Hae
Hannamaria

38 – heiaheia week 37

Viime viikko oli kyllä aika säälittävä liikunnan suhteen. Tuli liikuttua vähän ja harvoin. Alkuviikko meni hyvin, maanantaina ja keskiviikkona kuntosali ja frisbeegolfia. Torstaina olin niin myöhään kotona että käytiin vaan Ronjan kanssa pienellä kävelyllä samalla kun heitin hänelle kamoja perjantaita varten. Perjantaina tuli pelkästään keilattua n. puoli tuntia, jota en oikeastaan edes laske liikunnaksi. Viikonloppuna en sitten tehnyt mitään koska ketutti.

Ärsyttää. Onneksi nyt on taas uusi viikko ja voi aloittaa puhtaalta pöydältä. Sain justiin viestin että tänään alkaa kuntolentopallo kello kahdeksan, toivottavasti päästään pelailemaan! 🙂 Mua voi edelleenkin seurata heiaheian puolella täältä!

Translation: Last week was so disappointing as far workout goes. Well, this week I can start again with volleyball, gym and other activities 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.