Hae
Hannamaria

44 – sunnuntai

Lauantaina meillä oli liuta pikkuveikan kavereita viettämässä aikaa tai juhlimassa tai jotain. Hirveä määrä ääntä niistä lähti kumminkin. Musiikki oli kyllä suurimmaksi osaksi ihan siedettävää, mutta jossain vaiheessa iltaa kun itseä alkoi väsyttää ja halusi mennä nukkumaan niin eihän siitä mitään tullut. Pääsin joskus puoli kahden aikaan sänkyyn ja seuraava herätys oli puoli neljän aikaan kun piti karjaista naapurihuoneeseen musiikin kovuudesta ja basson määrästä. Eihän siinä, pienet huudot ja takaisin nukkumaan. Sain kyllä sunnuntaina nukuttua suhteellisen myöhään, mutta vanhuus ei tule yksin – hirveä väsymys oli koko päivän. Eikä sääkään oikein piristänyt.

Oli kuitenkin ihanan raikasta ja kaunista ulkona sateesta huolimatta. Ruska-aika on todella alkanut ja on ihana nähdä keltaista ja punaista puissa ja maassa. Syksy on vaan parasta 🙂

Illemmalla tehtiin sitten Misterin kanssa hiukan sapuskaa – hän teki kirjoitussaliin eväitä, joten valmistettiin samalla hiukan perunaa ja kasviksia. Nammmmm sanon minä! Sekoitus siis sisälti sipulia, tomaattia, perunaa ja jonkun uunivihannespussin jämät. Piristi päivää edes hiukan 🙂 Noh, uuteen nousuun vaan!

Translation: I was soooo tired for the entire day yesterday because of Saturday’s house party my lilbrother threw. Didn’t manage to get into bed until half past one… And I had to wake up to yell to the guys to turn the volume down a bit at half past three. Well, at least some good food in the evening cheered me up a bit.

2 kommenttia

  1. Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti:

    Syksy on minustakin parasta…:)
    JA jämäruuatkin joskus…:D

  2. Hanna Voutilainen kirjoitti:

    Hyvä etten oo syksy hypetykseni kanssa yksin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.