaa ihmeessä!

Last week me and my friend Ronja went to eat in this salad bar Tuore in Jyväskylä, which had the most amazing salad! We could deside five fillings for our salad from a whole variety of meat, fruits, vegetables etc. So we got to assembel our own salad, or actually we got our salads assembled in front of our eyes, but whatever… The price (8,90e) included also a piece of bread, water and tea/coffee for dessert.

Tuore also sells smoothies and a variety of cafe stuff, such as buns and biscuits. This definitely wasn’t my last time in this place, the salad was such a nice surprise compared to the price that it makes me want to go there again 🙂

4 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Löydetty on… pysytään sivuilla 😉
  Laukaa

 2. The L for Love kirjoitti:

  Vautsi miten herkullista safkaa! I likey!

  TheLforLOVE.blogspot.fi

 3. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Niimpä, ja terveellistäkin vielä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.