Hae
Hannamaria

61 – hietalahden kauppahalli

Oon taas innostunut valokuvauksesta kun on viimeinkin alusta jossa näitä hengentuotoksia julkaista, joten näitähän tulee. Käytiin siis vielä Helsinki-maanantaina ennen kotiin (IKEAn sekä Seurasaaren kautta, heh) lähtöä Hietalahden kauppahallissa hakemassa kahvit ja tutustumassa muutenkin paikkaan. Paikka oli todella sympaattinen ja kesällä siellä on varmasti paljon enemmän tohinaa. Ei tällä kertaa syöty kauppahallissa ollenkaan sillä oltiin juuri tulossa hotellin aamupalapöydästä. Ai että mitä kaikkea ihanaa sieltä tiskeiltä löytyikään…

Rakastuin tässä hallissa siihen vanhanaikaisuuteen mikä hallista huokui. Etenkin kaikki ne tuoksut ja se monipuolisuus mitä noin pieneen paikkaan on saatu aikaan – olisi ihana jos Jyväskylässäkin olis jotain tälläistä. Voisi kaupungissa asuessa hakea aamukahvin matkalla töihin tai napata pienen aamupalan samalla kun on menossa bussiin. Ai että jos tuollaiseen olisi joskus mahdollisuus niin ottaisin siitä kaiken ilon irti!

Otettiin latet Robert’s Coffeen tiskiltä ja ihastuin noihin isoihin tee- ja keksipurnukoihin. Harmi etten juo teetä, muuten olisin voinut ostaa siitä pussillisen mukaan. Kahvi oli todella hyvää perinteistä Robert’s Coffee-laatua ja myyjä oli tosi ihana – tervehti, oli avulias ja ystävällinen. Löytyy sitä asiakaspalveluhenkisyyttä Helsingistäkin! 😉 Oli todella mukava käydä tuolla kauppahallissa heti aamusta sillä lämmin kahvi piristi kummasti hyytävässä tuulessa. Lisäksi se oli meidän hotellilta aivan muutaman harppauksen päässä joten kerittiin ennen poislähtöä pyörähtää siellä sopivasti ja voitiin kuitenkin jättää auto vielä hotellin parkkihalliin. Mukava paikka, pakko vierailla tuolla kesällä uudelleen! 🙂


Translation: Monday’s agenda on our Helsinki trip – the market hall of Hietalahti. I’ve started to like photographing again after a long time. It must be because I finally have a platform to publish everything. 🙂 So we grabbed a cup of coffee on our way out from the market hall but we didn’t eat anything – though the food looked soooo good… But we just had breakfast at the hotel so we weren’t hungry 🙂 It was a fun place to visit, I’m sure it’s got more life in it during summer time but it was nice and quiet now too 🙂 If you visit Helsinki, visit this place!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.