Hae
Hannamaria

34 – heiaheia

Viime viikko oli liikunnan suhteen hyvinkin positiivinen! Heiaheian tilini mukaan liikuntaa tuli harrastettua jossakin muodossa kaikkina muina päivinä paitsi keskiviikkona. Sekin selittyyä sillä etten ollut kotona illalla, vaan olin Misterin luona yötä. Tälläsiä viikkoja saa tulla lisääkin!

Alkuviikko oli hyvin salipainotteinen, niinkuin melkeinpä aina. Oon tänä(kin) syksynä koittanu keretä ainakin kahdesti viikossa salille, yleensä se on mennyt siihen kolmeen kertaan. Oon yleensä jonkun 50min – 1h 30min salilla, riippuen siitä mitä teen.

Loppuviikosta innostuin frisbeegolfista oikein kunnolla. Meidän rata on sen verran lyhyt, että siinä menee vaan n. tunti kiertää. Kyllä siinä metässä rämpiessä tulee lämmin, ei käy kieltäminen.

Vielä kun saadaan lentopallo alkuun niin alkaa kalenteria täyttyä ihan hyvin 🙂 Oon edelleenkin hiukan kahen vaiheilla että menisinkö ihan sarjaan pelaamaan vai jatkaisinko vanhusten kanssa kuntolentopallon parissa… Täytyy katsoa josko tuosta kuntolentopallosta tulee jotakin ja jos ei, niin sitten kutsuu sarja 🙂

Translation: According to my Heiaheia-account last week was pretty good in terms of exercising. In the beginning of the week I went to the gym a bit and for the past three days or so I’ve been really into frisbee golf. If I just keep this phase up it’s gonna be a good fall 🙂 And when we just get the volleyball thing going on it’s gonna be even nicer.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.