Hae
Hannamaria

9 – muang thai

Käytiin tyttöjen kanssa aikaisemmin tällä viikolla syömässä Muang Thai-nimisessä thairavintolassa joka sijaitsee Jyväskylän Torikeskuksen toisessa kerroksessa. Me syötiin kaikki buffetti, johon kuuluu thairuoka ja sushi, hintaa on arkipäivisin 9,90e (tarjolla 10.30 – 16.00) ja lauantaisin 13 euroa (tarjolla 11.00 – 17.00). Kahvi ja vesi kuuluu myöskin buffetin hintaan. Heiltä saa myöskin tilattua ruokaa ihan listalta ja Take Awayna (sivuilta löytyy tähän puhelinnumero).

Oon kerran aikaisemminkin käynyt täällä syömässä ja todennut paikan ruoat aika perus thai-ruoaksi, sillä samanlaisia ravintoloita löytyy ainakin pari kappaletta Jyväskylästä, mm. Banthai Deli (jossa saa myöskin buffetin samaan hintaan). Tässä tekstissä on sitten kyse vain buffetista, en ota kantaa heidän listaruokiinsa kun en ole niitä testannut.

Itte en pysty thaipaikoissa valitsemaan koskaan mitään tulisia vaihtoehtoja, vaan tyydyn enemmänkin friteerattuun kanaan, riisiin, salaattiin sekä miedompiin vaihtoehtoihin. Salaattipuoli oli täällä hyvin tylsä, sillä tarjolla oli vain perus salaatti, vesimelonia, kurkkua, tomaattia ja kastiketta (kaikki sellaisia mitä itse haluan, toisissa paikoissa on mm. tonnikalaa sekä kananmunaa). Riisi oli normaalia hyvää kuten muuallakin, mutta miedommissa vaihtoehdoissa Muan Thai kyllä ei peitonnut kantapaikkaa Banthai Deliä. Keittoakin taisi olla, mutta en kokeillut.

 Otin itelleni vain nautaa cashewpähkinöiden kanssa sekä possua kasviksien kanssa. Maistoin myöskin keltaiseen curryyn tehtyä katkarapu-kasviswokkia, mutta se ei oikein maistunut miltään. Sori muuten tärähtänyt kuva, oli hiukan häslinkiä ympärillä kun kuvailin. Friteerattu kanakaan ei oikein maistunut miltään. Plussaa tosin siitä, että oli kana- & kalavaihtoehto ja parinlaista kasvisvaihtoehtoa.

Sushia en ole maistanut kuin muutaman kerran aikaisemmin ja tällä kertaa täytyy sanoa, että tämä kerran sushit eivät maistuneet miltään. Olen ennenkin täällä (ja muualla) maistanut saman tyyppisiä susheja, mutta niissä oli sentään makua. En ole hirveä sushin fani, mutta on sitä pakko maistaa aina kun on tarjolla – jos siitä joskus oppisi tykkäämään 🙂

Jos on valittava buffetti joko tämän tai muiden Jyväskylän thai-/kiinalais-paikkojen väliltä niin menisin kyllä muualle. Tällä kertaa en vain ollut vakuuttunut ollenkaan. Oli aika perus höttöä, jota kyllä nälkäänsä syö 🙂


Earlier this week me and the girls went to a thai restaurant called Muang Thai here in Jyväskylä. It’s located in the second floor in Torikeskus. It’s buffet costs 9,90 euros from Monday to Friday and 13 euros on Saturdays. The buffet includes free coffee and water. They also serve food from the menu and you can also order takeout (more info about this on their website). 

I’ve eaten here once before and I wasn’t really impressed that time either. This place (at least their buffet) serves basic thai food and sushi, nothing extra. This time talking only about their buffet, I can’t say anything about their menu because I haven’t ordered anything from that. 

As I said, this place seems very basic – salad, mild and hot foods, sushi, deep fried chicken and soup. This buffet didn’t really give me anything new, just the basic thai food combo I usually eat. Though the salad part was a disappointment and there was only a couple mild choices I could eat. I never touch the hot ones, they are waayy too spicy for me. The sushi was a bit tasteles too, even though I don’t even like sushi, but I know how it’s supposed to taste like. On the plus said there was chicken, fish and a couple of vegetarian options to choose from.

If I have to choose between this or the other thai- / chinese places in Jyväskylä, I would go somewhere else on the search of a good buffet. This buffet is something to eat if there’s nothing else available…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.