Hae
Hannamaria

39 – ween maan wiljaa

Viime sunnuntaina oli Jyväskylässä Ween Maan Wiljaa -tapahtuma, jossa pyörähdettiin Misterin kanssa. Paikalla oli kaikkea kotimaiseen ruokaan liittyvää – oli kotitekoista jäätelöä, suklaata, lohta, lihaa ja kaikkea muuta mahdollista. Erityisesti ihastuttiin loimuloheen, jota päädyttiin ostamaan pienoinen pala. Myöskin Ruukin valkosipulimajoneesia lähti purkki mukaan. Ostettiin Saten herkkutuotteeltakin hiukan toffeeta, siitä on tulossa oma postauksensa. Niin ja olihan se perinteinen muikkusatsi pakko nauttia 😉

Ostettiin myös hiukan jäätelöä, vaikka sää ei ollutkaan mitenkään kaksinen. Tämä on Liisankankaan tilajäätelöä, jota saa ostettua viiden litran paketeissa ja muuten tällein eri tapahtumien yhteydestä. Heillä ainakin kesäisin näyttäisi olevan jäätelöbaari Muurasjärvellä, tästä en osaa sanoa tarkempia tietoja. On muuten törkeän hyvää, kannattaa kokeilla jos vain jossakin on mahdollisuus! Heidät löytää Facebookista hakemalla ”Liisankankaan jäätelö”. Me otettiin makuina kuningatar (tummempi) ja lakritsi. Oli muuten paras lakritsijäätelö mitä oon ikinä maistanut – ja se on jo todella paljon!

Translation: Last Sunday there was some kind of a market where people were selling very basic Finnish food – salmon, home made ice cream, sweets, meat, clothes and everything else you can imagine. We tried out this home made ice cream, which comes from Pihtipudas. You can google Liisankankaan tilajäätelö and you can at least find their Facebook page. They make the most amazing licorice ice cream I’ve ever tasted – and that’s a lot said 😀 We also bought some garlic sauce, salmon and toffee. I’ll write another post of the toffee alone. It was a fun event, I’d like Jyväskylä to have more of these 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.