Hae
Hannamaria

19 – it’s a beautiful day

Tosin koko päivän jatkuva harmaus ja sade ei ole kaunista, mutta muuten päivä oli oikein mukava. Nähtiin pitkästä aikaa taas Ronjan kanssa ja käytiin kaupungilla sekä Banthai Delissä syömässä se perinteinen buffetti.

Sokkarilla kävellessä mentiin halppiskirjapöydän ohi ja kun Candace Brushnellin Ensimmäinen kesä New Yorkissa käveli kovakantisena vastaan viiden euron hintaan, en voinut olla sitä nappaamatta mukaan. Etin tätä koko kesän pokkarina, mutta tästä sarjasta löytyi vain niitä uudempia versioita – vielä viime kesänä tämä oli pokkarihyllyssä, olen niin katkera.

Lisäksi päätin hemmotella itseäni viinilasillisella kuntosalin ja saunan jälkeen. Ostin J.P. Chenetin Medium Sweet -valkoviiniä, joka on puolimakeaa ja luonnehdittu olevan lempeä sekä makeahko. Katsellaan mitä tykkään 🙂

Nyt käyn hakemassa lasillisen tuota viiniä ja rentoudun. Huomenna on tiedossa vapaapäivä, jonka käytän portfolioni uudistamiseen ja kaappien siivoukseen.

It’s still raining, but thank god there’s wine. I bought a bottle of J.P. Chenet Medium Sweet whitewine, will see how it turns out. It’s described to be soft and sweetish, so hope it’ll be my new favorite wine 🙂 I also bought a book by Candace Brushnell for 5 euros, originally 24.50 euros – a real bargain if you ask me! Aaand we also ate at Banthai Deli – it’s mine and Ronja’s favourite place to have lunch etc.

Now I’ll take a glass of wine and relax. I have another day off tomorrow, I’ll be using it to renew my portfolio and I maybe might clean up… Will see. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.