Hae
Hannamaria

60 – heiaheia week 42

Viime viikko oli muilla hyvin pitkälle syyslomaa. Itsekin olin lomalla maanantaina kun oltiin vielä siellä Helsingin päässä nauttimassa. Lentopallo jäi torstaina muiden syyslomien takia väliin ja laiskottelua oli aika pitkälle salireenejä lukuun ottamatta viikko muutenkin.

Maanantaina menin vielä suoraan Helsingistä salille ja kuntolentopalloon. En kerinnyt naisten harjoituksiin enkä viitsinyt kesken mennä – heillä oli harjoituspeli toista joukkuetta vastaan tuolloin maanantaina.

Tuli kuitenkin 10 kertaa lentopalloa tänä vuonna täyteen, wohoo! Muussa ei sitten olekaan kehumista, ei tullut kunnon juoksua tehtyä muuten kuin maanantaina. Myöskään ruokavaliossa ei ole kehumista… Salille kerkesin kuitenkin 4 kertaa, joten ei sentään aivan laiska viikko ollut. On muuten mukava huomata että jos on tällä lailla huonoja viikkoja niin tulee entistä enemmän motivaatiota seuraavaan viikkon ja parempiin suorituksiin. Nyt oon taas täynnä energiaa ja haluun liikkumaan!

Olen joko tänään tai huomenna menossa ostelemaan uusia treenikamoja – ostoslistalla on ainakin pari paitaa, uudet housut sekä mahdollisesti uudet kengät. Pitää katsoa josko löytyisi hyvän hintaiset ja sekä salille että lentopalloon sopivat kengät. Onneksi urheilukaupoista löytyy asiansa osaavaa henkilökuntaa ja netti on apuna 🙂

Translation: I’m not pleased to the amount of exercise I did last week 🙁 Good thing is that I feel more eager to exercise more this week so it’s good – progress happening here…  Also it was my 10th time volleyballing this year so I’m happy about that 🙂 Also I’m going either today or tomorrow to buy some new training gear – a couple of shirts, a pair of shorts and maybe new shoes. Will see what I come up with 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.