Hae
Hannamaria

25 – ikea

Ollaan Ronjan kanssa menossa käymään Ikeassa ensi keskiviikkona. Mun huone ei tartte tällä hetkellä mitään muuta kuin ehkä verhojen vaihdon – tosin katselin juuri Ikean sivuja eikä heillä ollut valmiina mitään hyvännäköisiä tällä hetkellä ja ompelukoneen kaapista kaivaminen ei ole vaihtoehto tällä hetkellä.

Toki sieltä tulee ostettua tuo perus setti henkareita (valkoisia, tottakai), mutta haaveissa olisi uudet pussilakansetit parisänkyyn, päällyspeitto tai jotakin keittiötarviketta. Katselin hieman heidän valikoimaansa netistä ja tällä hetkellä on mietinnässä nämä:

Tuo ylin setti, eli Brunkrissla olisi kaikista yksinkertaisin, mutta on ehkä hiukan tylsä. Oranssi-valkoinen Ödersträd taas olisi ehkä hieman liian värikäs, mutta voisi kuitenkin sopia tummanruskean sängynrunkoni kanssa. Ängsskära taas olisi hieman erilainen, tulee mieleen ennemminkin keittiön verhot kuin lakanasetti. Alin, eli Malin Blad taas muistuttaa hiukan merta ja olisi aika ihana. Tämäkin sopisi tummanruskean kanssa oikein hyvin. 

Mulla on myöskin 50€ lahjakortti S-ryhmään petivaatteisiin vielä käyttämättä, mutta S-ryhmällä (varsinkin Sokkarilla, jossa ihanimmat on) tuntuu vaan tuo hintataso olemaan aika kallis. Pitänee käväistä Prismassa käydessä siellä kodin puolella ja katsoa josko sieltä löytyisi jotain ihanaa eikä joutuisi maksamaan aivan maltaita tuon lahjakortin rahasumman päälle.

Täytyy varmaankin vasta paikan päällä tehdä päätös kun näkee millaisia ne ovat luonnossa ja millaisesta materiaalista jokainen on tehty 🙂

Translation: Me and Ronja are going to IKEA next Wednesday and I’m thinking of buying  some new thingys to sleep in. I’m considering of the ones above, I still need to decide what I’ll buy when I’m over there – if I’ll buy anything. I also have a 50€ gift card to S-Group so I might need to check out what they have to offer. It’s difficult to find anything nice from them which isn’t too pricy. Maybe I’ll buy something from IKEA and something from S-Group 🙂

2 kommenttia

  1. Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti:

    Heippa Hanna.
    Nyt kyllä pitää tutkia, kun blogisi ei ole omaani päivittynyt olleskaan…olenkohan unohtanut sen sinne lisätä…minusta kun ei aina tiedä…:D

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Aijaa 😀 Tuo on kyllä jo uutta, toivottavasti on muille lisänneille päivittynyt – ja voihan se olla että on luettelon lisääminen on unohtunut 🙂 Toivottavasti päivittyy tästä etiäppäin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.