Hae
Hannamaria

24 – longchamp roseau

(kuva)

Viime Helsingin reissulla tosiaan ostin tuon uudemman Longchampin (joka on muuten ollu tosi kovassa käytössä!). Nyt haaveilen jo uudesta Longchamp -tulokkaasta, vaikka ei ehkä pitäisi. Mulla ei nyt tosiaankaan ole tarvetta uudelle laukulle, mutta kuka estää haaveilemasta?

Kyseessä on jo Helsingin ostokset -postauksessa pikaisesti nimeltä vilahtanut laukku – Roseau. En vaan osaa sanoin kuvailla miten täydellinen tuo on, siinä on jotenkin kaikki kohdallaan. Se söisi aivan varmasti kaiken mitä kannan päivittäin mukana ja hiukan ekstraakin. Se olisi ulkomuodoltaan aivan täydellisen klassinen niille päiville kun tekee mieli hieman pynttäytyä, mutta samalla se olisi täydellinen tuomaa ei-niin-viralliseen asuun hieman sitä kuuluisaa ”glamouria”.

Täytyy säästää ja miettiä asiaa oikein toden teolla vielä – ja käydä jossakin tätä hypistelemässä oikein kunnolla! 🙂  Ehkä ostan sen itselleni 20v-lahjaksi 😉

Translation: I really adore this bag! Not that I need a new bag, I just got one when we were at Helsinki. Maybe I’ll buy this as a gift to myself for my 20th birthday 😉

5 kommenttia

 1. ia kirjoitti:

  On muuten tosi kivannäkönen laukku! Just tommonen tilaihme 🙂 Ja synttärilahjan hankkiminen itselle on aina hyvä idea, tuleepahan ainakin yksi mieluisa paketti! ^^

 2. Ansku kirjoitti:

  Uuh, upea! Tuo oranssina ja sulaisin täysin.

 3. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Tai oikein tumman punaisena, oijoi! 🙂

 4. Hanna Voutilainen kirjoitti:

  Niimpä, mulla niitä tilaihmeitä vaan tuppaa olemaan… 😀 Mutta tuossa oot aivan oikeassa, itelle synttärilahjan ostaminen on ehkä parasta! Ja vielä jos siihen on oikein säästänyt ja saa ostaa pitkään haaveilemansa (esimerkiksi laukun), onnellisuusaste huitelee sadassa 🙂

 5. Ansku kirjoitti:

  No joo, sekin olisi upea!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *