Hae
Hannamaria

30 – päivän uusi yksityiskohta

Päivän uusin yksityiskohta on Vero Modasta lauantai ostamani kaulakoru. Kerron tästä enemmän taustaa ikean reissun postauksessa, kunhan saan kuvattua siihen tarvittavat jutut.

Yhdistin tän hopeisen korun tummansiniseen alustapaitaan, H&M:n violettiin jakkuun sekä mun lempparikaulahuiviin, joka näkyy paremmin täällä. Laukkuna toimii H&M:n vuosia vanha metsänvihreä olkalaukku, joka on juuri sopivan löysä pussukka ja helppo heittää olalle. Lisänä mustat farkut ja valkoiset Converset – jotka ei kyllä ole enää valkoiset…

Tästä viikosta tulee paljon parempi kuin viime viikosta, sillä sain eilen tiedon kouluun pääsystä ja mulle aukeni mahdollisuus pelata lentopalloa meidän ’pitäjän’ porukan mukana jos vaan haluan. Ja huomenna on vapaapv, joten lähdetään käymään sukuloimassa Misterin puolen sukua ja illasta käydään syömässä Jyväskylän Jalossa.

Koitin muuten soittaa työkkäriin jo kahdesti, molemmilla kerroilla sain ohjeuksen puhelinpalveluun ja parin minuutin päästä mulle lyötiin luuri korvaan. Pitänee soittaa vielä kolmannen kerran, kettuttaa tuollanen touhu. Mutta illasta taas salille ja sitä rataa, koitan myöskin saada kuvattua ne viime keskiviikon ostokset tänne – laiskuus iski oikein olan takaa näköjään tässä suhteessa. 🙂

Onneksi on syksy, ulkona on aivan mahtava keli! Voi käyttää arskoja ja jakkua samaan aikaan ja on juuri sopiva, ei kylmä eikä kuuma. Myöskin huivikausi on saatu kunnolla korkattua mutta vielä on sopivan lämmin jotta Converseilla tarkenee. Miksei aina voi olla syksy?

Mites muuten te, mikä on teidän lempivuodenaika?

Translation: Today’s new accessory is a necklace from Vero Moda, which I bought last Saturday. I’ll tell more about this on my post about our trip to ikea last week, I just need to photograph some things for that post before it’s finished. 

I’ve decided that this week is going to be a lot better than last week – I got accepted to a school and I have a chance to start playing ”real” volleyball again. I need to think about that, it should be fun though. This evening I’m gonna hit the gym again and tomorrow is a day off from work! We are going to visit some of Mister’s relatives and have a dinner at a restaurant called Jalo here in Jyväskylä. 

Aah I love fall! It’s not too cold and not too warm – I can still wear sunglasses and Converses but with a jacket and I’m fine. And I’ve officially opened the ”scarf-season”! God I love fall…! How about you, what’s your favourite season?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.