Hae
Hannamaria

37 – 6tag

Jos olette tunnollisia Nokian käyttäjiä edelleenkin (vai pitääkö nyt alkaa sanoa Microsoftin? Seuraava puhelin on kyllä Jolla…), niin tiedätte että Windowsille ei ole vielä(kään) oikeata Instagram-sovellusta. Nyt (tai no jo elokuun lopussa) ilmestyi epävirallinen sovellus, joka osaa melkein kaiken saman kuin ”oikea” instasovellus – 6tag.

Aikaisemmin käytin sovellusta nimeltä Instance, mutta se ei pystynyt esimerkiksi pyörittämään videoita ja jos halusi ladata kuvia, sen saattoi joutua tekemään kolmekin kertaa ennen kuin kuvat oikeasti latautuivat ohjelmaan. Tykkään sitä paitsi tämän sovelluksen ulkoasusta, on mukavan yksinkertainen ja kuvia selaillessa pystyy helposti ns. kuvaa ”flippaamalla” esimerkiksi jakamaan sen eri yhteisöpalveluihin. Myöskin kuvien ja videoiden lataaminen on ihanaa, ei tarvitse aluksi muokata niitä omassa puhelimessa ja stten vasta ladata, vaan tämä sovellus pitää huolen hyvistä muokkausmahdollisuuksista.

Kokonaisuutena tykkään siis todella paljon, en tosin tiedä miten paljon tämä eroaa esimerkiksi Androidin vastaavaan viralliseen sovellukseen, mutta verrattuna Instanceen tämä on yliveto! Ja tällä kuven lisääminen ja selaaminen on helppoa, että olen alkanut rakastua Instagramiin uudelleen 😉

Translation: As most of you might know, Nokia doesn’t have a official Instagra-app. I’ve previouly use Instance, but in the end of August a french programmer made a new, improved app for Windows Phones to use Instagram – 6tag.

In my opinion this kicks Instance’s butt over everything! This supports the new video feature, it has more editing options than Instance – now I don’t need to edit the pic with a different application first and then upload it to the app. And when I tried to upload a picture to Instance, sometimes I had to do it three times to get the picture into the app. With this new app it takes just few seconds to upload a pic.

Also the design of this app is great! This is very basic WP design, clean and simple. The blue and the white are jut the right bright colours for this one, if they were any darker this would become very… stuffy? I’ve fallen back in love with Instagram because of this app – good work! 

2 kommenttia

  1. LauraCaarina kirjoitti:

    Iso kiitos vinkistä! 🙂

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Hyvä jos musta oli jotain hyötyä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.