Hae
Hannamaria

41 – vapaapäivä

Mulla oli eilen ihana vapaapäivä. Nämä vapaapäivät keskellä viikkoa on niin kutaa, saa ajatukset irti arjesta ja kerkeää hoitelemaan rästiin jääneitä asioita. Eilisen vapaapäivän käytin täysin oleillen – nukuin aamulla siihen asti kun nukutti ja päivemmällä suunnistin kaupunkiin.

On ihanaa kun saa aamulla vaan nukkua ilman että pitää miettiä kellonsoittoa. Mulla on nimittäin paha tapa herätä arkiaamuina paljon ennen kelloa, joten herään yleensä ennen puoli kuutta. Nukuin sitten ruhtinaallisesti seitsemään asti, joten aika lailla kahdeksan tuntia tuli nukuttua. Siinä menee mun rajapyykki, en pysty hirveen myöhään koskaan nukkuun kun alkaa yleensä päätä särkeä.

Joskus yhdentoista jälkeen lähdin käymään kaupassa ja postissa, josta jatkoin matkaa sitten suoraan Ronjan käsittelyyn. Etin parisen kymmentä minuuttia parkkipaikkaan Harjun luota, ei herranjumala mitä touhua nykyään! Pyörittyäni oikein kunnolla ympyrää ja menetettyä muutaman otollisen paikan sain kuin sainkin Harjun koulun parkkipaikalta kiekottoman paikan. Jes! Mulle tehtiin ihan perus käsihoito sekä kynsien viilaus ja lakkaus. Ostin myöskin tuollaisen pienen söpön vihkosen johon saan kirjata päivän aikana tulevat ideat ja muut ajatukset ylös 🙂

Hyviä (sekä edullisia) kosmetologeja sekä kynsien ja ripsien laittajia jos etsitte niin kokeikaa Jyväskylän Sepän yrityspajan porukkaa! Siellä pyörii Rosalea, jossa on todella ammatitaitoista ja pirteää henkilöstöä 😉 Sepän yrityspajalta saa myöskin kampaamo- ja parturipalveluita, joita aion kokeilla seuraavaksi. Rosalean löytää Facebookista täältä!

Päätin jättää jutun siitä Classic American Dinerista toiseen potaukseen, en halua tehdä tästä kilometrin mittaista. Sen verran voin sanoa, että harkitsen kahdesti toiste menemistä…

Translation: What a way to spend a holiday in the middle of the week! I could sleep late, eat well and I also had a hand treatment at Rosalea, which is a beautician in Jyväskylä. They also have some hairdresser services there, if you have any need for beauty thingys please consult them 🙂 I’ll leave the story of the Classic American Diner for another time but I’ll say that I’ll think twice before eating there.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.