Hae
Hannamaria

27 – gran canaria

Lähetään Misterin kanssa viikon lomalle Kanarialle marraskuun alussa. Ai että, en malta odottaa! Pitäkää mua miten hulluna tahansa, mutta en ole ikinä käynyt Kanarialla – pääsin vasta Espanjan Torreviejaan asti viime kerralla kun olin kunnolla ulkomailla.

Majoitutaan San Agustínissa sijaitsevaan IFA Beach FFFF -lapsivapaaseen hotelliin. Ai että, ei tartte pilata lomaa ärsyyntymällä johonkin parkuvaan kakaraan. Ellei sitten koneessa ole kaiffareita… Elkää nyt ymmärtäkö väärin, lapset on ihan kivoja kuhan ne osaa käyttäytyä eivätkä huuda suoraa huutoa. Ei sitä kukaan jaksa.

Mutta takaisin hotelliin! Ai että, kattelin taas Finnmatkojen sivuilta kuvia ja kyllä odotan entistä enemmän tuota reissua! Lähetään reissuun Misterin koulujen loppumisen jälkeen, häneltä loppuu edellisellä viikolla koulu ja koko syksyn urakka on ohitse, joulukuussa odottaa sitten toivottavasti todistukset ja juhlat 🙂

Nyt jos sallitte niin läväytän verkkokalvoillenne hiukan kuvamateriaalia kyseisestä hotellista. Kuvat on kaikki Finnmatkojen sivuilta, en ota kredittejä niistä.

Katotaan sitten millaiseen huoneeseen päädytään, mutta eiköhän ne kaikki ole hyviä 🙂 Oon ajatellut ottaa järkkärin mukaan tuonne matkalle, siellä on aivan varmasti jotain tosi upeita kuvauskohteita jotka harmittais jättää ikuistamatta jos ei olisi (kunnon) kameraa mukana. Tulette aivan varmasti kuulemaan hypetystä ennen matkaa ja matkan jälkeen mielipiteitä ja juttuja hotellista, sen ympäristöstä ja saatte tälläisiä kuvapläjäyksiä lisääkin. Voin melkeinpä  luvata!

Sanoinko jo etten malta odottaa?!

Translation: Me and Mister are traveling to the Canary Islands in November and I’m sooo excited! I’ve never visited the Canary Islands, the furthest I’ve gone to the south is Torrevieja in the east coast of Spain – it was part of ”Costa del Sol”. The pictures above are from a travel agency’s website so I have no credits for those. I’m gonna take my ”good” camera with me so I’ll be able to photograph A LOT while we are over there. The best part of this trip is the child-free hotel – I can’t imagine anything better. Don’t get me wrong, I have nothing against kids if they don’t scream and when they know how to behave. Oh, did I mention I’M SUPER EXCITED! Really I can’t wait… Need to start shopping for lighter clothes, though…

2 kommenttia

  1. Sanni kirjoitti:

    Me päästiin finnmatkojen kautta iha huippuhotellii kap verdellä, ostettii kaksio saatiin 100 neliön kolmio… kahdella wc pesuhuoneella ja huhhuh se oli iha överi, mut se lentokone oli nii karu ja ahas 11h siinä ei ollu mikää kauhee mahtava kokemus(lento viivästy ja välilasku)=D

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Auts, tuo lentomatka kuulostaa niiiiin tuskalta! Kuulostaa hyvältä, kävisköhän meillekin Finnmatkojen kautta noin hyvin! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.