Hae
Hannamaria

28 – flowers & fashion

Misteri tuli eilen hakemaan mut työpaikalta ja yllätti aika lailla 🙂 Mua oli odottamassa maailman yksinkertaisin, mutta samalla kaunein kukkakimppu! Kyllä se vieläkin osaa yllättää ja piristää mun päivän.

Blogihiljaisuus on johtunut tasan siitä, että meillä kotona on modeemi rikki ja oon joutunut käymään netissä käyttäen mun puhelinta hotspottina – nyt se kuitenkin päätti alkaa temppuilla, sillä puhelin kyllä yhdistyy aivan normaalisti, mutta ei yhdistä nettiin asti. Puhelimella käydessä pääsen nettiin ja toimii moitteettomasti, mutta koneeseen yhdistettäessä herjaa että DNS-palvelimessa on virhe. En oo vielä jaksanu/kerinnyt paneutua asiaan sen tarkemmin ja Saunalahden asiakaspalvelussa saa vaan jonottaa. Mulla ei ole datakattoa enkä ymmärrä miten puhelimella pääsen nettiin mutta koneella en. Ja ei ole koneesta kiinni, olen yrittänyt yhdistää sen neljään eri koneeseen. Nyt jos joku osaa auttaa niin hyvät neuvot otetaan vastaan! Ja kaikki ”käynnistä uudelleen”- ja ”väärät tunnukset / salasanat” -neuvot on jo testattu (heti ensimmäisenä…)

Toivottavasti nyt viikonloppuna saan jostain muualta netin käyttöön, en halua yhdellä koneella muokata kuvia ja joutua siirtämään niitä toiselle koneelle jotta voin kirjottaah… Argh, toivotaan että alkaa toimia! Tänään mut löytää kuitenkin Jyväskylän Muodin yöstä, voi tulla aika mahtava ilta 🙂

Translation: Mister brought me flowers yesterday when he came to pick me up from work. He knows how to surprise me and make my day 🙂 Sorry for the silence, my internet connection has been down for a while now and when I connect my phone to the computer (I use my phone as a hotspot) it just says that there’s an error in the DNS-server. But I can still use the internet while using it on only in my phone. I hope I can get it fixed, otherwise the silence might continue. Argh. 

BUT, today I’m going to see some small fashion shows here in Jyväskylä, organized buy Fashion Unit. It’ll be fun, the shops are open until eleven in the evening and I get to spend time with my friends and Mister 🙂

4 kommenttia

 1. Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti:

  Mitään neuvoja en osaa antaa, mutta hyvin tiedän miten tuollainen ottaa PÄÄHÄN…:)

 2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Niinpä! Toivotaan että Tää tästä alkaa toimia 🙂

 3. Ansku kirjoitti:

  Oo onpa tosiaan kaunis kimppu. Rakastan valkoisia, yksinkertaisia kukkakimppuja.

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Ne on munkin lemppareita, just tälläset yksinkertaset ja tyylikkäät iskee kaikista eniten 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.