Hae
Hannamaria

33 – frisbeegolf

Oon nytten tykästyny parin päivän aikana frisbeegolffiin oikein tosissaan. Meille on tänne maallekin saatu tänä kesänä (luultavasti, ei kai sitä vielä viime vuonna ollut) rata, joten mahollisuus käydä on todella hyvä 🙂 Kokeilin lajia tosiaan perjantaina ekan kerran ja tykästyin heti. Meillä mennään ihan puhtaasti harrastepohjalta, eli käydään vaan ”heittelemässä”, ei ajatella liikaa kisaamista kun kukaan ei oikeati osaa mitään!

Kävin siis eilen isän kanssa heittelemässä, tänään käytiin tyttöporukalla Katrin ja Ronjan kanssa. Huomenna varmaan päädytään heittelemään Misterin kanssa, katsotaan saadaanko sekin kunnolla innostumaan. Tai no sehän mua on kinunnu radalle lähtemään, mutta oon aina itte laittanu vastaan. Meidän radassa menee vaan n. tunti kiertää, nopeutuu huomattavasti kun alkaa tekniikka olla hallussa 🙂

Entä te, mitä pidätte frisbeegolfista?

Translation: I’ve really gotten into frisbee golf lately, actyally I tried it for the first day on Friday. I’ve always been a bit against it and thought that it’s not really my thing, but it’s actually really fun! And now when we have a track here in the country (;D) it’s easy to go and play a bit. 

So I went to play yesterday with my dad and today I was playing with the girls, Katri and Ronja. Tomorrow I’m trying to get Mister to play with me, lets see how that turns out. Good thing that we don’t compete, otherwise we’d all suck big time 😀 Our course is so short that it takes just about an hour to play it trough and I’m sure that we will get faster the more we play. How about you, are you into frisbee golf`?

2 kommenttia

  1. Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti:

    En ole tuota koskaan kokeillut, mutta varmasti oli hauska harrastus tuokin….:)

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Kannattaa ehdottomasti kokeilla, on todella hauskaa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.