Hae
Hannamaria

64 – heiaheia week 43

Oli oikein mukava liikuntaviikko, tuli peräti tasan 9 tuntia eriliasta hyppimistä, pomppimista ja juoksemista. Tiistai, perjantai ja lauantai tuli oltua tekemättä mitään mutta muuten jokaisena päivänä tuli joko oltua kuntosalilla tai lentopallossa. Kai sitä on lupa joskus relailla –  tiistaina oli paikat sen verran jumissa maanantain salista ja peleistä ettei hommasta oikein muutenkaan olisi tullut mitään. Perjantaina venyttelin hiukan mutten laske sitä niin suureksi liikunnaksi että sen HeiaHeiaan merkkaisin tuon kerran osalta. Karsea viikko kertojen osalta mutta tunteja kertyi ihan mukavasti 🙂

Sunnuntaina oli naisten pelit meidän liikuntasalissa joten oli kahdesta ilta kuuteen niitä katsomassa. Kävin siinä välissä tosin reilun puolisen tuntia kotona pyörähtämässä kahden muun joukkueen pelatessa ja meidän joukkueen levätessä. En itse osallistu peleihin – saan peliä aivan tarpeeksi kuntolentopallossa eikä lisenssinkään maksaminen houkuttele…

Lauantaina en löytänyt kuin uudet oloasuhousut, pääsin keskustaan vasta niin myöhään että Stadium ja Top sport kerkesivät mennä jo kiinni ennen kuin kerkesin niiden tarjoontaa tutkimaan ollenkaan. Täytynee joko tänään tai huomenna koittaa pyörähtää uudelleen esim. Stadiumissa tarkistamassa ne miesten puolen paidat. Toivottavasti niistä löytyisi jotain mukavaa 🙂

Hyvää viikonalkua kaikille sateisesta säästä huolimatta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.