Hae
Hannamaria

40 – mökkireissu

Meillä oli siis mökkireissu viime perjantaina, jolloin juhlistettiin Katrin synttäreitä ruuan ja erakoitumisen merkeissä. Päästiin lähtemään aika myöhään mökille, sillä Ronja oli töissä ja ite olin työpaikan ryhmäytymispäivässä.

Heti kun päästiin paikan päälle niin käytiin saunassa ja alettiin laittamaan ruokaa. Oli aika erikoinen kokemus jälleen peseytyä ilman suihkua, viime kerrasta on pitkä aika! Ruoka saatiin hyvin kokkailtua – grillailtiin kanaa ja sieniä, joihin laitettiin ruohosipulibonjuuria sisään. Tehtiin myöskin pestopastaa ja salaattia. Namih!

Illasta (tai yöstä) katteltiin leffaa siihen asti kun koneen akku kesti, eli aika nätisti jäi elokuva kesken 😀 Eipä siinä mitään, oltiin kaikki siihen aikaan jo sen verran väsyneitä että mentiin nukkumaan. Erilaiset synttärit sanon minä, eipähän tullut mentyä kaupungille. Tosin Katri kompensoi sitä sitten lauantaina päätymällä kaupungin yöhön 😀

Meidän kolmestaan yhdessä olon kiteyttää aika hyvin seuraava lause. Juurikin sen osuvuuden takia lyön sen tähän loppuun ilman mitään järkevää selitystä!

(kuva)

Translation: We went to spent Katri’s birthday to a cottage somewhere in the wilderness so that she didn’t have to go to a bar or something… It was fun, we had some really nice time just spending time together –  we grilled some chicken and mushrooms and made some pesto pasta and salad. Yummyy! Unfortunately we didn’t get there earlier, it was already very late in the evening when Ronja got off from work and I managed to slip away from our company’s party 😀 Though spending the day with the team was great, we get to see each other so rarely 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *