Hae
Hannamaria

23 – kampaajakäynti

Kävin tänään käsittelyssä Jyväskylän Napsissa. Oon nyt vuoden alusta käynyt kyseisellä kampaajalla – myönnetään, kerran hänen lomansa aikana kävin siistimässä kuontaloa muualla. Tällä kertaa ei leikattu ollenkaan, vain värjättiin. Päätin etten nyt leikkaa ainakaan niin pitkään ennen kuin tiedän taas mitä teen – hirveä hinku on kasvattaa pidemmät hiukset nyt syksyksi ja talveksi, mutta en kuitenkaan ole varma haluanko luopua lyhyistä hiuksista. Joten annan vielä olla 🙂

Suunnitelmana oli värjätä tummempi pohja ja etulettiin laittaa hieman kuparia raitaa tuomaan eloa. Myöskin viininpunainen oli haaveissa, mutta se ei välttämättä olisi erottunut yhtä hyvin. Värin jakautuminen oli aivan täydellinen, mutta sen sanon, että hänellä ja minulla on aivan eri käsitys kuparista ja vaikka värikartan kanssa katsottiin, ei tämä ole sitä mitä lähdin hakemaan. En kuitenkaan jaksanut yli kahden tunnin istumisen jälkeen enää sanoa mitään vaan lähdin maksettuani vähin äänin pois.

Toivon kuitenkin että tämä tästä parin pesun ja KC:n Color Mask-käsittelyn jälkeen tokenee hiukan. Ei siinä, väri on nätti, mutten ole varma sopiiko se juuri mulle! En jotenkin osaa kuvitella itteeni tuollaisen värisen etuletin kanssa… Ehkä tähänkin tottuu. Suurin ongelma (heh…) on että miten nyt voin käyttää mun ihanaa sinistä jakkua & viinimarjahuulipunaa, eihän ne mätsää tän kanssa yhtään!

Palataan asiaan kun oon selvinny tästä shokista. Sain kuitenkin ennakkotehtävän palautettua, vau.

2 kommenttia

  1. Anonymous kirjoitti:

    Höpöhöpö, noi hiukset sopii sulle! 🙂

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    🙂 Pesun jälkeen on hiukan haalistunu, nyt on lähempänä sitä väriä mitä toivoin. Siihen on kuitenkin vielä matkaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.